Mai 2011

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Marek

Mai 2011

Post by Marek »

Tõotab ok ilma. Õhtul Hüürusse. Väike soojendus enne Viljandit ja uute propide katsetused ning mootori uus häälestus uue õlivaesema kütuseseguga.

PS! Kas keegi aitaks alumiinium koka propi avasid suuremaks teha. On kellelgi mingit head tööriista selleks?
Andu

Post by Andu »

Mul on akudrell.
Kui ilma on, saan oma salarelva ka ära proovida täna (neljapäeval).
lauri
Administrator

Post by lauri »

Ja et ei oleks ainult lennunduskeskne, siis laupäeval algab EAMK Offroad Eesti Karika sari Laitse Rally Pargi etapiga. Aktsiooni hommikul 8st õhtul 20ni ja uudistama tulemine nagu ikka tasuta. Tõenäoliselt kohapeal ka toitlustus, kindlasti hea ilm :)
Lauri Laidna - www.pistik.com
cuprum

Re: Mai 2011

Post by cuprum »

Marek wrote: PS! Kas keegi aitaks alumiinium koka propi avasid suuremaks teha. On kellelgi mingit head tööriista selleks?
Ise olen neid avasid retsinud ka tavalise viiliga - aga, kui laisk olla, siiis mul vedeleb kodus ka "pisikene rellakas".

PS. Et teemas püsida, siis ka minul on plaanis õhtul Kollasele testima ronida.
Matsa

Post by Matsa »

Käisin seal eile ja olen ka täna tulemas. Tahan oma Groovyt testida.
Marek

Post by Marek »

Jõudsin 18:15 paiku ja olin iestunud kui selgus, et olen esimene. Õnneks tuli kohe Cupru ja siis hakkas ka teisi tulema. Kusjuures platsist 200 m kaugusel katsetasid TTÜ tudengid mingit poolautomaatset drooni. Oli teine kergest vahust vist, lükkava propi, GPSi ja vist kaameraga varustatud. Õnnetuseks pani - vähemasti tundus nii - droon mingi hetk omapead elektrialajaama poole ajama ja kukkus vist kuhugi sinnakanti. Nii et kui mõni meist peaks leidma, siis teadke, et omanikud on TTÜst.
tiit

Post by tiit »

Meite lennutamised täna Raku kentäl.
https://picasaweb.google.com/1021658981 ... 7cLFpYyOKg#
:lol:
Marek

Post by Marek »

Lahedad lennukid teil seal lahe taga Tiit!

Muide, rääkides lahedatest asjadest, siis Laheda vallas, 14dal on mudelistid Ridalisse kutsutud! Toimub lennushow. Langevarjurid ja An-2 jne ning kutsuti ka mudelitste! Täpsem info mõne päeva pärast. Ei hakanud eraldi teemat tegema. Ise lähen suht kindlasti.
cuprum

Post by cuprum »

Täna keegi peale minu "Kollasele" kah nägu näitab?
Riff

Post by Riff »

Plaanis on tulla 18 ajal. Saan ehk 700-sega õhku Trex(Ivo) abiga. Mootor jne on vaja kõik paika ajada.

Esmalend õnnestus peaaegu 100% edukalt. Kopter on korras ja paigas... Ainult summuti tuli viimase lennu ajal lahti, sai kiire maandumine tehtud, et mootorit sisse ei kärsataks. Kopteriga on kõik korras :D

Väga närvesööv üritus minu jaoks, sai lihtsat hoverdamist proovitud esialgu.

Suured Tänud Trex!
Last edited by Riff on Wed May 11, 2011 12:57, edited 2 times in total.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
prosper

Post by prosper »

Tiit, kas need lennokid kõik tulevad ka suvel Hiiumaale. Oleks VÄGA lahe neid meil näha lendamas. :) Pliiiz(nagu mu tütar ütleb kui ta midagi väga soovib :) :) ) Ma kirjutan ajalehes sellest kohe juttu. 8)
karvik

Post by karvik »

Mul oleks väike ettepanek.

Nimelt võiks lahku lüüa niisama kokku saamised ja üritused.
Põhjus siis see et, miks pekas lugema ürituste kohta kusagilt ridade vahelt kui saaks teha eraldi teema, sest kui enamus inimesi kes kuude nimelisse teemase kirjutavad, arutavad teemal mis kell keegi hüürus on, siis jääb mõni
üritus kahesilma vahele.

