Tervitus Järvamaalt!
Nagu JJ järvepäeval/lennuplatsi avamisel jutuks oli saame taaskord kokku augustis. Natuke infi toimuvast. J-Jaani Vanatehnika Varjupaik korraldab sellise ürituse http://varjupaik.jjts.ee/?action=text&P ... 0&lang=est ja meid on sinna väga oodatud. Tollel autosaunaõhtul jätsid rahvale kustumatu elamuse Titan ja Bluesmell oma vahva demolennuga ja nüüd küsitakse millal neid vahvaid lennumasinaid jälle näha saab.
Et nüüd sissejuhatus väga keeruliseks ei lähe üritustest kurnatud pilootidele, siis olete oodatud 28. august Järva-Jaani, kus näitame eesti rahvale oma tehnikat ja sealt suundume lennuplatsile. Varjupaiga peremees on asja alati suurejooneliselt ettevõtnud ja nii saame ka enda tegevust laiemalt reklaamida, täpsem info siis eelpool mainitud lingil.
Julgen arvata, et sellisel üritusel on ka meil endil mida vaadata.
Vahvat lennusuve jätku ja rõõmsa taaskohtumiseni !
Ka mina olen oma pisikeses peakeses minekumõtteid haudunud. Mis sellest lõpuks välja tuleb, see selgub küll vahetult mineku hetkel.
Mis muidugi pisut lahtiseks jääb, on see, et kuskohas me seal tegutseme. Kas rahvas aetakse uuele toredale lennuplatsile, või teeme kuskil mujal niisama näitust? Kuna põhiüritus on mitmepäevane, siis kas meie oleme seal vaid laupa, või teeme jälle miski pikema väljasõidu... jne.
Last edited by cuprum on Wed Aug 18, 2010 16:17, edited 1 time in total.
cuprum wrote: Mis muidugi pisut lahtiseks jääb, on see, et kuskohas me seal tegutseme. Kas rahvas aetakse uuele toredale lennuplatsile, või teeme kuskil mujal niisama näitust? Kuna põhiüritus on mitmepäevane, siis kas meie oleme seal vaid laupa, või teeme jälle miski pikema väljasõidu... jne.
See põhitegevust toimub üsna lennuplatsi lähedal. Näitame oma tehnikat rahvale ja siis suundume lennuplatsile. Arvan, et kopteri mehed saavad ka seal "varjupaigas" tiba midagi korraldada, mis muidugi lennukimehed "närviliseks" ajab aga võtame asja vabalt.
Mis puutub mitmesse päeva siis peaks seda teemat kohe mõtlema hakkama, sest hetkel perenaine eestist natuke kaugemal, aga miski pole võimatu, "külmkapi" saab ikka järgi lülitada
Kui Sirtsu põrandal oma madratsiga saab ööle jääda siis ma tuleks laup. ja lahkuks pühap. Õhtul on lihtsalt tüütu kodupoole sõitma hakata ...
Antu wrote:
cuprum wrote: Mis muidugi pisut lahtiseks jääb, on see, et kuskohas me seal tegutseme. Kas rahvas aetakse uuele toredale lennuplatsile, või teeme kuskil mujal niisama näitust? Kuna põhiüritus on mitmepäevane, siis kas meie oleme seal vaid laupa, või teeme jälle miski pikema väljasõidu... jne.
See põhitegevust toimub üsna lennuplatsi lähedal. Näitame oma tehnikat rahvale ja siis suundume lennuplatsile. Arvan, et kopteri mehed saavad ka seal "varjupaigas" tiba midagi korraldada, mis muidugi lennukimehed "närviliseks" ajab aga võtame asja vabalt.
Mis puutub mitmesse päeva siis peaks seda teemat kohe mõtlema hakkama, sest hetkel perenaine eestist natuke kaugemal, aga miski pole võimatu, "külmkapi" saab ikka järgi lülitada
T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Bluesmell wrote:Kui Sirtsu põrandal oma madratsiga saab ööle jääda siis ma tuleks laup. ja lahkuks pühap. Õhtul on lihtsalt tüütu kodupoole sõitma hakata ...
