Mudellennutalvepäev...
Tere jälle!
panin mõned pildid sellest kohtla-nõmme suusamajast, mis ehitatud kusagil 80-90 vahel, peale selle pole seal meeletuid uuendusi tehtud, sellest ka selline spartalik olemine, linu tekke pole, kuid ühe ülivinge prae saab õhtuks umbes 100 krooni eest, hommikusöök 50 eeki juurde, mingi variant on lõuna kolmekäiguline kusagile 150 eeg-i kanti. pildid siin ,huvilistele võib veel saata http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... e=album148
inimesi saali mahub umbes 30 kanti ja magamiskottidega magama umbes 20+. juhul kui rahvast rohkem on võimalik minna 100 meetrit eemal asuvasse kaevanduspark muuseumi hostelisse, kus ööbimine koos hommikusöögiga linade vahel viisakas toas maksab 200 krooni.
eks andke teada, mis arvate, minul sisuliselt vahet ei ole, kus kokku saada, seltskond on siiski tähtsam, kuigi 700 eeki sauna linadega voodi ja õhtusöögi eest ehk ei olegi palju kuigi masu ajal võiks ju natukene soodsamalt saada
. aga kindlasti on ka koht ilusam, uuem ja ehk ka mugavam.
panin mõned pildid sellest kohtla-nõmme suusamajast, mis ehitatud kusagil 80-90 vahel, peale selle pole seal meeletuid uuendusi tehtud, sellest ka selline spartalik olemine, linu tekke pole, kuid ühe ülivinge prae saab õhtuks umbes 100 krooni eest, hommikusöök 50 eeki juurde, mingi variant on lõuna kolmekäiguline kusagile 150 eeg-i kanti. pildid siin ,huvilistele võib veel saata http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... e=album148
inimesi saali mahub umbes 30 kanti ja magamiskottidega magama umbes 20+. juhul kui rahvast rohkem on võimalik minna 100 meetrit eemal asuvasse kaevanduspark muuseumi hostelisse, kus ööbimine koos hommikusöögiga linade vahel viisakas toas maksab 200 krooni.
eks andke teada, mis arvate, minul sisuliselt vahet ei ole, kus kokku saada, seltskond on siiski tähtsam, kuigi 700 eeki sauna linadega voodi ja õhtusöögi eest ehk ei olegi palju kuigi masu ajal võiks ju natukene soodsamalt saada

