Üllatavalt hea ilm oli. Rahvast murdu Järv oleks isegi ratastel lennukitele sobinud. Ise olin seekord lennukita. Rohkem fotoreporter. Siiski lendasin 3 lennukiga ja crashisin 2ga. Cuprumi MIGi aku ei talunud negatiivset ülekoormust ja otsustas lennukist eemalduda. Õnneks lennukil ainult mõni muhk. Andu Piper oli pöördetüüri liiga väikse käigu tõttu juhitamatu ja lendas vaid mõne meetri aga järgmine kord kindlasti õnnestub paremini. Marguse Funtanal sai kaks paaki kütust enne otsa kui mootor seadistatud sai. Lendas see asi pisut rahutult aga veidi seadistamist teeb asja mõnusamaks kindlasti järgmiseks korraks. http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... 6-veebruar
Täna on fantastiline ilm tõe poolest. Ladusin isegi oma piperi kokku tagasi ja panin akud laadima .
Laupäevaga on nii, et kuna üks plaan segab teist, siis olen seekord ilmselt üsna varajane.
Mina käin Viljandis lennutamas aga hetkel talveseisuga pole motivatsiooni, välja saanud.
Suurema tahtmise juures võiks midagi kurjaks ajada.
Mittetalvisel ajal oleme(Viljandis tean kahte tüüpi vaid) Viljandi haigla kõrval heinamaal lennutanud. Sinna sobivad ilma ratasteta mudelid...
Mul tegemist ratastega mudeliga ja suuski kah ei ole. Tahaks õppida oskaja inimese kõrval ennem kevade tulekut. Kolmapäeval sai välja võetud ja mööda teed sõidetud aga lendu ei julgend lasta.(Jänes)
Kevadel on plaan teha üks hooldatud lennutamise koht Viljandi lähedale.
Kui keegi Viljandist oleks nõus mind aitama lennuki juhtimisel, oleks ülimalt tänulik.
Jorgan - hooldatud lennutamise koht on äge idee.
Ma võin sind nii palju õpetada nagu ise oskan e. pult enne sisse, kui lennuki aku, hoia pulti käes. Kui viskad, viska vastu tuult, ära alla kuku.
Käisin just Harku järvel luures. See on täna paradiis kõigile neile, kellele meeldib kahe puu pulga ja lohega liigelda. Puude taga varjus, tee peal erilist tuult ei olnudki, aga järvepeal puhub või ära.
Loodan homsest paremat. Jääb siis jälle ca. kell 11?
Homme kell 11 olen järvel.
Ilmateade räägib, et õues kell 11.00 -16 kraadi, aga päriselt tunned -26 kraadi.
Kui see tõele vastab, siis vist küll minema ei kipu.
Eks hommik on õhtust targem.