Kaotatud HubSan H107C+ Tallinnas tondil

Suured ja väikesed õnnetused mudelitega...
Post Reply
EagerFish
Posts: 2
Joined: Sat Jan 23, 2016 15:19

Kaotatud HubSan H107C+ Tallinnas tondil

Post by EagerFish »

Kaotasin oma HubSan H107C+ ära sõjakooli juures. Läksin julgeks ja puulatvadest kõrgemal viis järsku mingi suurem tuul lihtsalt minema liiga kiirelt. Varemgi sõitnud, aga seekord karma sai kätte. Maapind on läbi kammitud ning tiigiääred, aga null tulemust. Lootus küll surnud, aga proovida ju võib. Keegi tondi kandis Tallinnas liigub ehk viitsib teha katustelt ja puulatvadest pilti/videot vms? Tahaks teada kas on katuseni välja vedanud enne kui alla tuli. Kuigi eks ta tiigis ole.

http://kaart.delfi.ee//?bookmark=d40fc6 ... 3b5cb5f244

Lilla joon oletatav drooni liikumise suund (reaalselt ei mäleta kui kõrgel oli ja ega silma järgi saagi aru, ehk ei tea ka täpselt kui kaugel oli ristumise kohas). Punane joon on minu (line of sight) suund kuskohas lõpuks silmapiirilt ära kadus (puulatvade taha mis seal ristmikul on). Nende joonte ristumise koht ongi see kus nn ära kadus.

See HubSan kukub kivina alla kui puldiga ühendus kaob. Aga päris täpselt pole aru saanud mitme meetri pealt. Väidetavalt kuni 150 peaks olema, aga usun et varem kukkus. Katuse ääred on täpselt seal 150 piiri peal.

Rohekas ala peaks olema võimalik ala kuhu kukkus. Jep hunnik tiiki ka vahel, aga loodan, et lendas siiski katusele. Või kukkus enne tiiki puu otsa kuskile. Maapealt visusaalselt iga nurga alt läbi kõndinud ning no pole ühtegi märki. Tegelikult ka tiigi põhja päris palju läbi vaadatud kuna tegelikult näeb seal põhja isegi. Seal mingid vetikad vist kuhu ära kaduda saaks keset tiiki. Aga päris palju pinda on vaadeldav kaldalt olnud. Suht otsimisala ära vähendanud tiigi kesskkohta või katused.
Post Reply