Müügi põhjuseks on vajaduse ära langemine, sest oman XP näol palju vingemat süsteemi ja mis see karbike ikka laua sahtlis vedeleb. Ehk läheb kellelgi teisel vaja.
Olen seda kasutanud 48 cm ja 120 cm läbimõõduga pearootoriga kopteritel. Mõlemal kätus ootuspäraselt. Tegemist ei ole täieliku stabilisaatoriga, põhimõttel "unusta kangid", vaid see muudab kopteri juhtimise stressivabaks. Muudab väikse kopteri käitumuse suurele sarnasemaks.
Internetis uurides leidsin, et sama karbi sees on ka selline variant, millega saab kopteri flybarlessiks muuta - kas selle müüdava isendiga on ka see võimalik? Müügil on versioonid "3d" ja "Rigid". Kas selle kaasasoleva softiga on võimalik neid reziime muuta?
Kui jah siis olen ostja.
T-Rex 700N DFC, 600N 3GX, 600EFL PRO SK720, 500EFL PRO DFC, 450Pro & SAB Goblin 630 & 500, Blade nano, 130, Blade mCX, Sebart Sukhoi 29S 30E, DX18, RF G6.5
Kirjade järgi on sees ja on näiteid, kus see ka õnnestunult töötab. Pakutavas HC-s on ka sabagüro sees, kuid see ei ole nii hea kui spetsiaalne sabagüro. Alguses katsetasin saba ka HC-ga hoida ja sain selle ka rahuldavalt tööle, kuid paraku mul ei õnnestunud seda täiesti tip-top saba hoidma saada.
Kokkuvõttes on sabagüro sees aga tegemist ei ole nii hea saba hoidjaga, kui spetsiaalsed sabagürod aga lennata peaks saama.