vajan abi.
vajan abi.
Ostsin syma s33 helikopteri.tegin ilusti esimese laadimise 2ra ja ühendasin kõiiknilusti 2ra aga millegip2rast ei taha ta lendu minna.kopteril kõik tuled ilusti põlevad,sama ka puldil.
Need kopterid mille puldil on A,B,C on infrapuna pultidega. Erinevad kanalid on selleks, et saaks mitmekesi lennata.kyylik wrote:ml vist sama kopter kh,ning vist oli mingi taoline jama korra..kas puldil on mingi nupp kh? valikuga A ja B,,minul toimib A peal.ning tookord oli minul aku liiga tühi..ning kindlasti ennem pult järgi,siis kopter
See syma s33 on 2,4Ghz, seega peaks seda bindida saama.
Kasutusjuhendis on kindlasti midagi selle kohta.
Kas panid puldi enne tööle ja seejärel ühendasid kopteri aku kopteriga?
Nii mulle see MUUSEUM tekibki Vaata veelkord teemat kus räägitakse sellistest mänguasjadest. Mul ühe tuttava pojaga juhtus sama lugu. Isegi ühe võlli saatsid siis kui hammaks oli lahti uuel "kopteril". Siis toodi minu juurde, et ära vahetaksin ja oh näe imet täiesti uus võll kõver nagu kasaka pasun. Nii see huvi kaob lendamise vastu Ega sa ometi taha järgmist muuseumi eksemplari soetada? Unusta ära need asjad ja hakka reaalsete lennuvõimeliste aparaatidega lendama. Ehita näiteks lennuk. Ja tee seda ise siis saad teada mis alaga tegeled ja kas see mudelism sobib sulle.