RC õhulaev täna Saku suurhallis
RC õhulaev täna Saku suurhallis
Esmakordselt Eestis kasutatakse täna rc õhulaeva spordiüritusel kommertslikul eesmärgil. Kes soovib näha, see läheb vaatama korvpalli kell 1900. Arvatavasti näeb midagi uudistes ka õhtul.
Minul oli au seda täna katsetada ja Saku suurhallis sellega ringi lennata. Peale selle on seal aparaadis nüüd minu kunagine Futaba vastuvõtja
Müüs selle asja Kalevile mingi Hispaania firma. Hr Havier käis seda Kalevi töölistele demomas ja väljaõpet tegamas. Mina olen ka nüüd asjaga pisut seotud.
Tegu on sisetingimustes kasutamiseks mõeldud tirizaabliga (vmt).
Küsimused oodatud!
Minul oli au seda täna katsetada ja Saku suurhallis sellega ringi lennata. Peale selle on seal aparaadis nüüd minu kunagine Futaba vastuvõtja
Müüs selle asja Kalevile mingi Hispaania firma. Hr Havier käis seda Kalevi töölistele demomas ja väljaõpet tegamas. Mina olen ka nüüd asjaga pisut seotud.
Tegu on sisetingimustes kasutamiseks mõeldud tirizaabliga (vmt).
Küsimused oodatud!
ma nüüd silmamälu järgi pakun: ~ 2.5 m pikk. Heeliumit täis ja hoiab ise kõrgust, vahhepeal tõuseb, vahepeal langeb, rihitud nii piiri peale kui võimalik. Juhtimine käib 3 propelleriga. 1 on sabas nö rudder, ehk pöördetüür. 2, mis on keeratavad vertikaalselt peaaegu 360 kraadi reguleerivad üles alla ja edasi tagasi liikumist. Asi käib siis nii, et kui tahan kõrgust koguda, siis keeran need 2 proppi üles ja annan gaasi, kui tahan alla siis keeran need alla ja annan gaasi jne. Vasakule, paremale on kõige lihtsam, nagu lennuki või helikopteri pöördetüür. Viimane asub parema kangi all, ehk nagu eleronid mode 2ga, seega ajas mind alguses pisut segadusse. Parema kangi all on ka 2 propelleri vertikaalne keeramine. Vasaku kangi all on ainult gaas. Asjal on ka varu aku peale lülitamise võimalus. ja 2 lisa kanalit, üks on nööri alla laskiseks, kui peaks juhtuma selline asi, et õhulaeva propellerid ei kuuletu või ei jõua vedada ja laev on lae all ja teine on nt särkide ja muu stuffi alla loopimiseks
Täna sai jälle õhupalli ja esmakordselt ka Breeze´i suurhallis lennutatud.
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... suurhallis
Simpel Sessionil oli ka sellinne mudel asju loopimas ja lendamas.Kas see on sama mudel?
TiitRacingInc.
Baltimaade Meister 2010 1/10 stock
Eesti Meister 2010 1/10 stock
WinterCup 2009/2010 võitja 1/8 IC Buggy
EAMK Talvesarja 2009/2010 võitja 1/10 stock
Veerevad sõbrad:
Team Associated RC8B
Xray T3
Xray X10
Baltimaade Meister 2010 1/10 stock
Eesti Meister 2010 1/10 stock
WinterCup 2009/2010 võitja 1/8 IC Buggy