Kuressaares?
Kuressaares?
Plaan järgmine nädal Kuressaare kandis veeta. Kuna vaba aega tundub olema, siis tekkis huvi, et kas sealkandis kah lennatakse. Positiivse vastuse korral lükkaks omalegi paar tiivulist autosse ja ühineks seltskonnaga 

Tere Saarlased!
Aga teeme miskit koos meil ju saarte vahel pirakas praam liigub.Ja reklaami mõttes on ju Jazz Pärnus kelle käest saab ju staffi osta(ta on ikka lahe ja korektne vana)Kui Kuressaares olin 9.mai siis ka Tanielile rääkisin et oleks lahe koos teha miskit.Pole ju mõtet jämida et kelle saarel siis parem on .,olgu meil mõlemal hea ja üksteiselt ehk midagi õppidagi.
Lugupidamisega Hiidlased.
Aga teeme miskit koos meil ju saarte vahel pirakas praam liigub.Ja reklaami mõttes on ju Jazz Pärnus kelle käest saab ju staffi osta(ta on ikka lahe ja korektne vana)Kui Kuressaares olin 9.mai siis ka Tanielile rääkisin et oleks lahe koos teha miskit.Pole ju mõtet jämida et kelle saarel siis parem on .,olgu meil mõlemal hea ja üksteiselt ehk midagi õppidagi.
Lugupidamisega Hiidlased.

Nu helistasin, kui "tiivanukid väga sügelema hakkasid", aga kesse oli, kes toru vastu ei võtnudsaarlane wrote: võid kaasa võtta ja helistada. Vaatan, mis teha annab.

Igatahes olen nüüd paar-kolm päeva Krsares ja lennuk on kah kaasas. Kui ilmad sama ilusad, kui täna, siis kavatsen Sind veelgi telefonitada.