kohver OSD jaoks. kust leian?

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
pohjakas

kohver OSD jaoks. kust leian?

Post by pohjakas »

tervitus. oskab keegi soovitada kust ma võin leida Tallinnas mõnda poodi kust saaks oma tulavase OSD tarvis kena kohvri? :) (soodsalt) :D
ja ilmselt läheb ka mingist pehmet materjali vaja,millest sisu teha(porolon või ma ei tea millest täpselt tehakse)
Tänan!
trebla

Post by trebla »

Igasugu kohvreid saab näiteks K-rautast ja Bauhausist.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
cuprum

Re: kohver OSD jaoks. kust leian?

Post by cuprum »

pohjakas wrote: tulavase OSD tarvis kena kohvri? :)
OSD jaoks kohvrit?!? Kas ta Sul siis radiolampide peale ehitatud vää, et kohvriga kaasa tassid ja asi lennuvahendisse ei mahugi?

Kui kogu videomajandusega kaasnevat kola (antenn, tracker, monitor, ...) mõtlesid, siis tõepoolest, raudadest ja hoovidest igatsorti tööriistakaste/kohvreid saab. Kas just soodsad, ning kui vastupidavad - see on omaette teema. Ise olen praeguseks juba kaks kohvrit ribadeks kandnud, kolmas on kohe-kohe minemas.

Lisatud: Mis pehmesse sisusse puutub, siis selle kohta on siinsammas juba jahutud
Last edited by cuprum on Thu Jan 31, 2013 0:25, edited 1 time in total.
Kiku

Post by Kiku »

Mingist kohvri polstrist oleks ka mina huvitatud. Mingit pehmemat kraami pole aga silma jäänud kusagil.
primaat

Post by primaat »

.....tohhohh ullu,kas siis vahtkumm polegi pehma,linnamehed kutsuvad teda ehk porolooniks või on mingi moodsam sõna :) ?Suurt madratsit ehk ei raatsi osta aga kas nendest pesemiskäsnadest ei saa kokku liimida ja pärst vajalikud augukesed sisse lõigata.Teravate kääride otstega saab väga kenad kandilised augud sisse nokitseda.
tikka

Post by tikka »

Erineva paksusega porolooni saab majatarvete kauplustest väiksemate ca 45x45cm ruutudena. Vaadake Koduextrast, JYSKist jms.
Post Reply