http://www.trextuning.com/t-rex500_build.php
Vaata lehe lõppu, kus on Cons.

Moderator: Kristjan
Tulen homme äkki sinna Kullo mudelimessile, võiksin kopteri kaasa võtta kui keegi näha tahab. Samas kui te lendate homme kuskil, siis võiks ju sealt ka läbi astuda...Kristjan wrote: Kui Tallinna lennutama tuled siis anna teada, ma pole päris elus T-Rex 500 näinud.
JazZ wrote:Siis ära seda T-rex 500'ga päris elus küll proovima hakka kui simus juba sassi läheb. Simus seisab kopter peaaegu ise kohapeal, päris elus see paraku nii ei ole. Ja nii kaua kui nina enda poole hõljuda ei oska on suht keeruline ka edasi tagasi või 8'id lennata.
Ma suudan simus peapeal ka hõljuda nii kaua kui tahan (tail in), aga päris elus ei ole julgenud proovida...
Kollane on ka variant, aga siis mingi kahe ajal umbes. Näeks ka kuidas teie lendate ja lendaks ise ka äkki kui muidugi lubatakse? Muidugi kui ilma on... Eks ma võtan Sinuga ühendust siis kui Kollase poole satun, Kristjan.Kristjan wrote:Ma Kullosse ei tule, aga Kollasele vist lähen küll ja lendan paar akutäit.
Kui sa peaks Kollasele sattuma siis äkki helistad 5177186. AndrusT, sa lennutama ei tule?
K.
Päris elus umbes paar minutit. Kõik eile, varem pole julgenud proovida. Mingil põhjusel ei ole ta tagurpidi nii stabiilne kui õiget pidi, võibolla on asi nendes servodes, neil on üsna suur loks kohe uuest peast. Eks paistab kas 5245 on parem.[J] wrote:Mitu minutit selililendu juba kirjas on?
Kas metallhammasrattad lähevad tõesti nii lihtsalt maha? Siis keraamilist ja nailonit pole mõtet proovidagi.
Pärnus pole minu andmetel rohkem koptereid.SASS160 wrote:Laena kellegi teise läest.
Mul on Futaba BLS451 rooliservo nitro auto küljes, huvitav kas sellega kannatab proovida, see oli vist 0,1 sekundit 60 kraadi...AndrusT wrote:Minu diagnoos on servo probleem. Servo potekas pettis servo elektroonikat. Sama asja ka oma endisel väiksel kopteril esinenud. Vahetasin servo ära ja enam ei jamanud.