Leitud quadcopter DJI F450 Tartus!

Suured ja väikesed õnnetused mudelitega...
Post Reply
Blizzard
Posts: 98
Joined: Mon Jun 14, 2010 20:24
Location: Viljandi
Contact:

Leitud quadcopter DJI F450 Tartus!

Post by Blizzard »

Tere,
Käisin täna Tartus lendamas ja üks meesterahvas tuli jutustama. Leidis juba ca. aasta tagasi Tartust Annelinnast piiksuva quadcopteri. Ilmselt oli suht äsja alla sadanud. Pani teavituse oma facebooki ja seda jagati aga keegi ei teadnud kedagi, kes oleks selle omanikku tundnud. Uuris siis minult, et kust võib selle omanikku otsida?

Nii et: Leitud Qaudcopter DJI F450 (foto järgi arvates), Tartust Annelinnast! Kaotatud ca. aasta tagasi. Kopter on leidmisest peale kapi otsas tolmu kogumas ja igatseb koju!

JAGAGE ja rääkige, äkki leiame omaniku ülesse! Ma ju tean mis tunne see on, minu kopter ju ka peaaegu aasta üksi loodust trotsimas.

Mul on kopteri leidja andmed ja kui keegi oma kadunukese omaks tunnistab siis viin teid kokku!
Blizzardfoto
User avatar
kyylik
Posts: 1181
Joined: Sun Feb 20, 2011 21:53
Location: Rakvere

Post by kyylik »

ma arvan et olen selle kopteri kadumisest midagi kuulnud:D
User avatar
Mikser11
Posts: 96
Joined: Sat Oct 27, 2012 12:51
Location: Tallinn

Post by Mikser11 »

See on jõuluime!

Kopter on arvatavasti minu (: Saatsin sulle kirja, Blizzard
User avatar
Mikser11
Posts: 96
Joined: Sat Oct 27, 2012 12:51
Location: Tallinn

Post by Mikser11 »

Eellugu:
Aasta 2013 alguses pimedas lennutama minnes lasin kopteri väheste kogemuste tõttu liiga kõrgele; kuna kopteril tulesid peal polnud kadus orientatsioon ning oimu polnud ka gaasi maha tõmmata (enne kui hilja). Nii see putukas jalga lasigi.

Kammisin piirkonda küll mitu tundi, kuid kohe samal õhtul tuli maha paks lumevaip ning otsinguid polnud mõtet jätkata; küll aga riputasin eeldatava maandumispaiga ümber mitu nädalat "Kadunud" postereid pildi ja telefoninumbriga, kahjuks küll kasutult.

Järellugu:
Sain kopteri nüüd paari päeva eest kätte. Suur oli mu imestus, kui nägin, et asi on ühes tükis ning veel enam - täiesti töökorras. Leidja jutu järgi oli kopter maandunud ilusti keset hoovi (õiget pidi), leidmisele aitasid kaasa KK2 helendav ekraan ning regude piiksumine. Alarmi vms leidmist hõlbustavaid vahendeid kopteril peal ei olnud - viga, mida ma pole enam kunagi korranud. Kuulutus leidmisest sai pandud Näoraamatusse, kuid kahjuks minuni see ei jõudnud.

Image
A-lennutamispunkt B-maandumispunkt
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Lõpp hea -kõik hea. Kas olid ikka päris lootuse kaotanud? Väga lahe leidja sattus. Suurest õnnest tuli meelde tänada ka või :) Ja hea õppetund vähese koolirahaga. Kas oled lennanud ka nüüd juba ?
Post Reply