http://www.youtube.com/watch?v=kCGzI1vg7Xo
mis ma ikka oskan muud õelda kui lendan nagu algaja

Ära muretse! Lenda ilma neid.pohjakas wrote:mis need expod on?
Ei, E-Flite regud ei saa programeerida. Seal on 1 ainuke tumbler (peidetud shrink tube all) millega saad teha 6v pinge elektroonikale (5v asemel), aga sinu sabaservo seda kindlasti ei taha.pohjakas wrote:ahaa... ei kangid on mul juba uimasemaks timmitud ja kangide max asend on ka väiksemaks toodud(puldist). sry,pole ennast igasuguste nimetuste ja lühenditega veel kurssi viinud.![]()
kas keegi teab peast õelda,et kas minu ESC'i saab programeerida nii,et põõrded vaikselt pihta hakkaks.? kas panen pildi asjast?
link: http://www.rchelicopterfun.com/blade-450.html
Throttle hold (elektrikopteritel ka throttle cut) on selline vigur mis hoiab su kopteri tiiviku paigal sõltumata throttle kangi asendist. Sinu puhul peaks siis olema puldil mingi lüliti alla progetud see funktsioon, mis tekitab 0 gaasikõvera. Kahjuks pole mul sellist pulti ja ei oska täpselt menüüsi nimetada. Spectrumil näiteks on see vist samas kohas kus kõik throttle curve-d asuvad. Mina pean oma WFLY09 puldil panema paika kõigepealt Throttle cut menüüst lüliti ja siis saan kõverate menüüst pitchi kõvera paika panna.pohjakas wrote:ma kasutan Turnigy 9x.
seda viimast asja ma ei tea jälle
ja teiste sirge on pisut sujuvamaks muudetud.
vist nii:
D/R&EXP
CH RUDD
D/R 100
EXP 065
-----
CH aile /CH elev
D/R 100
EXP 045
---------------------
millest ma aru ei saa on mingi(REVO/CV) ? seal kõik 50%
See on see 3 asendiga lüliti - ID. Saad programmeerida mixeri nii et igas olekus on erinev kurv.Stayazz wrote: Normal: 0-50-60-70-70
Idle Up: 90-90-90-90-90
Hold: 0-0-0-0-0
9XR menüüs on ID, aga puldil on kiri AUX3 lüliti all ning lüliti küljel F-E LNDbondikene wrote:Vabandust, 9xr peal on lüliti kõrvale kirjutatud ID, 9x peal on vist siis midagi muud?
Sellelt pildilt ei loe kahjuks välja ka -
olen nüüd jälle üritanud aga ei lase ikka ühtegi teist plaadil olevat simut pelada. tegin ka video RealFlight käivitamisest:pohjakas wrote:tekkis küsimus seoses simulaatoriga, nimelt pildil oleval USB jubinal peaks minuarust küljes olema lüliti mida aga pole. kas eksin või mitte?
------------------------------------------------
Kui proovid panna teistsuguseid labasid, kontrolli, et labajuure (see ots kust kinnituspolt läbi käib) paksus on rootori labahoidjale sobiv. Laba ei tohi hakata labahoidjat laiali painutama, samuti ei tohi labahoidjat kinnituspoldi abil otsast kitsamaks painutada. Labajuurt ei tohi ka hakata õhemaks viilima. Need kõik tegevused viivad vähemalt selleni, et sa labade trackingut enam kunagi paika ei saa. Labade pikkus võrreldes puitlabadega sentimeeter-siia sinna erilist rolli ei mängi senimaani kui nad ikka ühepikkused on ja sabarootorisse sisse ei sõidapohjakas wrote: kas võin panna carbon labad mis on pisut lühemad kui piuidust labad?