lindiger?
Samas- võrdlesin samasuguseid kaupasid Lindingerist ja Schtaufenist tellides võidaks ikkagi Lindingerist tellides, sest nad võtavad transpordi eest aint 15 eur. Ehk siis Lindingerist Giles 202 (129 eur) tellides maksab kõik kokku 144 eur (129+15 saatmine + 24 ehk 20% käibekas) aga Sctaufenist on sama asi 161,9 eur, kuigi hinnakirjas on lennuki maksumus sama, ehk 129 eur. Hmmmm...
Tellisin lindingerist kaupa ligi 300euri eest, märkisin ära ka käibemaksu kohustluse numbri, maksin ettemaksuna koos käibemaksuga kuna maha seda siis ei arvestatud, kaubaga tuli koju ka arve millel oli summaks ligi 250euri, ehk siis mina eeldan et oli käibekas maha võetud...
Huvitav lihtsalt kuhu siis jäi minu 50euri, imelik on ka see et kui vaadata lindingeri lehelt seda tellimust siis on ta lahti veel, ehk siis nagu poleks ma seda üldse saand või on siis midagi pooleli.
Äkki on sellest numbrist kasu siis kui maksta krediit kaardiga, ehk siis raha võetakse maha kaardilt alles siis kui kaup koos ja saatmiseks valmis, ehk siis võetakse see käibekas maha.
Huvitav lihtsalt kuhu siis jäi minu 50euri, imelik on ka see et kui vaadata lindingeri lehelt seda tellimust siis on ta lahti veel, ehk siis nagu poleks ma seda üldse saand või on siis midagi pooleli.
Äkki on sellest numbrist kasu siis kui maksta krediit kaardiga, ehk siis raha võetakse maha kaardilt alles siis kui kaup koos ja saatmiseks valmis, ehk siis võetakse see käibekas maha.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035