ussimuna wrote:Siin ka ikka keegi vahest lendab. Peamiselt lennatakse üle.
(Kuigi vahepeal võiks ju sisse ka astuda ... Täna oleks vähemasti pannkooke saanud)
no täna oli ka rida plusse- esiteks ei olnud palav! Teiseks, lennurajal polnud mingit tunglemist ega saba, sai kohe õhku. Ja tuulekene oli ka, et maandumine liiga igav poleks .)
Sai täna Raadil käidud kahe quadiga. Üks enda oma ning teine Tartu uusim quad koos omanikuga, esimene sisseõnnistamine
Raja lõpus paistis üks härra oma lennukiga, väga lahedad hääled olid. Äraminnes tiirutas meie auto ümber ka, ehk oli tegemist Aivariga? Üks härra oli veel, aga see oli nii hea järje peal, et tegi täissuuruses kopteriga seal väga madalt lendu
Scoop wrote:Sai täna Raadil käidud kahe quadiga. Üks enda oma ning teine Tartu uusim quad koos omanikuga, esimene sisseõnnistamine
Raja lõpus paistis üks härra oma lennukiga, väga lahedad hääled olid. Äraminnes tiirutas meie auto ümber ka, ehk oli tegemist Aivariga? Üks härra oli veel, aga see oli nii hea järje peal, et tegi täissuuruses kopteriga seal väga madalt lendu
Aivar oli ka, aga hääled ja tiirutamine oli vist minu süü te olite selle punase autoga? äratulles mul jäi mulje,et kellegil oli nagu pult käes,siis tegin kontrolltiiru ,
aga teisel katsel ei õnnestunud ei pulti ega lennukit näha ja läksin minema
Kas keegi reedel Kollasele läheb? Oleks hea, kui Sikupilli keskuse või Balti jaama juurest küüti saab. Paluks varakult ette teatada, sest muidu ei jõua kohale. Plaanis minna viskekat loopima, seega mudel on väike.
aviaator wrote:Täna siis jälle 5-6 paiku lendama, samas oleks huvitatud trehvamisest spetsialistiga kes aitaks ära häälestada kaks ESC - i.
Minu mõistus ei hakka enam peale
Aivar
Kas nüüd mina just spets olen aga plaan tulla homme Ridalisse - seal pidavat muudki seltskonda olema/tulema, vast spetside kontsentratsioon pisut suurem, kui "tavalistel päevadel"
Kas keegi reedel Kollasele läheb? Oleks hea, kui Sikupilli keskuse või Balti jaama juurest küüti saab. Paluks varakult ette teatada, sest muidu ei jõua kohale.
Bussisõit on ajavõit. plaanin neljaks platsil olla.