Azoh, ja kontaktid kah muidugi

1. Kui kasutad GPS´i siis aadress on Pikk 25a, Järva-Jaani.cuprum wrote:Nii, aeg vist hakata täpsustama tänaseid laekujaid/plaane. Et kui laekun (tõenäoliselt mitte väga vara), siis kuskohas ma võiksin "jalad harki ajada ja õlut nõuda"?Lennuplatsil, või on miski konkreetsem laagripaik.
Azoh, ja kontaktid kah muidugi
Kpe wrote:Selleks korraks siis tehtud! Igatahes võimas oli!!!
Pole muud öelda, kui et suured tänud organiseerijatele, toetajatele, nõusolijatele, huvilistele, kaaslastele ja osalejatele ning ka teistele, kes selle kõik rahulikult ära kannatasid. Spetsiaalsed tänud loomulikult Andrusele ja Sirjele!!!!!!
Kahe päevaga raiuti Eesti mudelismi ajalukku sügavad vaod. Ja paljude pealtvaatajate ajurakkude salvestusmehhanismidesse samuti.
Veel korra tänud kõigile toreda nädalavahetuse eest!!
P.S. Krt, poiss on haige... Kopterit tahab. Ja loodetavasti toimub peagi ka pildi/video vahetus. Mul on nii mõndagi
.
Lennuplatsil näeme, r......!
Kes kannatab, see kaua elab....Marek wrote:Aga pildid päeva põhiatraktsioonist - seawind?
Paki pildid kokku ja saada Titanile või mulle foto@ventumversus.eeKpe wrote:Tänud Laurile! Minu pilte ei näe keegi.
Ega pilte ei saa internetis kuskile mujale kui pistik.com galeriisse panna?! Väheke leidlikkust ja paar minutit tudeerimist ning su pildid oleksid siin, seal või kolmandaski kohas üleval. Igatahes kulunuks selle peale vähem aega kui nende kirjade kirjutamise peale, mille sisuks on see, et sulle pole pistik.com galerii kontot valminudKpe wrote:Tänud Laurile! Minu pilte ei näe keegi.