Ööseks jäämine ei ole probleem, peame ainult asendus perenaise otsima
Bluesmell wrote:Kui Sirtsu põrandal oma madratsiga saab ööle jääda siis ma tuleks laup. ja lahkuks pühap. Õhtul on lihtsalt tüütu kodupoole sõitma hakata ...
Mõnel korralikul kopterimehel nagu Bluesmell ja Usamees alati perenaine standardvarustusega kaasas jo
Hommikul kohvi ja pannilt läbi lastud koogel-moogelit ikka saab vast
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Mõnel korralikul kopterimehel nagu Bluesmell ja Usamees alati perenaine standardvarustusega kaasas jo
Hommikul kohvi ja pannilt läbi lastud koogel-moogelit ikka saab vast
Mis, kas ilma perenaiseta kopterimees polegi korralik ???
Tuleksin ka.... kasvõi ilma perenaiseta .
Mis, kas ilma perenaiseta kopterimees polegi korralik ???
Tuleksin ka.... kasvõi ilma perenaiseta .
Kes Hiiumaal toksis kõige kauem mune auku
Tule ikka jah ja kasvõi perenaisega ei ta tegevuseta jää ära seda pelga! Antul köök suur ja neid on veel mitu
Edit: Mehed, paanikaks pole põhjust! Sirts on kodus tagasi, ise nägin! Ehk saame temaga ka sel korral kaubale
titan wrote:
Mehed, paanikaks pole põhjust! Sirts on kodus tagasi, ise nägin! Ehk saame temaga ka sel korral kaubale
Titani jutt vastab tõele ja perenaine on lahkelt nõus meid söötma-jootma laup. õhtul ja pühap. hommikul
Teeme ta elu kergemaks ja panen siia listi. Palun parandage/täiendage, siia või privasse või 55965496!
1. Bluesmell +1, LÕ-PH
2. Titan
3. Cuprum LÕ-PH
4. Kpe
5. Rallikas ?
6. Tarts ?
7. Ilmar
8. JT +1+1/2 LÕ-PH
9. Tuhkur LÕ-PH, Õpilaskodu
10. Aidar +1 LÕ-PH, Õpilaskodu
11. Usamees+1+1/2 LÕ-PH
12.
13.
14.
Last edited by Antu on Thu Aug 26, 2010 22:03, edited 5 times in total.
rallikas wrote:Ka laupäev, Nagu aru saan peaks 1300 paiku kohal olema/hakkab tegevus?
Väljanäitus hakkab pihta juba kell 10.00 keset alevit. Sealt edasi suundume varjupaika ja siis mingi aeg suunatakse kogu rahvas lennuplatsile meie etteastet jälgima.
Kõik soovijad võiks oma osalusest teada anda ja kaaslased ka täpselt üle lugeda, kes tahab süüa, kes magada jne.
Sirts saab neljapäeval toidud ära tellida ja magamiskohad oleks ka vaja üle vaadata, et kõik katuse alla ära mahuks.
Ilm väljas suht nutune ja jahe ning ega eriti telkima ei kipu vist ja seega oleks hea, kui saaks ülevaate, et palju meid on.
titan wrote:... magamiskohad oleks ka vaja üle vaadata, et kõik katuse alla ära mahuks.
Natuke eel infot. Et ei tekiks effekti "nagu silgud pütis" käivad läbirääkimised majutus teemadel. Kui asi klaar siis annan täpsemalt teada.
Aga söögi teemal palun jätkuvalt infi Teie poolt, eespool on list, täiendage/parandage.
Edit: On võimalus ööbida Õpilaskodus! Voodikoht koos voodipesuga 150.- ja ilma pesuta 75.- Vajalik broneerimine!
Last edited by Antu on Wed Aug 25, 2010 14:07, edited 1 time in total.
titan wrote:Ega lennukimehi polegi vist tulemas või?
Urr, see, et ma eila õhtal meeltesegaduses oma Lama kapi otsast tolmu kogumast korraks alla võtsin ei tähenda veel seda, et ma kopteriinimeseks oleksin muutunud
Kpe wrote:Et siis kus ja mis kell homme peaks olema ikkagi...
Väljanäitus hakkab pihta keskplatsil 10.00. (J-J A&O vastas) Kes jõuab varem siis saame minu pool kokku, Pikk 25a ja siis suundume koos sinna. Edasise selgitan juba kohapeal.