Minul on siit sinna oi kui palju maad aga näiteks ridalisse vaevalt 10km.
Marek

Post by Marek »

Kui sa pole tähele pannud, siis üritused on eraldi täiesti olemas ja üldjuhul lausa KLEEPSUNA esireas. Teiseks väga suur enamus suurtematest õhtustest kooslennutamistest käibki - kahjuks- ainult Hüürus / Piibe mnt-l / Harku järvel. Nii et teema ja foorum töötab nii nagu peab hetkel. Mujal on lennutajaid ja aktiivseid foorumikasutajaid vähem. Saadakase kokku helistades jne. Kui sa oled 10 km kaugusel Ridalist siis ei keela sul ka keegi ju siin hõigata, et lähen täna lendama Ridalisse. Õhtused lennutamised on siin teemas kõigile propageerimiseks! Kui tõesti kunagi peaks kokkusaamisi nii palju ja üle Eesti erinevates kohtades toimuma, siis saab ehk eraldi teemad tehtud.
ussimuna

Post by ussimuna »

Lähen üritan Lootvinas sõjaväe õppuseid piiluda, tuleb keegi ... ? :)
Loodetavasti ei võeta laskeharjutusi "lennukimaketi" peal proovida
Marek

Post by Marek »

Edu! :D Kui väga hea pildi saad, siis ole materjali levitamisega ettevaatlik :D
Kusjuures ürituse avatud uste päev on laupäeval Ridalis - ennast kordamast ma ei väsi :)
andi

Post by andi »

Täna tegid mõned mudelistid LLT hoovis päris laheda "airshow" Ühe tegelase identifitseerisin: bluesmell :)

Nuputasin enne kogu aeg, milles seisneb päeva keskel toimuv meelelahutus ja kes võiks siis olla lennunduse "üllatusesineja"? Striptiisitarid maanduvad langevarjuga taevast...?

Aga ei, heameel oli mudelistide üle ja esinemise avapaugu pani kohe noor 3D mees, kesiganes ta oli: respect!
Raadiod: 35MHz kanal 61 ja 63
2,4GHz DSM2/DSMX
mart63

Post by mart63 »

:oops:
Bluesmell

Post by Bluesmell »

andi wrote: Aga ei, heameel oli mudelistide üle ja esinemise avapaugu pani kohe noor 3D mees, kesiganes ta oli: respect!
Mart63 oli see 3D mees. Igati lahe üritus oli. Ma sain pärast ekskursiooni lennujuhtimise saali ja ka torni. Väga huvitav kogemus...
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
tiit

Post by tiit »

prosper wrote:Tiit, kas need lennokid kõik tulevad ka suvel Hiiumaale. Oleks VÄGA lahe neid meil näha lendamas. :) Pliiiz(nagu mu tütar ütleb kui ta midagi väga soovib :) :) ) Ma kirjutan ajalehes sellest kohe juttu. 8)
Vaevalt, et need mehed Hiiumaale tulevad,need kui uunikumi omajad, kevadel ajavad välja löövad läikima, teevad yhe tiiru, ja sille siisti, sygisel tagasi garaasi.Rohkem nagu näituse asi ja taipoh kui kellelgi on suurem kui tall ( mul on suurem kui sul ). Tavaliste selline vöistlus käib ainult 50% ja yle selle, teised on poisikesed. Ikkagi on mönus vaadata nii suuri lenukeid kus väike laps vöib vabalt sees istuda. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mönus.
:lol: :lol: :lol: :lol:
MihkelP

Post by MihkelP »

Up. :wink:
Teemasse kirjutamine on miskipärast soiku jäänud. Andke ikka teada kes, kus toimetab.
Täna oli Kollasel tiivakilede eraldumise päev. Lennukimehed juba harjutavad võistlusteks. Koptereid oli kohal vaid üks. :(
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
tarts

Post by tarts »

paistab, et hakkab selginema. Mina lähen igatahes õhtuks Piibele. :)
ussimuna

Post by ussimuna »

Sain ka üle tüki aja tiivad külge :) http://www.vimeo.com/24120642
Bluesmell

Post by Bluesmell »

ussimuna wrote:Sain ka üle tüki aja tiivad külge :) http://www.vimeo.com/24120642
Kas kogu video on tehtud selle asjaga mis jalgpalli filmis ja mis asi see on?
Image T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Image
titan

Post by titan »

Siim teeb suli meile siin :wink: ... sai tiivad külge... :D
vaata video 4.03 min-i, seal ta reedab end... :roll:
ka jalkaplatsil tiba aimatav...

Võrdlesin seda videot su esimeste videotega, mis aasta tagasi üles panid, areng on tohutu... :)
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
ussimuna

Post by ussimuna »

Bluesmell wrote: Kas kogu video on tehtud selle asjaga mis jalgpalli filmis ja mis asi see on?
Ei, enamus on ikka tiibadelt tehtud. Jalgpall ja vana pritsikuur ainult ämbliku pealt
titan wrote:Võrdlesin seda videot su esimeste videotega, mis aasta tagasi üles panid, areng on tohutu... Smile
Jaa, tehnika areneb tänapäeval ikka kiiresti ... :)
[J]

Post by [J] »

Jaa, tehnika areneb tänapäeval ikka kiiresti ...
Mingi tehnikast ja selle maksumusest sõltumatu ülitähtis X-faktor on tegelikult ka. Video lõpuni on põnev, mis edasi tuleb ja lõputu iseenda kordamisega norida ei saa.
kidu666

Post by kidu666 »

Post Reply