Hei!
Kes teab soovitada head rehvivahetuse töökoda? Ma sattusin eile mingisse Lasnamäe urkasse ja seal küsis väga kole jorss 500.- eek, mille peale ma oleks peaaegu persili kukkunud. Minuteada on isegi teeninduses odavam, ja seal pakutakse ka limonaadi või kohvi. 300-350 oleks normaalne hind ju?
Rehvivahetuskohad
mina vahetasin Paldiski maanteel BRC vastas üle tee. Enne Harkut kui kollasele sõidad. 240 eek läks aga mul oli üks ratas vaja ainult balanseerida ja täits pumbata. Muidu oleks natuke alla 300 läinud vist. Muidu tevad hästi ja kiirelt.
Teisel autol käsin vahetamas samuti Paldiski maanteel, kui kollaselt tuled ja linna sisse sõidad, siis on paremal Mingi kohvik ja pööre Astandu poole. Seal kohviku taga on mingi putka. Seal oli olukord päris kurb ütleks. Tulin, siis oli seal ühel mehel vaja vahetada veel 2 ratast. Minul olid rattad ja uued rehvid kaasas ja kokku läks tund aega , polnud vaja isegi alla panna, ainult vahetada ja läks 300 eek kuigi räägiti 200 kroonist. Nimelt võetakse velje terasharjaga üle käimisest miski 50eek veljest Üks tüüp oli seal täitsa algaja.
Mingid 2 putkat olid veel õismäe taga, Järveotsa teel. Ei tea palju seal neid nüüd on aga parajad peldikud kah. Kollase poole jääv oli nagu eelmine aasta parem.
Aga valuvelgedega ei läheks nendest mitte ühtegi.
Teisel autol käsin vahetamas samuti Paldiski maanteel, kui kollaselt tuled ja linna sisse sõidad, siis on paremal Mingi kohvik ja pööre Astandu poole. Seal kohviku taga on mingi putka. Seal oli olukord päris kurb ütleks. Tulin, siis oli seal ühel mehel vaja vahetada veel 2 ratast. Minul olid rattad ja uued rehvid kaasas ja kokku läks tund aega , polnud vaja isegi alla panna, ainult vahetada ja läks 300 eek kuigi räägiti 200 kroonist. Nimelt võetakse velje terasharjaga üle käimisest miski 50eek veljest Üks tüüp oli seal täitsa algaja.
Mingid 2 putkat olid veel õismäe taga, Järveotsa teel. Ei tea palju seal neid nüüd on aga parajad peldikud kah. Kollase poole jääv oli nagu eelmine aasta parem.
Aga valuvelgedega ei läheks nendest mitte ühtegi.
Mul naise auto papud on Pit-Stopi rehvihotellis.
midagi 600+ eeku on hoiustamine, tasakaalustamine ja vahetus kokku - (talvepapud on teistel velgedel).
Samas, seal on 4 rehvi täisvahetus - 420-600 (hinnakiri)oleneb mõõdust.
Muide hinnad on igalpool masendavalt tõusnud :S
+ ütleks, et seal on korralik teenus, varem oli terve see kamp vianori rehvihotellis, aga kuna seal neile mingit siga keerati, siis tulid terve mansaga ära.(mul olid enne ka rehvid vianoris)
Kui omal garaazi või muud hoiukohta pole, siis on igati abiks variant papusid seal hoida.
midagi 600+ eeku on hoiustamine, tasakaalustamine ja vahetus kokku - (talvepapud on teistel velgedel).
Samas, seal on 4 rehvi täisvahetus - 420-600 (hinnakiri)oleneb mõõdust.
Muide hinnad on igalpool masendavalt tõusnud :S
+ ütleks, et seal on korralik teenus, varem oli terve see kamp vianori rehvihotellis, aga kuna seal neile mingit siga keerati, siis tulid terve mansaga ära.(mul olid enne ka rehvid vianoris)
Kui omal garaazi või muud hoiukohta pole, siis on igati abiks variant papusid seal hoida.
Võid muidugi teenindusest küsida alati. Ma pöördusin oma murega Korea Auto poole, kuna mul on Hyundai ja nad aitasid hädast välja ilusasti. 420 krooni vist maksin.
Tagant järge ütlen, et hea oli, et sinna läksin. Nad olid suvel ostetud autoga vale suurusega talverehvid kaasa andnud, sai siis nüüd ikka õige suurus ka.
Balco jms populaarsed kohad on järgmise nädalani bookitud ilmselt.
daapn
Tagant järge ütlen, et hea oli, et sinna läksin. Nad olid suvel ostetud autoga vale suurusega talverehvid kaasa andnud, sai siis nüüd ikka õige suurus ka.
Balco jms populaarsed kohad on järgmise nädalani bookitud ilmselt.
daapn
Käisin see aasta Mäealuse Autoboxis (jaanuaris alustanud). Kaks toredat eesti meest. Aja sain SAMA PÄEVA ÕHTUKS siis, kui mujal olid juba järjkorrad umbes nädal. Vahetati valuvelgedel 16" rehvid ära poole tunniga ja kui ei eksi, siis 320kr ning vanad rehvid jätsin sinna 100kr eest. "Rehvihotelli" ei taha kasutada, sest see sunnib järgmisel aastal samasse kohta minema - üpris mõttetu end nii siduda ja selle eest veel raha ka välja maksta. Kui hoiustamine tasuta, siis muidugi teine lugu.
http://www.maealuseautobox.ee/
Asub US Partsi kõrval, väikese otsimise tulemusena leiab üles...
Eelmine aasta käisin Veerennis Subaru keskusest linna pool (siit foorumist keegi soovitas) - seal üks eesti mees oli ja võttis enamvähem sama summa või äkki isegi rohkem, kui see aasta!
http://www.maealuseautobox.ee/
Asub US Partsi kõrval, väikese otsimise tulemusena leiab üles...
Eelmine aasta käisin Veerennis Subaru keskusest linna pool (siit foorumist keegi soovitas) - seal üks eesti mees oli ja võttis enamvähem sama summa või äkki isegi rohkem, kui see aasta!
Lauri Laidna - www.pistik.com