13 - 14 märts jah. Aga asukoht on veel täpsustamisel, arvati, et vaatame palju rahvast tuleb, siis bronniks ära emba kumba koha varsti. Samas Toilas oli minu mäletamist järgi mingi ekraani kasutamise võimalus koos projektoriga, et simu seinale lasta ja seal hullata.
Lisame soovija juurde
1. Titan + ?
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle + 1
5. Marek
6. Ervin +1
7. Submarin
8. Imm
9. Tiit + 1
10. Trex + ?
11. Keks
12. Pipercub
13. Margus
14. Ropka
15.
16.
Lisame soovija juurde
1. Titan + ?
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle + 1
5. Marek
6. Ervin +1
7. Submarin
8. Imm
9. Tiit + 1
10. Trex + ?
11. Keks
12. Pipercub
13. Margus
14. Ropka
15.
16.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Ekraani kasutamis võimalus on tegelikult igalpool. Kodus on mul seinas 1,8x1m ekraan mida saab kaasa võtta ja toilas 3x2m linaleumi tükk, mida ma olen edukalt ekraanina kasutand.
Niiet ekraani koos projektoriga saan ma kaasa võtta igalepoole. Hea oleks kui kellegil on kaasa võtta läpakad kus on simu peal, mida saaks ühendada projektoriga (projektoril kõk sisendid olemas, hea oleks kui ennem annate teada mis teil väljund on siis otsin kaabli) ja miks mitte ka mitu läpakat, saaks võrku panna oleks veel huvitavam.
Niiet ekraani koos projektoriga saan ma kaasa võtta igalepoole. Hea oleks kui kellegil on kaasa võtta läpakad kus on simu peal, mida saaks ühendada projektoriga (projektoril kõk sisendid olemas, hea oleks kui ennem annate teada mis teil väljund on siis otsin kaabli) ja miks mitte ka mitu läpakat, saaks võrku panna oleks veel huvitavam.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Kui ma nüüd ikka tulema pääsen siis läpakas enivei koos simuga tuleb kaasa,ühe või paar lennukit võtaks ka.
Hea meelega kasutaks kellegi transporti.
Hea meelega kasutaks kellegi transporti.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Rahvast juba päris palju, mis on ju väga hea, kui loomulik kadu isegi maha arvata, siis peaks siiski meid kenake arv inimesi kokku tulema 
700 eek võib kohe ära unustada ma arvan
See oleks paljudele liig. Kui mu arvutused väga mööda ei ole, siis Kohtla Nõmme maja 15le oleks umbes 160 eek nägu ja see on väga norm. Ise eelistaksin muidugi Keksi härberit
aga siis peab veel hindadest rääkima.
Meil on vaja sooja katusealust arvatavasti 13 päeval ja järgmiseks ööks. Pühapäeva hommikul läheksime ju nagunii kõik koju ära või siis kuhugi Ida-Eestisse hulkuma. Osad lahkuvad võibolla juba laup õhtul kained naisautojuhid roolis
Kindlasti on meile ka sauna vaja ja elektrit ja asemeid. Magamiskoti või lina saab küll igaüks ise kaasa võtta või siis tellib majaomanikuga kokkuleppel ise. Kui kõik see nüüd 200 eek sisse mahutada nina peale, siis on ju väga ok. Lisaks tuleb ju nagunii bensiini ja jookide/söökide kulu. Viimastega on kaks varianti, kas saab hea pakkumise majaomanikelt või võtame ise näksimist kaasa ja äkki leiab mõne söögikoha maja lähedusest?
Minu nägemus söömisest: laup hommikul sööd kodus kõhu korralikult täis. Ida-Eestisse jõuad nagunii alles lõunaks ja siis on tegevuseks nt väljareklaamitud suuskamine, lauatamine või sobiva ilma puhul lennutamine
Mille järel leiab vast 50 eek lõunasöögi kuskilt läheduses asutvast söögikohast. Pimeduse saabudes lähme majja ja seal ei ole minu arvates õhtul peale snäkkide ja õlle enam midagi vaja. Hommikul oleks hea üks kohve ja siis padavai teele kus kõhu tühjenedes võib oma keha kinnitada tee ääres söögikohtades.
Kui nüüd mõni majapidamine suudaks meile 50 eek-i eest näo kohta õhtuks mingid kartulikrõpsud orgunnida ja hommikuks kohve, siis oleks ju väga ok? Sinna juurde siis ostaks iga üks ise omale meelepärase joogi
Nii et mina loodan hakkama saada 300 eek-ga + bensiin. Vot 
PS! Mina võin tuua ka projektori ja i7 prosega suht võimsa elektrirüüpaja arvuti
See eeldab, et majal peab elektrisüsteem korras olema. Siis saab mõne mudelitsi äkki Flight Sim X ga lendama panna
või MIG 29ga õhuvõitlust teha või siis igat sorti mudelisimusid piinata.

700 eek võib kohe ära unustada ma arvan

Meil on vaja sooja katusealust arvatavasti 13 päeval ja järgmiseks ööks. Pühapäeva hommikul läheksime ju nagunii kõik koju ära või siis kuhugi Ida-Eestisse hulkuma. Osad lahkuvad võibolla juba laup õhtul kained naisautojuhid roolis

Minu nägemus söömisest: laup hommikul sööd kodus kõhu korralikult täis. Ida-Eestisse jõuad nagunii alles lõunaks ja siis on tegevuseks nt väljareklaamitud suuskamine, lauatamine või sobiva ilma puhul lennutamine

Kui nüüd mõni majapidamine suudaks meile 50 eek-i eest näo kohta õhtuks mingid kartulikrõpsud orgunnida ja hommikuks kohve, siis oleks ju väga ok? Sinna juurde siis ostaks iga üks ise omale meelepärase joogi

PS! Mina võin tuua ka projektori ja i7 prosega suht võimsa elektrirüüpaja arvuti

Soovin samuti üritusest osa võtta. 1 koht.
Kuid transpordi küsimus on lahtine. Võibolla saaks kellegagi koopereeruda?
Bensiiniraha kulu saaks sel juhul jaotada.
Mihkel
Kuid transpordi küsimus on lahtine. Võibolla saaks kellegagi koopereeruda?
Bensiiniraha kulu saaks sel juhul jaotada.
Mihkel
Outrage 550 CF PRO
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Micro-Quad KK2.0 LCD
Futaba T10CHG 2.4G
PhoenixRC, Hubsan X4
http://www.facebook.com/kopteriklubi
Keks lubas esmaspäevaks vist pilte, ootaks need ära. Siis näeks köögi võimalusi ka ja saaks toitlustamist planeerida, muidu Mareki plaan päris hea. Ehk saame kohapeal mõne kiirtoidu valmistamisega ka ise hakkama, kellele salvesti tooted süüa aitavad.
Kardan, et Toila on ruumikam ja lahedam tegutseda ju seltskonda ka veel juurde tuleb, siis jääb suusamajake väikseks ehk.
Tean, et mõned nuputavad, kuidas omale seda nädalavahetust vabaks orgunnida ja pole end kirja pannud ning seega võib olla, et rahvast tuleb veel juurde.
Kardan, et Toila on ruumikam ja lahedam tegutseda ju seltskonda ka veel juurde tuleb, siis jääb suusamajake väikseks ehk.
Tean, et mõned nuputavad, kuidas omale seda nädalavahetust vabaks orgunnida ja pole end kirja pannud ning seega võib olla, et rahvast tuleb veel juurde.

