olen ühe sõbra gaui 330x pruukinud päris palju, hea lihtne ja vastupidav. gopro tassib ilusti, lennuaeg 2.2 3s akuga sinna 6-7min kanti (telemeetria puudub siis ma pole kordagi vist alla 50% aku lubanud)
mõtlesin siis et peaks endale ka muretsema midagi, aga 400 taala tundus kallis.. seega, hk'st tellisin frame, 10tk dt700 mootorit, 2x (igaks juhuks) controlleri plaati, hunnikus esc'e ja erinevas suuruses proppe. natuke enne seda sai tellitud ka ardumega plaat, mille austatud härra felch lahkelt ka kokku jootis.. vahepeal ehitas isa hexa frame'i k-rautast ostetud juppidest

hetkeseisuga siis nii, et lendab jätkuvalt vaid gaui

hk quad frame on koos, mootorid peal, hk kontroller ka töötaks nagu, aga .. hk propid on NII perses kui üks asi üldse perses olla saab.. ja kuna hk frame on suhteliselt vedela kehaehitusega siis asi läheb hullu resonantsi - no flying for you, baby.. üritasin mis ma üritasin neid proppe tasakaalustada, aga väga palju targem pole ikkagi - kahjuks..
uued propid tellitud, ootan vaikselt.. muud proovimist praegu teha ei saa - kuigi teoorias vbla hexa frame (mis on alumiiniumist ehitatud) peaks paremini vibrale vastu ja võiks võib-olla proovida, aga no ei ole seda toredat sisetunnet.. ei julge ühe sõnaga

nii et - hunnik kraami koos, peaks nagu kõik õige ja olemas olema, aga

p.s. uhh, elasin end välja natuke, hakkas kohe kergem ka..