FPV lennuk kadunud

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
Klots
Posts: 84
Joined: Tue Jun 25, 2013 21:22

FPV lennuk kadunud

Post by Klots »

Tere

Eile lendasin FPV lennukiga Rapla läheduses ja video pilt ja puldi levi kadus, ning lennuk läks omapäi lendama. Failsafe (RTH) rakendus, aga koju lennuk ei jõudnud.

Image


Kui kuskilt mingi info peaks levima vms, siis palun teada anda.

Tarmo
53406022
tarmo.tunder@gmail.com
mc20
Posts: 34
Joined: Sun Sep 10, 2017 17:56

Kadunud

Post by mc20 »

Tuul oli eile saja meetri kõrgusel oodatust/eeldatavast hoopis kõvem. Lendasin Kaereperes, nagu tavaliselt, ja harjumuspärasest kiiremini oli lennuk läinud allatuult, kui lasid kaasa minna. Võtad prillid eest-lennukit ei leia-tagasi ainult prillidega maastiku järgi.
Kui külmakraade arvestada siis praeguseks on su lennukil vaikus majas tõenäoliselt mis tähendab et isegi lihtsalt telemeetria ekraani pole mõtet vaadata igaks juhuks.
Ah, elu öpetab...
Klots
Posts: 84
Joined: Tue Jun 25, 2013 21:22

Post by Klots »

Lennates nägin ka,et kannab allatuult jah, kui vastu ei pushi. Meelega lendasin vastu tuult,et siis koju kiirem tulla, aga natuke kandis ikka kõrvale, eks erinevatel kõrgustel võib see suund ka muutuda. Mul oli prillides staatiline ja kõrgust oli piisavalt ja midagi ta enam üles ei leidnud. Antud tehnikaga oli ka 10km peal väga selge pilt, seega midagi pidi täiesti tagant ära kukkuma, kuna kaugus oli seal 6 kandis. Ja pilt ei läinud plaksti eest, vaid sellise 10 sekundiga läks selgest pildist sujuvalt staatiliseni välja. Siis kadus ka puldi levi (crossfire koos diamond antenniga, millega peaks tegelt olema levi kordades kaugemale ideaalne). Eks long range risk ongi see,et ei pruugi koju tagasi enam tulla. 100% kindlust ei saa anda ükski tehnika asi.
mc20
Posts: 34
Joined: Sun Sep 10, 2017 17:56

Post by mc20 »

"Prillipilti" ei salvestanud? Kord see mind aitas hädast välja.
Klots
Posts: 84
Joined: Tue Jun 25, 2013 21:22

Post by Klots »

mc20 wrote:"Prillipilti" ei salvestanud? Kord see mind aitas hädast välja.
Ütleme nii,et kõrgust kuskohas pilt ära kadus, oli liiga palju, et sellepõhjal üsna täpselt asukoht välja selgitada. Neljakohalise nr pealt on raske ennustada.
Post Reply