Lubasin pilte, klõpsisin mõned 
http://gallery.me.com/keksim#100032
Söögitegemisega ei tohiks probleeme olla, köök on olemas kõik vajalik tehnika söögitegemise jaoks ka enamvähem olemas (piltidel ka kööki näha)
Ise söögitegemine oleks lihtsalt aja raiskamine ja ma ei usu et see odavam tuleb, aga noh kuidas ise heaks arvate
Istusime arutasime pererahvaga siin raha asju ka natuke, saime sellisele kokkuleppele et kuna kõik pole päris ilus ja valmis veel, siis tuleb hind ka võimalikult soodne. Pakuti välja et inimese kohta 250eek, selle raha sees siis koha rent, saun ja hommikul lubati kohvi ka kõikidele pakkuda, õhtul õlle kõrvale praadida leivakesi ja muid snäkke ka äkki midagi. Hind on ainult täiskasvanu kohta, lapsed tulevad niisama.
Kui nüüd üle 20 inimese tuleb siis peaks arvestama natukene kitsendatud magamis kohtadega, aga ma usun et see pole probleem, küll me kõik kuhugi ära mahume
Voodid üritame valmis teha selleks ajaks, madratsitega ei oska praegu midagi lubada, hea oleks kui endal mingid linad ja pehmem asi alla kaasa võtta, aga seda täpsustan siis kui aeg käes.
Kui Marek nii võimast arvutit plaanib kaasa võtta siis ma võin joistiku ja lennuki pedaalid kaasa võtta, saab mõne boeing-uga ringi tiirutada
Iseasi kas meil kõige selle jaoks aega jääb siis

http://gallery.me.com/keksim#100032
Söögitegemisega ei tohiks probleeme olla, köök on olemas kõik vajalik tehnika söögitegemise jaoks ka enamvähem olemas (piltidel ka kööki näha)
Ise söögitegemine oleks lihtsalt aja raiskamine ja ma ei usu et see odavam tuleb, aga noh kuidas ise heaks arvate

Istusime arutasime pererahvaga siin raha asju ka natuke, saime sellisele kokkuleppele et kuna kõik pole päris ilus ja valmis veel, siis tuleb hind ka võimalikult soodne. Pakuti välja et inimese kohta 250eek, selle raha sees siis koha rent, saun ja hommikul lubati kohvi ka kõikidele pakkuda, õhtul õlle kõrvale praadida leivakesi ja muid snäkke ka äkki midagi. Hind on ainult täiskasvanu kohta, lapsed tulevad niisama.
Kui nüüd üle 20 inimese tuleb siis peaks arvestama natukene kitsendatud magamis kohtadega, aga ma usun et see pole probleem, küll me kõik kuhugi ära mahume

Voodid üritame valmis teha selleks ajaks, madratsitega ei oska praegu midagi lubada, hea oleks kui endal mingid linad ja pehmem asi alla kaasa võtta, aga seda täpsustan siis kui aeg käes.
Kui Marek nii võimast arvutit plaanib kaasa võtta siis ma võin joistiku ja lennuki pedaalid kaasa võtta, saab mõne boeing-uga ringi tiirutada

Iseasi kas meil kõige selle jaoks aega jääb siis

YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Paneme siis Keksi Toila lukku 13-14 märts!
Samas ootaks ka hinnapakkumist ja menüüd laupäeva lõuna- ja õhtusöögiks. Aitaks teha järgmise sammu ja otsustada toitlustamine.
Õhtused joogid ja suupisted võtab igaüks ise, mida vajalikuks peab.
Samas tekkib küsimus, et millised oleksid laupäevased päevased üritused ja millisele ajale planeerida lõuna? Õhtusöök jääks pimedahõlma nagu nii.
Kui need asjad paika saame, on eelarve koos
Kas oleks võimalik asja konkreetsemaks ajada ja mina pakus 250kr eest ruumide üür ning pühapäevane hommikukohv ja snäkkide asemel paari võileiba hommikul igale ühele.Keks wrote:....inimese kohta 250eek, selle raha sees siis koha rent, saun ja hommikul lubati kohvi ka kõikidele pakkuda, õhtul õlle kõrvale praadida leivakesi ja muid snäkke ka äkki midagi. Hind on ainult täiskasvanu kohta, lapsed tulevad niisama.
Samas ootaks ka hinnapakkumist ja menüüd laupäeva lõuna- ja õhtusöögiks. Aitaks teha järgmise sammu ja otsustada toitlustamine.
Õhtused joogid ja suupisted võtab igaüks ise, mida vajalikuks peab.
Samas tekkib küsimus, et millised oleksid laupäevased päevased üritused ja millisele ajale planeerida lõuna? Õhtusöök jääks pimedahõlma nagu nii.
Kui need asjad paika saame, on eelarve koos

