Tower Hobbyes

Ostu-müügi tehingute tagasiside ja muud seesugused arvamused-kommentaarid-arutelu!
Post Reply
User avatar
Raits
Posts: 560
Joined: Thu Aug 31, 2006 18:39
Location: Keila

Tower Hobbyes

Post by Raits »

Kas keegi on tellinud Tower hobbyest?Tellisin sealt mootori osad,vormistati kiirest ja pandi teele kaks pakki.Üks neist tuli ilusti kohale,teine aga pole siiani kohale jõudnud.Kodulehelt ei leia ka maili aadressi, et järelpärimist teha ,ostud vormistati 6. juulil.Laos olid jupid olemas.Eelmine pakk oli postkastis ilma Eesti Posti templita,toodi vist mingi kullerfirmaga,kes tõi ei tea.Kui pakk jääb kadunuks,mismoodi siis peaks asju ajama?
User avatar
lauri
Administrator
Posts: 3057
Joined: Wed Jul 20, 2005 23:13
Location: Tallinn, Estonia
Contact:

Post by lauri »

19 päeva ju kõigest! Ära veel muretse, küll tuleb (ehk) ;) Kas sa tracking numbrit ei näe kuskil? E-mailis või sinna lehel sisse logides "arhiivi" all, minul vist iga paki kohta tracking number olnud ja siis www.usps.gov saad trackida (tõenäoliselt on USPS pakk).

Olen sealt tellinud mitmeid kordi, pole veel jama olnud (v.a. Eesti Posti tollideklarantide tõttu).

Viimati tuli ka 2 pakki. Põhi jupid ühe pakiga ja kiirelt kohale, teine pakk hiljem teisest linnast, seal olid seibid ja üks buggy tiib ehk ~15$ väärtuses kaupa :D
Lauri Laidna - www.pistik.com
User avatar
cuprum
Posts: 1548
Joined: Fri Mar 09, 2007 22:16
Location: EEKE

Re: Tower Hobbyes

Post by cuprum »

Ise olen sealt üsna usinalt tellinud. Siiamaani vägagi positiivne kogemus - kuigi jah, mõnikord lendab Postikana sealt aeglasemalt kohale, kui kuskilt hiinamaalt. Aga üsna tihti on see AS Eesti Tiguposti palgal olev rasvunud suleline ;(

Mis kontakti puutub, siis http://www.towerhobbies.com/contact.html
Konkreetselt orderdamise :shock: seisundist saad teada mõnel http://www.towerhobbies.com/order-status.html soovitatud meetodil. PS. Kui helistama kukud, siis arvesta, et tegelased elavad Illinoisis, ehk siis CST (CentralStandardTime)'s seega ajavahe 8h, ning paras aeg neile helistada kuskil kella kaheksa paiku meie õhtul.
User avatar
Raits
Posts: 560
Joined: Thu Aug 31, 2006 18:39
Location: Keila

Post by Raits »

Aitähh ! palju parem hakkas.
Post Reply