Täpselt sama seis, lund on palju ja sula pole veel näha. Uudis on see, et häda sunnil ostsin endale uue kopter, täpsemalt DJI F550 koos NAZA ja GPS mooduliga. Paar korda olen saanud õhus ka käia. Vähemalt on lume sulades üks õhust vaatleja olemas.Aredx wrote:Mis saanud on siiamaani?
StormDrone Soomaal Kuresoo rabas
2013 a otsingud
Teavitan siis selle aasta esimese otsingupäeva tulemustest.
Sai mindud oluliselt kaugemale ja uutesse kohtadesse aga õhusõiduki asukoht on seni veel teadmata.
Tänase otsingu lõpu määras põdravasikas koos oma emmega, kes otse meie teel kevadet nautisid. See väike põrdaollus otsustas oste meie suunas liikuda ning kuna me asusime alla tuult siis tema pilk ei aimanud meis mingit ohtu. Niisiis tajudes tema kaitsva emme ohtu meie tervisele - taandusime selleks korraks.
Kõigil kellel võimalik võivad otsima minna. Asi muutub juba sportlikult põnevaks, kuskilt peab see kopter ju olema!
Uus otsingu suund teada!
Sai mindud oluliselt kaugemale ja uutesse kohtadesse aga õhusõiduki asukoht on seni veel teadmata.
Tänase otsingu lõpu määras põdravasikas koos oma emmega, kes otse meie teel kevadet nautisid. See väike põrdaollus otsustas oste meie suunas liikuda ning kuna me asusime alla tuult siis tema pilk ei aimanud meis mingit ohtu. Niisiis tajudes tema kaitsva emme ohtu meie tervisele - taandusime selleks korraks.
Kõigil kellel võimalik võivad otsima minna. Asi muutub juba sportlikult põnevaks, kuskilt peab see kopter ju olema!
Uus otsingu suund teada!
Karauul,
Suutsin oma põlve ära lõhkuda ja nüüd ei saa oma lombaka jalaga rappa minna. Teeks äkki mingi lennupiknik-grupiotsingu? Taimestik kasvab ja oleks vaja, et keegi ikkagi aitaks.
Sportlikust huvist keegi äkki? Ma tulen oma puujalaga kohale, seletan, vehin kätega ja liigun jube aegalselt ka õiges suunas aga masse oleks vaja!
HEEEELP! Ma ei taha alla anda!
Suutsin oma põlve ära lõhkuda ja nüüd ei saa oma lombaka jalaga rappa minna. Teeks äkki mingi lennupiknik-grupiotsingu? Taimestik kasvab ja oleks vaja, et keegi ikkagi aitaks.
Sportlikust huvist keegi äkki? Ma tulen oma puujalaga kohale, seletan, vehin kätega ja liigun jube aegalselt ka õiges suunas aga masse oleks vaja!
kui muidu öeldakse et eesti on väike jne jne..siis kahju et viljandi kohe ukse ees pole:( muidu yhineks kindlasti.Blizzard wrote:Karauul,
Kui plaandi kunagi siia tulla siis võta kõik sõbrad ka kaasa!kyylik wrote:kui muidu öeldakse et eesti on väike jne jne..siis kahju et viljandi kohe ukse ees pole:( muidu yhineks kindlasti.Blizzard wrote:Karauul,
Hei!
Operatsioon "tondihobu".
Käisin koos Blizzardiga Kuresoos UAV'd lennutamas, GoPro kaamera
kleepisime kõhualla ja video tuleb vast natuke hiljem. Esmakatsetus, et
teada saada mida näha on sellisel lennul.
Parimat soovides,
-Ilmar-
Operatsioon "tondihobu".
Käisin koos Blizzardiga Kuresoos UAV'd lennutamas, GoPro kaamera
kleepisime kõhualla ja video tuleb vast natuke hiljem. Esmakatsetus, et
teada saada mida näha on sellisel lennul.
Parimat soovides,
-Ilmar-
...ülevalt on ülevaade...
-Paranull- pildiblogi
-Paranull- pildiblogi
Operatsioon "Tondihobu"
Nagu eelkõneleja siia juba sisututvustuse ära tegi siis mina lisan siia viidiku lingi! Luurelennu tulemsel selgus, et nii tagasihoidlikku asja nagu mingu üksik StormDrone selliselt kõrguselt otsides ei leia. Kuigi ma püüan selle video korra aeglaselt üle käia!
Igaljuhul läks testlend suurepäraselt, piloot -Ilmar- ehk siis Paranull on vägagi tasemel ning tehnika uskumatu.
Tuleb lennata madalamalt, natuke aeglasemalt ning muuta natuke kaamera nurka, eelkõige tuleb otside sealt, kus on ka otsitav!
http://www.youtube.com/watch?v=3cywF4089Qg
Igaljuhul läks testlend suurepäraselt, piloot -Ilmar- ehk siis Paranull on vägagi tasemel ning tehnika uskumatu.
Tuleb lennata madalamalt, natuke aeglasemalt ning muuta natuke kaamera nurka, eelkõige tuleb otside sealt, kus on ka otsitav!
http://www.youtube.com/watch?v=3cywF4089Qg
Nii palju, kui mina loodusega oma tagasihoidlikul elueal kokku olen puutunud, pole ma eal märganud, et taimed talvel langenud esemed kevadel üles (oma kohale) tõstaksid.
Seega olen suht veendunud, et see kõik ikkagi taimede ja lehtede all peidus on.
Seega olen suht veendunud, et see kõik ikkagi taimede ja lehtede all peidus on.
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Pigem siis kasutada mingeid roomikuid, mis edasi tagasi liikudes maapinda uuriksid. Aga soov leida on Sul tugev ja lootus sureb viimasena. Aardedki leitakse sajandeid hiljem maapõuest ülesse. Leidmata kopter koos videoga lisab tulevikus Su ajalooraamatutesse. Talvepäevadel tegi Maikkel nii ,et luges kaamerasse oma andmed. Noh ,et leidmisel saaks tuvastada kelle lennuvahendi ja kaameraga on tegu.
- FlyAirPlaneGuy
http://www.youtube.com/watch?v=NblHENhbtsw
istub siiani puu otsas äkki
Imelik on see ,et see seal oleks pidanud tagasi tulema kuna side kadumisel peab minema "Go Home " reziimi
istub siiani puu otsas äkki
Imelik on see ,et see seal oleks pidanud tagasi tulema kuna side kadumisel peab minema "Go Home " reziimi
Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD
Spektrum DX6i & Futuba 3PM 2,4G & ECX® 2.4Ghz
Defultis tõusebki see kopter kõigepealt päris kõrgele ja siis alles võtab alg asendi ja maandub.
Ta olekski pidanud seda juba ammu tegema.
Ilmselt juhtus midagi sellist
http://www.youtube.com/watch?v=W_3na2zd5t0
Ta olekski pidanud seda juba ammu tegema.
Ilmselt juhtus midagi sellist
http://www.youtube.com/watch?v=W_3na2zd5t0
Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD