Neljapäeviti Katleri kooli võimlas.
Neljapäeviti Katleri kooli võimlas.
Tere!
Tekkis võimalus hakata käima Katleri koolis (Katleri 2A) lennutamas, aga ainuke aeg on neljapäeviti kuni kella kuueni õhtul, tund maksab 200.- nii et üksi läheks mul asi kalliks. Kas on veel huvilisi? Kamba peale läheks asi odavamaks ja inimeste arv ei ole piiratud. Kõige sobivam aeg oleks ilmselt viiest kuueni.
Tervitades, Magnus.
Tekkis võimalus hakata käima Katleri koolis (Katleri 2A) lennutamas, aga ainuke aeg on neljapäeviti kuni kella kuueni õhtul, tund maksab 200.- nii et üksi läheks mul asi kalliks. Kas on veel huvilisi? Kamba peale läheks asi odavamaks ja inimeste arv ei ole piiratud. Kõige sobivam aeg oleks ilmselt viiest kuueni.
Tervitades, Magnus.
Päris huvitav! Mul kahjuks hetkel lennukit pole, kuid eks see ehitamine on paari õhtu küsimus. Kopter see-eest aga täiesti olemas...
Kuskil oktoobri teisest poolest on aega veidi rohkem, siis lööks mõnikord kampa küll. Kui 3-4 inimest koahle tuleb, siis see 50kr pole väga hull. Äkki tasuks planeerida üle nädala esialgu, et korraga rohkem rahvast oleks?
Muideks 1 tund korraga on veidi paha, sest ei jõua akusid vahepeal laadida ja see tähendaks ühe akupakiga üks lend. Kui 2 tundi korraga oleks, saaks vahepeal laadida.
Kuskil oktoobri teisest poolest on aega veidi rohkem, siis lööks mõnikord kampa küll. Kui 3-4 inimest koahle tuleb, siis see 50kr pole väga hull. Äkki tasuks planeerida üle nädala esialgu, et korraga rohkem rahvast oleks?
Muideks 1 tund korraga on veidi paha, sest ei jõua akusid vahepeal laadida ja see tähendaks ühe akupakiga üks lend. Kui 2 tundi korraga oleks, saaks vahepeal laadida.
Lauri Laidna - www.pistik.com
mina olen küll huvitatud, kuid iganeljapäevase tuleku osas on küll kahtlane.
Äkki peaks tegema mingi 2 neljapäeva kuus. 2x200 krooni jagatakse ära püsikundede vahel, et nagu enda mure kui kohale ei tulnud. Kui tuleb lisahuvilisi, siis maksavad mingi ühekordse tasu ja kui lisatasudest on 200 krontsa koos, siis teeme häppi aueri.
Siin kindlasti on mingi miinuspool ka aga mul pole aega rohkem kirjutada.
daapn
Äkki peaks tegema mingi 2 neljapäeva kuus. 2x200 krooni jagatakse ära püsikundede vahel, et nagu enda mure kui kohale ei tulnud. Kui tuleb lisahuvilisi, siis maksavad mingi ühekordse tasu ja kui lisatasudest on 200 krontsa koos, siis teeme häppi aueri.
Siin kindlasti on mingi miinuspool ka aga mul pole aega rohkem kirjutada.
daapn
Mul on lennukid valmis ja autosse pakitud juba:

Motivatsiooniks soomlaste InSkaala 2007 pilte: http://f3a.fi/photos/inskaala2007/
Motivatsiooniks soomlaste InSkaala 2007 pilte: http://f3a.fi/photos/inskaala2007/
-
See on miskit uut. Oleks huvilisi 3-4, siis võtaks ja teeks kah midagi taolist?!
Kas siselennukid on võimelised läbilõikama linti lennukite sabas? Siis saaks sõda mängida ja teha õhuvõitlust, mida muidu tehakse sisepõlekatega ja väljas. Kuid väljas olles ei püsita eriti nö sektoris ja lennatakse kuhugi kaugemale, aga saalis ei saa kuhugi põgeneda. Seejärel oleks kindlalt näha, kes on ka võidumees, kellel kõige pikem lint sabas.
Burn more fuel!
Kui keegi viitsib, võiks mõne lihtsa konstruktsiooniga lennuki joonised välja otsida. Lepiks mõõtudes enamvähem kokku ja ehitaks valmis - enamvähem ühesugused.
Üritan siin paari nädala pärast mõne "deproniga" maha saada. Üks mootor vedeleb ~80W ja tegelikult ka üks kahepinnaline sisekas pakendi kujul olemas
Üritan siin paari nädala pärast mõne "deproniga" maha saada. Üks mootor vedeleb ~80W ja tegelikult ka üks kahepinnaline sisekas pakendi kujul olemas

