Üritus ei ole üldse kasu eesmärgil, mul on täpselt samasugune soov sellel üritusel osaleda. Nagu ma juba rääkisin siis kogu see projekt on seal alles valmimisjärgus, kuigi juba üpris viisakas, kuna eelnev kogemus puudub selliste ürituste korraldamisel siis puudub ka hinnakiri. Kõik need summad on võetud ausõna umbes lambist.
Ma toon ühe näite ka: Tuleb näiteks 10 inimest, see teeb 350eek nägu, päev enne seda on lume torm nagu see nv oli, lume puhastamine maksab seal 1500 eek et üldse autodega ligi saada + elekter + sauna ja kamina puud viimaseid seal kokku kolm et soe oleks, saunas elektri põranda soojendus ka. + natukene pererahvale kes on päris mitu miljonit sinna kohta sisse pannud et see üles ehitada, pärast kõik ilusti uuesti korda ja puhtaks teha jne jne

Ühesõnaga umbes nii see arvutamine käis, kui tuleb 20 inimest, loomulikult läheb summa väiksemaks.
Söökidega sama, kõik raha mis söökide alla tuuakse kõik läheb ära söömiseks, keegi seda tasku ei pane, me võime 100eek ka söögi eest ju klappida, siis saab vähem süüa lihtsalt ja pärast kõik pahased et vot ma olin näljane

Köök on olemas, kõik sööginõud on ka ilusad olemas, pappist taldrikuid pole vaja.
See ei ole teenimise eesmärgil üritus, tahaks lihtsalt head seltskonda ja toredat nädalavahetust + siis loomulikult pererahvale ka natukene, sest nad on tõesti palju vaeva seal näinud.