Panen müügiks CP kopterid.Kõik on korralikud,momendil mul RTF ehk võta ja lennuta.Kasutan Flysky FS-i6 pulti ja vastuvõtjaid FS-iA6.
Vähe lennutanud,SAB Coblin kloon ALZRC Devil 420 FAST FBL .Kaasa aku.Servod swashil ALZRC Ds452mg,saba servo Align DS525 Digital Servo.Güro Kbar.
Trex 500FBL DFC .Oli aerudega ehk FB,ehitasin ümber.Regu oli lahja,panin uue Hobbywing Platinum 80A .Swash servod Hitec 85mg,saba servo Align 535mg.Aku kaasa.Kbar güro.
Trex 450 kloonid.Mul neid 3 tk,2 täiesti lennukorras.Ühel Savöx servod swashil,teisel head ALZRC DS 452 servod.Kbar güro.Ühe kopteri raam pole carbonist,teine carbon raamiga.Viimane kukkus tugevalt,kuna Emax swashi servo kiilus lennul kinni.Canopi sai kannatada,nagu piltidel näha.
Kel huvi,kirjuta PM-i.Või küsi lisa
53415794
Tartus võib enne ostu proovilendu teha
Hinda paku ise.
Ants
Müüa:CP kopterid
Trex 500FBL DFC .Oli aerudega ehk FB,ehitasin ümber.Regu oli lahja,panin uue Hobbywing Platinum 80A .Swash servod Hitec 85mg,saba servo Align 535mg.Aku kaasa.Kbar güro.
Käisin just hommikul seda kopterit lennutamas.Panin prooviks uue,2 lendu teinud Turnigy Typhoon 500 mootoril.Kopter stabiilne,lendab hästi.Kellel huvi,küsige lisa infot..Küsin hinda,ma arvan,et seda väärt..300 eur+aku ja mõned tagavaraks ostetud osad.
Käisin just hommikul seda kopterit lennutamas.Panin prooviks uue,2 lendu teinud Turnigy Typhoon 500 mootoril.Kopter stabiilne,lendab hästi.Kellel huvi,küsige lisa infot..Küsin hinda,ma arvan,et seda väärt..300 eur+aku ja mõned tagavaraks ostetud osad.
Müüa:CP kopterid
Ikka müügis.Kas kellelgi millegi vastu huvi?Võtke ühendust