30dal lendama
30dal lendama
Tere!
Lõpetaks septembri kuu ühe koosviibimisega värskes õhus!? Kuidas sobiks laupäev alates 10:30st Allikul? Tänane ilmateade lubab kena lennuilma, kui va täispilvitus.
Vastukaja oodates,
Marek
Lõpetaks septembri kuu ühe koosviibimisega värskes õhus!? Kuidas sobiks laupäev alates 10:30st Allikul? Tänane ilmateade lubab kena lennuilma, kui va täispilvitus.
Vastukaja oodates,
Marek
Unustage ära palun punased ja mustad väljakud, lennutamine homme Allikul ehk http://www.pilots.ee/platsid/alliku.htm
Vähemalt mina kutsun sinna.
Marek
Vähemalt mina kutsun sinna.
Marek
Ma ei jõua ka täna oma tegemistega niikaugele,et platsile tulla,homme oleks kindlam või siis täna peale lõunat.
Aga praegu näen probleemi - osa mehi läheb Hüüru ja osa Allikule,platside vahe on küllalt väike,mis me ette võtame,et kvartsid kokku ei langeks.Mul endal on 74,tean,et seda kvartsi kasutab veel vähemalt kolm meest.Kuhugi on vaja tekitada kvartsipuu,aga kuhu?
Ise eelistan Alliku platsi,siiski linnale lähemal ja niidetud.
Aga praegu näen probleemi - osa mehi läheb Hüüru ja osa Allikule,platside vahe on küllalt väike,mis me ette võtame,et kvartsid kokku ei langeks.Mul endal on 74,tean,et seda kvartsi kasutab veel vähemalt kolm meest.Kuhugi on vaja tekitada kvartsipuu,aga kuhu?
Ise eelistan Alliku platsi,siiski linnale lähemal ja niidetud.
Ma arvan, et kui planeristid näevad Alliku lennuplatsi, siis unustatakse kõigis värvides Hüürud ära. Täna kell 12-14ni oli seal kerge võbelev tuul ja vahepeal sadas uduvihma. Lennata sai. Isegi Lauri (Submarine) lendas oma sääskkaalus Piperiga.
Äkki saame homme siis kokku suurema seltskonnaga kuigi suure tõenäosusega homme sajab?
Marek
Äkki saame homme siis kokku suurema seltskonnaga kuigi suure tõenäosusega homme sajab?
Marek