Panen täiega puusse.
Ronima küll ei hakka, ladvast nii peen, et kukuks alla sealt aga kui nii julgeid leidub kes sinna otsa roniks andke teade . Tuul pole siiamaani lennukit alla toonud, mille peale mina lootsin alguses . Huvitav oli see, et kui puu otsa lendasin, siis oli lennuk teisel pool latva aga tuulega läks teisele poole. Õnneks elektroonika ,mis peal on, suhtselt kõige odavam.
HK 450; Kyosho Piper Cub 1,8 ; Inferno St ; Lama V3 : Cessna 182 1,4
Ma kaalungi 100+ mõni kg.
Pildil on inimene kes ronis poolde puusse ja lennuki alla raputas.
Ma jäin pildistamisega hiljaks, lennuk on juba maas(kollane piper all vasakul) ja toimub allaronimine.
Variant on, et ronida nii kõrgele, kui võimalik ja pikk köis raputamiseks kinnitada.
Korra olen 15m kase maha maha võtnud, aga see toimus eramaal linnapiirist eemal.
Väljaspool bürokraatide võimu ja eemal koputajate silmadest.
Nali oli, et lennuk kukkus ise mõni sekund enne puu langemist ise alla.
Pildil on inimene kes ronis poolde puusse ja lennuki alla raputas.
Ma jäin pildistamisega hiljaks, lennuk on juba maas(kollane piper all vasakul) ja toimub allaronimine.
Variant on, et ronida nii kõrgele, kui võimalik ja pikk köis raputamiseks kinnitada.
Korra olen 15m kase maha maha võtnud, aga see toimus eramaal linnapiirist eemal.
Väljaspool bürokraatide võimu ja eemal koputajate silmadest.
Nali oli, et lennuk kukkus ise mõni sekund enne puu langemist ise alla.
Last edited by pipercub on Thu Apr 08, 2010 1:04, edited 1 time in total.
Asja sai prrovitud ka plastik torudega, ühe toru pikkus ~3 m ja läks 6 toru redeli pealt, et tipuni jõuda ehk puu kõrgus on kuskil ~20m. See tulemust ei andnud, kuna lennukile pihta saamine torudega oli ka üks trikk. Korra sain kuskile saba vastu aga palju ei liikunud. Vist peab minema puu kukutamisele või proovima spinninguga.
Kui on võtta, spinninguga tamiil õigest kohast üle ja edasi kasutatud ja testitud võtet:
Puid tasub veidi karta küll, sest Saksa teadusemehed-aerodünaamikud lausa tõestasid, et puule hästi lähedal on temperatuuride vahe tõttu puu otsa "imev" mõju reaalselt olemas. Väite allikat ei oska hetkel pakkuda, nii, et jäägu momendil "külajutuks".Mart wrote:Kui peenemal nööril tugevusest puudu jääb, siis saab selle abil tugevama köie sobilikku kohta tömmata.
Sellist tehnikat kasutades on mitmeid mudeleid edukalt ka körgete puude latvadest alla saadud.
- hommiku kohvi
phh .. see pole midagi ju ronida?? puu kõrval on ju teine puu, millel paistab olevat rohkem "ronitavaid" oksi. ehk annab seda puud mööra lennukile lähemale ronida ja siis mingi roikaga togida ... ehk liigub!
pildilt paistab isegi, et puud on nii lähestikku, et ronitavad oksad lausa ristuvad ...
pildilt paistab isegi, et puud on nii lähestikku, et ronitavad oksad lausa ristuvad ...
-------------
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
"Helicopters don't fly as much as they beat the air into submission"
-------------
Pakun 3D printimise teenust
Lennuk puu otsast alla tulnud ja imekombel kõik (esc, mootor, servod, väike kaamera ) elektroonika terve, peale aku, mis on surnud. Ega (lipo 1300mah 11,1v 20C) akut kuidagi elustada ei saa? Lennuk kukkus ninali alla, kere ilma "kriimudeta" alla tulnud.
Ma olen selliseid 3 purgiseid 11,1v akusid korduvalt elustand tavalise 12v plii aku laadijaga. Paned lipole otse 12v jõuga peale nii umbes 5 sekundiks, siis proovid kas li-po laadimis reziim tunneb aku ära, kui ei, siis uuest jõuga 12v peale 5 sekundiks jne, niikaua kuni li-po laadimis reziim aku ära tunneb.
Iva on selles, et kui li-po liiga tühi, siis laadija ei tunne akut ära, tuleb talle vähehaaval sisse purtsutada jõuga (mis on ohtlik) niikaua kuni on purkides saavutatud miinimum pinge et laadija ta ära tunneks.
Kindlasti mitte teha seda toas laual paberite vahel nagu siin eelpool mainitud, vaid kuskil garaazis või veel parem väljas. Nii kui midagi hakkab kahtlast tunduma aku juures, mõni purkidest hakkab imelikku kuju võtma või paisuma, koheselt lõpetada kogu protseduur ja akuga võib jätta hüvasti.
Iva on selles, et kui li-po liiga tühi, siis laadija ei tunne akut ära, tuleb talle vähehaaval sisse purtsutada jõuga (mis on ohtlik) niikaua kuni on purkides saavutatud miinimum pinge et laadija ta ära tunneks.
Kindlasti mitte teha seda toas laual paberite vahel nagu siin eelpool mainitud, vaid kuskil garaazis või veel parem väljas. Nii kui midagi hakkab kahtlast tunduma aku juures, mõni purkidest hakkab imelikku kuju võtma või paisuma, koheselt lõpetada kogu protseduur ja akuga võib jätta hüvasti.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035