Ka mulle sobiks see variant.Kpe wrote:Toitlustamine (toitumine) sõltub paljuski ka saabumise - lahkumise aegadest. Kui 13. -nendal koguneme lõunaks, siis on targem tõesti Jõhvis enne lõunasöök ära süüa ja kohapeal jääb ainult õhtune õlle, näks ja omatoodud vorstid - šašlõkk.
Lahkumisel sama lugu. Hommikul kohvi ja võileib ning edasi on vaba kava... Või kuidas?
Ja kui lennuilma pole, siis on teadagi mis juhtub.
Mudellennutalvepäev...
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
Toilas on ka üks täitsa arvestatav söögikoht olemas, ei pea tingimatta jõhvi sõitma.
Mina arvan et süüa oleks ikka mugavam kohapeal mitte ringi tiirutada, siis saab rahulikult õlut juua jne. Äraminekuga pole ka kiiret, igaüks saab ennast rahulikult ilusaks lennata ja miks mitte ka ilusa ilma puhul pühapäeval veel mõni mudel lendu lasta.
Pubis söök läheb kindlasti kallimaks kui kohapeal teha võileibu ja kaminas vorstikesi praadida.
Suure potiga saab kartuleid juurde teha mis pole üldse kallis.
Köögis on kõik nõud olemas, mikrolaine ahi, tavaline ahi elektri pliidiga ja kaks kraanikaussi.
Rääkisin naisega seda võileiva ja hommiku kohvi asja, lubas mõelda natuke kuidas oleks kõige odavam nii et ei peaks kuskil mujal söömas käima.
Väileiva materjal, 10kg kartuleid ja pakk kohvi ei lähe ju üldse kalliks, mõne salati saaks ka teha (naine teeb mul väga head kasukat
+ siis igaüks võib kaasa võtte kes paki liha, kes ämbri saslõkki ja kes vorstikesi kaminas sussutamiseks. (minu arvamus asjast)
Mina arvan et süüa oleks ikka mugavam kohapeal mitte ringi tiirutada, siis saab rahulikult õlut juua jne. Äraminekuga pole ka kiiret, igaüks saab ennast rahulikult ilusaks lennata ja miks mitte ka ilusa ilma puhul pühapäeval veel mõni mudel lendu lasta.
Pubis söök läheb kindlasti kallimaks kui kohapeal teha võileibu ja kaminas vorstikesi praadida.
Suure potiga saab kartuleid juurde teha mis pole üldse kallis.
Köögis on kõik nõud olemas, mikrolaine ahi, tavaline ahi elektri pliidiga ja kaks kraanikaussi.
Rääkisin naisega seda võileiva ja hommiku kohvi asja, lubas mõelda natuke kuidas oleks kõige odavam nii et ei peaks kuskil mujal söömas käima.
Väileiva materjal, 10kg kartuleid ja pakk kohvi ei lähe ju üldse kalliks, mõne salati saaks ka teha (naine teeb mul väga head kasukat

YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Aga kuna me sinna toila kani läheme,äkki annaks teada ka ida-virumaa combatipostele,nemad on ka ehk nõus kohtuma ja rääkima oma muredest rõõmudest,see on just nagu poolel teel....
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Lisame soovija juurde
1. Titan + ?
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle + 1
5. Marek
6. Ervin +1
7. Submarin
8. Imm
9. Tiit + 1
10. Trex + ?
11. Keks
12. Pipercub
13. Margus
14. Ropka
15. MihkelP
16. Ints + Krissu
17.
18.
1. Titan + ?
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle + 1
5. Marek
6. Ervin +1
7. Submarin
8. Imm
9. Tiit + 1
10. Trex + ?
11. Keks
12. Pipercub
13. Margus
14. Ropka
15. MihkelP
16. Ints + Krissu
17.
18.
Kurja kutsut seal küll ei ole, äkki sattusid valesse kohta 
Seal otseselt lennuplatsi polegi, põllud ümberingi, kahjuks ma pole kellegiga see talv lennutama saand, niiet ei oska ütelda kui head või halvad need põllud lendamiseks on, aga ma usun et midagi leiame sealt kindlasti, kohe maja kõrval on üks põld (mõned üksikud väiksed puud peal) aga ümbruskonnas on neid põlde seal hulgim.
Ma usun et kõige parem on valida koht vastavalt siis sellele päevale kui sinna lähme, kuna siis lubab veel sula ja külma ja sula ja külma, vaatab mis seisus nad laupäevaks on.
Ervin on mu saatja ka nüüd niikaugele saanud et on lootust lähiajal uus saatja kätte saada, saan mõni päev äkki enne simulaatoritki harjutada et päris marki maha mitte teha
pole üle poole aasta saatjat käes juba hoidnud 
Tänud Ervinile!!!
Kaardil koht muidu mul siin ennem ka juba ära näidatud:
http://maps.google.com/maps?q=59.403576 ... 9&t=h&z=17
Maja kõrval lääne poole asuv plats on suht suur ja ilusti lume all, enne lund sai kogu hein maha niidetud, mõned üksikud madalad puud seal aga ma ei usu et need segavad.
Tõsi vahepeal nüüd nädalaga on sinna veel üks maja tekkinud, mida pole piltidel ja kaardil
) loodame et ta ette ei jää meie tegemistele, vaba ruumi piisavalt seal ümbruskonnas.

Seal otseselt lennuplatsi polegi, põllud ümberingi, kahjuks ma pole kellegiga see talv lennutama saand, niiet ei oska ütelda kui head või halvad need põllud lendamiseks on, aga ma usun et midagi leiame sealt kindlasti, kohe maja kõrval on üks põld (mõned üksikud väiksed puud peal) aga ümbruskonnas on neid põlde seal hulgim.
Ma usun et kõige parem on valida koht vastavalt siis sellele päevale kui sinna lähme, kuna siis lubab veel sula ja külma ja sula ja külma, vaatab mis seisus nad laupäevaks on.
Ervin on mu saatja ka nüüd niikaugele saanud et on lootust lähiajal uus saatja kätte saada, saan mõni päev äkki enne simulaatoritki harjutada et päris marki maha mitte teha

Tänud Ervinile!!!
Kaardil koht muidu mul siin ennem ka juba ära näidatud:
http://maps.google.com/maps?q=59.403576 ... 9&t=h&z=17
Maja kõrval lääne poole asuv plats on suht suur ja ilusti lume all, enne lund sai kogu hein maha niidetud, mõned üksikud madalad puud seal aga ma ei usu et need segavad.
Tõsi vahepeal nüüd nädalaga on sinna veel üks maja tekkinud, mida pole piltidel ja kaardil

YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Arutaks siis asja veel viimast korda korralikult üle veel.
Aega pole enam palju jäänud. Millal ja kellele raha saaks teele saata, või tahetakse kohapeal sulas?
Need, kes siiani veel osaluses kõhelnud on, võiks ka osalemisest kindlasõnaga teada anda, et saaks nimekirja kantud ning need, kel selgunud, et osaleda ei saa, paluks ka teada anda.
Oleks ülevaade osalejatest täiuslik.
Keks võik siis ka ühes postituses kokkuvõtte teha ja tiba üle veel korrata, et mis meile nõus pakkuma, et Kellegil arusaamatusi ja pettumusi kohapeal ei tekiks, sest pole õieti aru saanud jne.
Kajastuda võiks seal veel osaleja lõplikhind nii konkreetselt kui võimalik.
Praegu info postitustes suht laiali.
Aega pole enam palju jäänud. Millal ja kellele raha saaks teele saata, või tahetakse kohapeal sulas?
Need, kes siiani veel osaluses kõhelnud on, võiks ka osalemisest kindlasõnaga teada anda, et saaks nimekirja kantud ning need, kel selgunud, et osaleda ei saa, paluks ka teada anda.
Oleks ülevaade osalejatest täiuslik.
Keks võik siis ka ühes postituses kokkuvõtte teha ja tiba üle veel korrata, et mis meile nõus pakkuma, et Kellegil arusaamatusi ja pettumusi kohapeal ei tekiks, sest pole õieti aru saanud jne.
Kajastuda võiks seal veel osaleja lõplikhind nii konkreetselt kui võimalik.
Praegu info postitustes suht laiali.
kindlasti oli juba äkki jutuks aga küsin üle, kuna eile küsis üks narva ohika mees minult, mis kell siis koguneme ja kas toilas, seal kus saunatame ja ööbime?
üks variant veel välja pakkuda lennutamiseks, kui toilas ei sobi mingil põhjusel on puru lennuväli, kus on ruumi küll ja rohkem, ilmselt ka ohutum. asub lennuväli jõhvist välja sõites paremat kätt nii paar kilomeetrit suunaga tartu poole. mis ülejäänud rahvas purust arvab, pole ka toilast väga kaugel.
üks variant veel välja pakkuda lennutamiseks, kui toilas ei sobi mingil põhjusel on puru lennuväli, kus on ruumi küll ja rohkem, ilmselt ka ohutum. asub lennuväli jõhvist välja sõites paremat kätt nii paar kilomeetrit suunaga tartu poole. mis ülejäänud rahvas purust arvab, pole ka toilast väga kaugel.
1. Titan + ?
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle
5. Marek
6. Ervin +1
7. Imm
8. Tiit + 1
9. Keks
10. Pipercub
11. Ropka
12. MihkelP
13. Ints + Krissu
14.
2. Cuprum
3. Kuno
4. Kalle
5. Marek
6. Ervin +1
7. Imm
8. Tiit + 1
9. Keks
10. Pipercub
11. Ropka
12. MihkelP
13. Ints + Krissu
14.
Last edited by titan on Wed Mar 10, 2010 7:42, edited 1 time in total.
Paneks siis veel korra siia kõik kirja.
Voodid on nüüd koos, madratsid ja padjad ostetud.
Koha üür on 200eek nägu + 100eek hommikul võilevad, kohvi ja õhtusöök.
100 krooni eest on raske muidugi midagi välja mõelda et kõhu täis saaks aga eks ma üritan (plaanis on kartul, liha ja midagi rohelist kõrvale). Reede hommikuse nimekirja järgi vaatame palju rahvast tuleb, siis arvestan igaühelt 100 krooni söögi peale ja lähen poodi, pererahvas lubas aidata söögitegemisega seega siis meile jääb rohkem vaba aega.
Kui keegi ei viitsi oma voodipesu kaasa tassida siis koha pealt saab 25eek komplekt inimesele uued voodi pesud.
Grillimise koha pealt niipalju et ei tahetud eriti et me sees grilli teeks, see eest on väljas üks vana grill lume all, kui ta välja kaevata siis ma usun et saaks väljas grillida liha ja vorste küll, süsi pole vaja osta, tuld saab puudest teha.
Koguneda võiks laupäeval suvalisel kellaajal, nii nagu igaühel mugav on. Pühapäeval väljaviskamise kellaaega pole, igaüks võib minna siis kui ise tahab või pildi ette saab peale kõva saunatamist
keegi minema ei aja.
Raha ette pole vaja maksta, koha peal ise arveldate pererahvaga, söögid ostan ise ja ise klaarin pärast need asjad.
Maja kõrval olevat põllujuppi palusin mitte puutuda et lund mitte ära rikkuda.
Projektoril on mul enamus sisendid olemas et arvutiga ühendada (HDMI, VGA, S-VIDEO ja tavaline RCA video sisend) niiet peaks enamus arvutid külge saama.
Sauna rätikud kaasa siis, voodipesu ka kui koha pealt ei taha, õlled, snäkid... ja mudelid ka muidugi
Kohale saab tulla nii: Peterburi maanteelt paar kilomeetrit peale Jõhvit keerab tee Toila poole, sõita kuni toila asula märgini, peale märgi on KOHE parem keere kahe põllu vahel olevale teele, sõita niikaua kuni tee läheb paremale ja vasakule, keerake paremale, vasakul kuused paremal põld, sõita kuni vasakul kuused saavad läbi, näete vasakul pool sissesõidu keelu märki, keerake sealt sisse ja oletegi kohal
Kirjutage või helistage kui ma midagi ära unustasin või kui muid küsimusi.
Maksim 5228035
Voodid on nüüd koos, madratsid ja padjad ostetud.
Koha üür on 200eek nägu + 100eek hommikul võilevad, kohvi ja õhtusöök.
100 krooni eest on raske muidugi midagi välja mõelda et kõhu täis saaks aga eks ma üritan (plaanis on kartul, liha ja midagi rohelist kõrvale). Reede hommikuse nimekirja järgi vaatame palju rahvast tuleb, siis arvestan igaühelt 100 krooni söögi peale ja lähen poodi, pererahvas lubas aidata söögitegemisega seega siis meile jääb rohkem vaba aega.
Kui keegi ei viitsi oma voodipesu kaasa tassida siis koha pealt saab 25eek komplekt inimesele uued voodi pesud.
Grillimise koha pealt niipalju et ei tahetud eriti et me sees grilli teeks, see eest on väljas üks vana grill lume all, kui ta välja kaevata siis ma usun et saaks väljas grillida liha ja vorste küll, süsi pole vaja osta, tuld saab puudest teha.
Koguneda võiks laupäeval suvalisel kellaajal, nii nagu igaühel mugav on. Pühapäeval väljaviskamise kellaaega pole, igaüks võib minna siis kui ise tahab või pildi ette saab peale kõva saunatamist

