Simulaatori kaabel.
Nüüd on mul siis olemas lennuk ja selle pult. Puldi küljes auk ka, kuhu saab simu juhtme ühendada usbi pessa. Öelge mulle parem, kust ma homme sellise juhtme saaks? Oomipood? Pult ühes ja erinevaid juhtmeid proovima?
Puldiks on Kyosho Perfex.
Simulaatori kaabel/ traineri juhe
Simulaatori kaabel/ traineri juhe
Last edited by Henri on Thu Oct 26, 2006 21:23, edited 1 time in total.
Miljon miksi.
Oleneb muidugi simulatorist mida sa proovida tahad.
Kui mõtled real flight G3 ja veel midagi kangemat siis ainult oomipood sind ei aita! Siin foorumis on kuskil "Lauri" kirjutatud teema kuidas saab tavalise juhtme ja tasuta simuga enda puldi ühendada.
Korralikul simul on pult ja juhe kaasas...aga võta näpust...tahavad raha saada
Ja pead ei anna kas Kyosho Perfeks saab üldse arvutiga ühendada!
Et mitte ennast piinata oomipoodide ja muude huijoobide-ga tuleb endale soetada korralik sim. On kallis? on jah krt! aga asi on väärt seda
Kui mõtled real flight G3 ja veel midagi kangemat siis ainult oomipood sind ei aita! Siin foorumis on kuskil "Lauri" kirjutatud teema kuidas saab tavalise juhtme ja tasuta simuga enda puldi ühendada.
Korralikul simul on pult ja juhe kaasas...aga võta näpust...tahavad raha saada
Ja pead ei anna kas Kyosho Perfeks saab üldse arvutiga ühendada!
Et mitte ennast piinata oomipoodide ja muude huijoobide-ga tuleb endale soetada korralik sim. On kallis? on jah krt! aga asi on väärt seda
Last edited by Submarin on Thu Oct 26, 2006 21:22, edited 1 time in total.
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
TBS Discovery
GoPro 3 BE +
51980760
Kahjuks pole Kyosho aparatuuriga kogemust, aga kindlasti aitab sind sel teemal kauba müüja Graupner MX-12ga ühendamise kohta kirjutasin väikese testi tulemuse siia (ei tea, kas aitab sind): http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=360
Lauri Laidna - www.pistik.com