Peldikupaber on liiga lai. Lõikamine kitsamaks tülikas. Kuskilt lillepoest vaatama mingi õhukese lindi. Propi servad teravaks lihvima
. Kui õhuvõitluseks läheb, olen mina kindlalt kohal, kui muidugi aeg sobib. Seal on kohe kindlalt näha, kes kellele pähe tegi. Kõigile ühepikad lindid ja hiljem mõõdame ja vaatame. Publikule ka kindlasti väga atraktiivne vaadata
Mõõdud peaks jah paika panema, või vähemalt mingi piirkonna. Esialgu võiks määrused hästi vabad olla. Hiljem kui hakkavad tekkima teatud eelised mingite X asjade ees, et ala kui sul seda mootorit ei ole siis pole seal midagi teha, siis peaks määruseid tasapisi piirama hakkama või tegema 2 klassi. Endal on olemas depronist lennuk, mille tiivaulatus peast kuskil 70cm ja kere nõksa pikem. Joonised olemas. Katleri saalis lendamiseks paras. Saaks ovaali lennata, aga õhuvõitluse jaoks jääb vist vähe suureks. Ei mahu vist hästi manööverdama. Aga ei ole varem kuskil saalis lennanud. Ainult simu peal. Õhuvõitlust tahaks seepärast proovida, et see on asi, mida mina pole varem teinud ja tundub hästi huvitav ja kindlasti ka väääga lõbus ja nalja saab kindlasti kõvasti. Teine asi on ohikad, küll need ka kunagi proovitud saavad. 

Burn more fuel!
Õhuvõitluse juures on veidi tobe see, et lõpuks on kogu lend nii kuramuse kiire, et ei jõua enam midagi jälgida... a muidu idee on vägev.
Äkki keegi viitsiks (välismaa põhjal?) mingid väga üldised reeglikesed välja mõelda/otsida?
Peab vist paar õhtut lõika-ja-kleebi'le pühendama varsti
Kuna võistlused igati huvitavad ja inimesi ergutavad, siis võiks teha ka propi otsas rippumise võistluse. Märgime maha kasti, kus sees peab püsima ja kes kauem püsib, see on võitja!
Rippuvast hula-rõngast läbi lendamine jne.
Äkki keegi viitsiks (välismaa põhjal?) mingid väga üldised reeglikesed välja mõelda/otsida?
Peab vist paar õhtut lõika-ja-kleebi'le pühendama varsti

Kuna võistlused igati huvitavad ja inimesi ergutavad, siis võiks teha ka propi otsas rippumise võistluse. Märgime maha kasti, kus sees peab püsima ja kes kauem püsib, see on võitja!
Rippuvast hula-rõngast läbi lendamine jne.
Lennuaeg 3 minutit.
Kes esimesena enne 3 minutit maad puudub on tagant poolt esimene.
Peab katsetama, mis mõõtmetega lennukiga oleks mõnus saalis lennata.
Lindi pikkus? 2m? 1m?
Kes lendasid 3 minutit täis mõõdetakse lindid ja kellel kõige pikem lint sabas on võitija.
Linti võib lõigata ka katkisel lennukil, maanduma tulemas lennukil, kui ta on veel õhus.
Endalt lindijupi lõikamine on oma mure.
Kes esimesena enne 3 minutit maad puudub on tagant poolt esimene.
Peab katsetama, mis mõõtmetega lennukiga oleks mõnus saalis lennata.
Lindi pikkus? 2m? 1m?
Kes lendasid 3 minutit täis mõõdetakse lindid ja kellel kõige pikem lint sabas on võitija.
Linti võib lõigata ka katkisel lennukil, maanduma tulemas lennukil, kui ta on veel õhus.
Endalt lindijupi lõikamine on oma mure.
Burn more fuel!