Raha ette pole vaja maksta, koha peal ise arveldate pererahvaga, söögid ostan ise ja ise klaarin pärast need asjad.
Maja kõrval olevat põllujuppi palusin mitte puutuda et lund mitte ära rikkuda.
Projektoril on mul enamus sisendid olemas et arvutiga ühendada (HDMI, VGA, S-VIDEO ja tavaline RCA video sisend) niiet peaks enamus arvutid külge saama.
Sauna rätikud kaasa siis, voodipesu ka kui koha pealt ei taha, õlled, snäkid... ja mudelid ka muidugi

Kohale saab tulla nii: Peterburi maanteelt paar kilomeetrit peale Jõhvit keerab tee Toila poole, sõita kuni toila asula märgini, peale märgi on KOHE parem keere kahe põllu vahel olevale teele, sõita niikaua kuni tee läheb paremale ja vasakule, keerake paremale, vasakul kuused paremal põld, sõita kuni vasakul kuused saavad läbi, näete vasakul pool sissesõidu keelu märki, keerake sealt sisse ja oletegi kohal

Kirjutage või helistage kui ma midagi ära unustasin või kui muid küsimusi.
Maksim 5228035
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
Kas see ühisstar talvetingimustes hea idee on, viimastel läheb sabas püsimiseks kihutamiseks ja meeldiva nädalavahetuse asemel võib lein hoopis tullaRopka wrote:seega kuna enamus on kõik Tallinnast minemas, siis mis kell teeks ühisstardi laupäeval?

Kaks kolm autot ehk veel koos, aga mitte rohkem, või mis arvete?
Lepiks parem Toilasse laekumise aja kokku.

Kas keegi mingi muusuka ka kaasa võtab?
Üks läpakas phoenixiga ka minu poolt kaasas.
Last edited by titan on Tue Mar 09, 2010 19:13, edited 1 time in total.
Pigem jah niipidi. TomTom igatahes pakub Tln-Toila marssruudile 2:15titan wrote: Lepiks parem Toilasse laekumise aja kokku.![]()
Kui väga vara ei hakkaks seiklema (õhtul siis oleks unekotid), võiks miski umbes kella 12:00 kokku leppida Tlna kandist üheksa pluss kopikad start.
Hmm, kuidas tolle reede õhtuse laekumisega oligi?
Jätaks tolle maja veel vundamendileErvin2 wrote:Kas tahte videoklippe või audiot ?
Võimendust kahjuks pole.

Mingi taustamusa võiks olla, et matusemeeleolu poleks.
Palju neid projektoreid ja ekraane oli? Mingi võimalus oleks ka üks komplekt kaasa laenata, kui ta bronnitud veel pole selleks ajaks.