turnigy 9x

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
ekukene22

turnigy 9x

Post by ekukene22 »

tere siine rahvas kas keegi oskab lähemalt reekida turnigy 9x puldist on ta hea v jne lähemalt.
primaat

Post by primaat »

.....vabandused aga kas peab sulle kätte otsima täpse koha või vaataksid ehk ise tehnika ja elektroonika alt,seal oma 50-60 lehekülge sellest juttu??? :oops:
seriff

Post by seriff »

primaat wrote:.....vabandused aga kas peab sulle kätte otsima täpse koha või vaataksid ehk ise tehnika ja elektroonika alt,seal oma 50-60 lehekülge sellest juttu??? :oops:
mis sa pahandad poiss ei oska kasutada otsing nuppu.mis sest et samal lehel jutt.
http://foorum.pistik.com/viewtopic.php?t=2979
53457079

Ridali lennuklubi.
ekukene22

----

Post by ekukene22 »

kuulge ikka oskan irw.. ammu infot saadud leitud..
primaat

Post by primaat »

Ole nüüd mõistlik,ega ma pahanda :) ,lihtsalt pisike nokkimise isu tuli aga kut kedagist tõesti solvasin siis vabandused!
ekukene22

ei solva

Post by ekukene22 »

ei solanud kedagist niisama jäi minust ilmselt mulje selline et ei tea kust mida otsida...
seriff

Post by seriff »

primaat wrote:Ole nüüd mõistlik,ega ma pahanda :) ,lihtsalt pisike nokkimise isu tuli aga kut kedagist tõesti solvasin siis vabandused!
Ot: mind mitte läheb rohkem aega vaja. :D
53457079

Ridali lennuklubi.
ekukene22

----

Post by ekukene22 »

ja olen ka suht algaja asijas siis kysingi teinekord targemate arvamust asijade suhtes. :D
pohjakas

Post by pohjakas »

mul on uus pult ja vastuvõtja ning esimesed probleemid on õuepeal juba. nimelt vahepeal kaob ühendus ära suvalises kauguses. peab vist FarSky komplekti külge ostma :?
Nullpointer

Post by Nullpointer »

pohjakas wrote:mul on uus pult ja vastuvõtja ning esimesed probleemid on õuepeal juba. nimelt vahepeal kaob ühendus ära suvalises kauguses. peab vist FarSky komplekti külge ostma :?
On Sul ikka korralik UBEC ning oled kindel, et tegemist ei ole tavalise brownout-iga?
pohjakas

Post by pohjakas »

Nullpointer wrote:
pohjakas wrote:mul on uus pult ja vastuvõtja ning esimesed probleemid on õuepeal juba. nimelt vahepeal kaob ühendus ära suvalises kauguses. peab vist FarSky komplekti külge ostma :?
On Sul ikka korralik UBEC ning oled kindel, et tegemist ei ole tavalise brownout-iga?
tegelt nüüd peaksgi teise ESC´iga proovima. mis sa selle brownout´i all mõtled?
Nullpointer

Post by Nullpointer »

Siinsamas kümmekond teemat allpool on pikemalt juttu:
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=7709

Mul oli hiljuti sarnane mure, kui hakkasin digiservosid kasutama. Pole hetkel pikalt aega kirjutada. Lühidalt, siis ainukeseks toimivaks lahenduseks sai eraldi 3A UBEC.
Proovisin ka suure lüüdi (ja mitme lüüdi liitmist), millest polnud kasu. Volmeetriga mõõtes oli pinge OK. Seetõttu ehitasin isegi Arduino baasil pinge loggeri ning sain ka teada, miks lüüdi lisamine ei olnud minu puhul(nõrk BEC) lahendus. Võib-olla, kui väga suurt lüüti laadida läbi taki ja dioodi, mida ma ei proovinud, sest UBEC-id maksid ~5$ ning ei viitsinud enam jamada.
Post Reply