tervitus. oskab keegi soovitada kust ma võin leida Tallinnas mõnda poodi kust saaks oma tulavase OSD tarvis kena kohvri? (soodsalt)
ja ilmselt läheb ka mingist pehmet materjali vaja,millest sisu teha(porolon või ma ei tea millest täpselt tehakse)
Tänan!
kohver OSD jaoks. kust leian?
Re: kohver OSD jaoks. kust leian?
OSD jaoks kohvrit?!? Kas ta Sul siis radiolampide peale ehitatud vää, et kohvriga kaasa tassid ja asi lennuvahendisse ei mahugi?pohjakas wrote: tulavase OSD tarvis kena kohvri?
Kui kogu videomajandusega kaasnevat kola (antenn, tracker, monitor, ...) mõtlesid, siis tõepoolest, raudadest ja hoovidest igatsorti tööriistakaste/kohvreid saab. Kas just soodsad, ning kui vastupidavad - see on omaette teema. Ise olen praeguseks juba kaks kohvrit ribadeks kandnud, kolmas on kohe-kohe minemas.
Lisatud: Mis pehmesse sisusse puutub, siis selle kohta on siinsammas juba jahutud
Last edited by cuprum on Thu Jan 31, 2013 0:25, edited 1 time in total.
.....tohhohh ullu,kas siis vahtkumm polegi pehma,linnamehed kutsuvad teda ehk porolooniks või on mingi moodsam sõna ?Suurt madratsit ehk ei raatsi osta aga kas nendest pesemiskäsnadest ei saa kokku liimida ja pärst vajalikud augukesed sisse lõigata.Teravate kääride otstega saab väga kenad kandilised augud sisse nokitseda.