Minu esimene lennuk.

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
motokrosser

Post by motokrosser »

Daapn, kui sa oma piperist tahad lahti saada võta palun minuga ühendust.
vallojoe

Post by vallojoe »

daapn wrote:
1) Käesolev projekt valgest depronist kahetiivaline kaldtüüridega kuid pöördetüürita elukas saab valmis kas täna või siis alles novembris.

2) Ostan endale mingi saatja-vastuvõtja-kiirusregulaatori-servode-mootori kollektsiooni ja kavatsen ka edaspidi vahtplasti lõigata-voltida-kleepida oma äranägemise järgi.

3) Põhimõtteliselt olen nõus maha müüma oma Piperi ja Cessna. Need Kyosho omad, teate ju küll.

4) Ma ostan endale karmima lennuki. Elektri juurde jään kindlasti. 4 kanalit vähemalt. (Mõtlesin ka 12 kanali peale, et saaks mp3-si lennukis mängida ja aknaid üles-alla kerida ning tulesid vilgutada aga ei taha päris rullnokaks hakata). Ülejäänud parameetrid on shoppamise küssa juba.

Punkt 4 eeldab punkti 3 läbiviimist, kuna muidu pole ruumi...
Mina soovitaks siis järjekorda 3,4,2 ;)
Ehk siis müü ebavajalik kola ära, osta endale sobiv lennuk ja siis sellele vajalik aparatuur. Ja kui ehitamise isu on, siis ka ehitatavate aparaatide jaoks korralikum vastuvõtja, servod regud.

Kuna Sa siiani "penoga" hullanud oled, siis äkki sobib miski siit http://www.mscomposit.com/airplanes/ele ... poradi,pri
või siis mõne edasise lehe pealt.

Minu "penoplastitükk" on sama firma toodang.
Kere lappimiseks on hea kuumliimi püstol väga abiks vahend.
Ahjah üks soovitus veel - kere sisse pole mõtet kaasa tulnud nööre liimida,
pigem osta kohe paar (vist 3 mm)süsivarrast ja pane need kuuma liimiga, et ei peaks kahte korda tegema, nagu mina .
Tiivad jäid praegu nööridega kokku, kui uuesti peaks tegema, siis vist mõtleks läbi puurimise ja söetoru(de) peale.
daapn

Post by daapn »

rallikas wrote:Kuidas projekt edeneb?
Kui Sa projekti all mõtled seda sama, mida minagi - kahetiivaline valge depronelukas, siis halvasti. Eelmisest reedest saati pole saanud kätt külge panna. Kui õnnestub, siis natuke täna ja võibolla ka veel esmaspäeval, siis on jälle nädal vaikust. Noh töö segab, kurask.

Kui töö hakkab segama mudellennuki ehitamist, siis tuleb töökohta vahetada vist?

daapn
daapn

Post by daapn »

vallojoe wrote:Kuna Sa siiani "penoga" hullanud oled, siis äkki sobib miski siit http://www.mscomposit.com/airplanes/ele ... poradi,pri
või siis mõne edasise lehe pealt.
Surfasin seal...
Teate, ausalt mulle need "lapikud" mudelid ei meeldi. aga....
vallojoe wrote: Kere lappimiseks on hea kuumliimi püstol väga abiks vahend.
Ahjah üks soovitus veel - kere sisse pole mõtet kaasa tulnud nööre liimida,
pigem osta kohe paar (vist 3 mm)süsivarrast ja pane need kuuma liimiga, et ei peaks kahte korda tegema, nagu mina.
Neid süsivardaid saab kust? Kas neid annab ka millegagi asendada? Grilltikud näiteks? Chupachupsi pulk, kuramus, ei ulata.

daapn
vana

Post by vana »

Mitte iga mudel, mis on valmis joonistatud või isegi poes müügil on, ei lenda korralikult.
Näiteks ropka TorqueMaster on väga hea lendaja, minu 20% suurem TorqueMaster XL välistingimuses veel parem. Samas on mul ostetud üsna sarnaste mõõtudega depronmudel, mida pole lendama saanud, paljudest tarkadest nõuannetest hoolimata.
Samas peab teadma, et TorqueMaster´i taoline shockflier algaja mudel pole. See kipub ammu enne reaalse lennukogemuse saamist surema.
Söevardaid saab mingil määral asendada männiliistudega, eriti, kui nad on õigesti koonilseks (kiiluks) hõõveldatud.
Muidu olen söevardaid, torusid ja profiile ostnud näit. Lindingerist.
vallojoe

Post by vallojoe »

mina võtsin söevardad kullos olevast mudelipoest. Sai kohe kätte.
-Ilmar-

Post by -Ilmar- »

Elou!

Kui juhuslikult "lapikud" mudelid ei meeldi, siis http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=751651 maitseb äkki paremini.

Parimat soovides,
-Ilmar-
daapn

Post by daapn »

-Ilmar- wrote:Kui juhuslikult "lapikud" mudelid ei meeldi, siis http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=751651 maitseb äkki paremini.
Ja maitsebki paremini. Aitähh. Esmapilgul täiesti lahe. Homme surfan edasi.

daapn
Post Reply