Ma arvan ka et Keksi härberi (sorry et nii nimetan, ma siin veidi omavolitsen nagu ikka
) ja aja võiks lukku panna.
Ärme koormame kohalikke suurte praadide nõudmistega jne, 15 - 20le praade teha ei ole naljaasi. Ega me sinna sööma ei lähe
Süüa saab igaüks hommikul kodus kõvasti ja lõunal mõnda kohalikku söögikohta külastada. Kui me õhtul midagi õlle kõrvale saame siis on ju kõik väga hea? Võibolla saab Keks isegi kartulid ja mingi liha ahju orgunnida ja see oleks ju luks niigi. Ise seal plätserdama ei ole ka mõtet hakata, see võtab aega ja ajab pere köögi sassi
Proovime hinna ikka alla 300 eek hoida
Või noh, äkki on mingi võimalus et osad siis maksavad rohkem ja saavad seal super praade aga siis on ka ju ebamugav teiste, kellel odavamad piletid, juures pugida 
Päevased tegevused selguvad eelmisel õhtul, siis on enamvähem teada laupäeva ilm

Ärme koormame kohalikke suurte praadide nõudmistega jne, 15 - 20le praade teha ei ole naljaasi. Ega me sinna sööma ei lähe

Päevased tegevused selguvad eelmisel õhtul, siis on enamvähem teada laupäeva ilm

noh näed siis nüüd, pean kodust ikka 20km sõitma mitte 2
Tegelikult tahtsin ütelda, et kuna olen niiöelda kohalik siis saaksin ehk millegagi abiks olla? Keks anna teada, vaja äkki tulla lennuväljale paadiga rahvast kohale sõidutama
,äkki sulab lumi enne ära
samas söögiga on ju nii, et igaüks võib ju midagi kaasa tuua, kes näiteks mingeid grillvorste, kes salatit ja saunaõlled võtab ju nii ehk naa igaüks ise.
imre
53800929

Tegelikult tahtsin ütelda, et kuna olen niiöelda kohalik siis saaksin ehk millegagi abiks olla? Keks anna teada, vaja äkki tulla lennuväljale paadiga rahvast kohale sõidutama

samas söögiga on ju nii, et igaüks võib ju midagi kaasa tuua, kes näiteks mingeid grillvorste, kes salatit ja saunaõlled võtab ju nii ehk naa igaüks ise.
imre
53800929
Või küsiks siist tõesti ainult lõuna ja õhtusöök oleks igal enda oma salati, vorstikeste või muu taolise näol, mida tules sussitada saab. Ega me sinna tõesti ainult sööma lähe.
Kui köök olemas on, siis peab see vastama ju euronõuetele ja sellises köögis lõunat valmistada, ei tohiks probleem olla arvestades veel seda, et majapidamine 50 inimest võimeline vastu võtma on.
Kui nimetame köögiks kraanikausist, microst ja kohvimasinast koosnevat kööginurka, siis on asi keerulisem jah.
Samas millised kohalikud toitlustusasutused oleks alternatiiviks, et pererahvast mitte koormata?
Kui köök olemas on, siis peab see vastama ju euronõuetele ja sellises köögis lõunat valmistada, ei tohiks probleem olla arvestades veel seda, et majapidamine 50 inimest võimeline vastu võtma on.
Kui nimetame köögiks kraanikausist, microst ja kohvimasinast koosnevat kööginurka, siis on asi keerulisem jah.
Samas millised kohalikud toitlustusasutused oleks alternatiiviks, et pererahvast mitte koormata?
Toitlustamine (toitumine) sõltub paljuski ka saabumise - lahkumise aegadest. Kui 13. -nendal koguneme lõunaks, siis on targem tõesti Jõhvis enne lõunasöök ära süüa ja kohapeal jääb ainult õhtune õlle, näks ja omatoodud vorstid - šašlõkk.
Lahkumisel sama lugu. Hommikul kohvi ja võileib ning edasi on vaba kava... Või kuidas?
Ja kui lennuilma pole, siis on teadagi mis juhtub
.
Lahkumisel sama lugu. Hommikul kohvi ja võileib ning edasi on vaba kava... Või kuidas?
Ja kui lennuilma pole, siis on teadagi mis juhtub