19-20-21 lendamine.
19-20-21 lendamine.
Kas keegi suundub,mul nagu kama kas Piibe või Kollane.
Plaanriga muidugi on kollasel mugavam.
Plaanriga muidugi on kollasel mugavam.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Mõnus oli, Morgan´i Calmato sai ka õhku ja ka maha tervelt ja sai ta isegi seda pisut juhitud. Tundub, et järgmine kord maandub kutt ise.
Ilm super, kuigi õhk jahe aga kuna tuul oli 0 siis ei tundnud külma.
Mina nägin vist esimest korda sissetõmmatava telikuga lennukit oma silmaga, kahjuks maandudes tuli üks ratas lahti aga muidu oli Raivo uus Spitfire vägev, lisaks veel tuledega
Pildid siin:
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... %B4-Piibel
Ilm super, kuigi õhk jahe aga kuna tuul oli 0 siis ei tundnud külma.
Mina nägin vist esimest korda sissetõmmatava telikuga lennukit oma silmaga, kahjuks maandudes tuli üks ratas lahti aga muidu oli Raivo uus Spitfire vägev, lisaks veel tuledega
Pildid siin:
http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... %B4-Piibel
Me läksime õhtul veel borisiga tagasi biibele, sai veel mõned tiirud üleval tehtud...
Selle ratta alt ära tulemise sain isegi videosse natukene, kui selle saab kuhugi/kellegile saata et saaks teistele ka vaatamiseks ülesse panna? (juhul muidugi kui lennuki omanikul selle vastu pole midagi)
Maksimille kaastunded hommikuse väikse õnnetuse puhul... loodan et saab lennuki varsti jälle õhku...
Õhtul oli õhk nii paksult deltaplaane täis ja maandumisrada autosid täis, liiklus oli nii maas kui õhus nagu tallina ummikud, suht raskeks läks see lendamine
Selle ratta alt ära tulemise sain isegi videosse natukene, kui selle saab kuhugi/kellegile saata et saaks teistele ka vaatamiseks ülesse panna? (juhul muidugi kui lennuki omanikul selle vastu pole midagi)
Maksimille kaastunded hommikuse väikse õnnetuse puhul... loodan et saab lennuki varsti jälle õhku...
Õhtul oli õhk nii paksult deltaplaane täis ja maandumisrada autosid täis, liiklus oli nii maas kui õhus nagu tallina ummikud, suht raskeks läks see lendamine
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
Sai kollasel tunnike lennatud. Super ilm lendamiseks, kuigi pool tundi maapinnal lebanud plaaneri tiivakilele tekkis jääkirme, ei olnud endal üldsegi külm.
Kohal oli veel 1 uus nägu(minu jaoks), lendas väga hästi tehtud penoplastist lennukiga, cnc pingis lõigatud
Korda läinud lennutamine mulle ja loodetavasti ka teistele.
Kohal oli veel 1 uus nägu(minu jaoks), lendas väga hästi tehtud penoplastist lennukiga, cnc pingis lõigatud
Korda läinud lennutamine mulle ja loodetavasti ka teistele.
Sai nii laupäeval,kui ka pühapäeval kollasel käidud.Laupäeval tuul vähe puhus,aga pühapäeval kella 1130-1430 oli super - päike paistis ja ilm oli soe.Laupäeval olin suht uhkes üksinduses,hiljem liitus Vana,pühapäeval olid Kolja,Vana ja hiljem liitus meiega ka Indrek (helikopteriga).Harjutasime usinalt Nordic09 kava.Ei midagi hullu,aga tööd muidugi nõuab.Kõige keerulisem on saada neli keerist sektorisse,eriti raske on,kui mingi tuul ka olemas on.