Teen ettepaneku korraldada väike koosolek teemal "uue lennutamise võimaluse loomine Sisekaitse Akadeemia staadionil Pirita Kosel".
Kui on teemast huvitatuid ja kaasamõtlejaid, siis oleks pisut operatiivsem võimalus näost näkku ja suust suhu arutada eelpool nimetatud teemat ...
Sain oma päringule positiivse vastuse sealselt juhatuselt ja kuna oodatakse minupoolset vastust, siis oleks tore kui kõik n.n. tegelased saaksid kokku niiöelda neutraalsel pinnal et sellekohane arutlus korda saata...
NB! Samas oleks tore ka mälu värskendada lennuvälisel ajal - et nägusid mitte ära unustada...
Last edited by Trixt on Sat Jan 12, 2008 13:50, edited 1 time in total.
----------------------------------------------------------
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72
Sisekaitseakadeemia asukoht on väääga magus paljudele, nii et võiks muidugi, nt sealsamas siis. Autod saab parkida seal SKA aia ees parklas täitsa tasuta. Teeks kambas ühe tiiru sealsel alal, ümbruses. Väike jalutuskäik looduses ja arutelud. Minupärast kasvõi homme.
PS! Plats on suur, aga oma silm on kuningas, nii et...
Plats on tõesti väga suur...aga Mareku ettepanek täitsa bro... olen täitsa käpp paneksime aja paika ja käime vaatame ära.... pärast istume kusagil korra maha ja arutaksime oma nägemused asjast läbi...
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Minugipärast võib käia seal takseerimas kasvõi mõlemal päeval....sest kes ei saa tulla homme saab võibolla ülehomme...kõige tähtsam on et koht oleks kõigile meeltmööda...kohal käimine ja lennutamine tulevikus võimalik...
NB! Leppisin kokku direktrissiga et homme kell 1200 saame Sisekaitse Akadeemia väravas kokku ... seega siis ta võimaldab meile seda platsi lähemalt uurida...niiet keda asi huvitab ... kes saab ja tahab tulla oleks palutud.... HOMME 1200
Kes ei tea kus see asub või ei oska sinna tulla võib mulle vabalt helistada... juhatan ja talutan kui selleks vajadus tekib....
Samas oleks ka tore et te omavahel kasvõi telefonitsi selle teate edastaksite ... just neile tegijatele kes nii tihti seda foorumit ei külasta...
Last edited by Trixt on Fri Jan 11, 2008 19:34, edited 1 time in total.
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Muideks, Submarin, tõuse pinnale, ehk roni siis ikka 3G jaama külge kah, kui seda liiki kõnet ootad - ma proovisin, ei saanud tehtud
EMT-l on see nn ulmesüsteem veel amööbi arengus. Ilmselt sa välismaalt (või kus iganes sa ka ei viibi) 3G siia hel ei saagi. Minul on õnnestunud teha neid kõnesi ainult tallinna pinnal.
Niisiis kohal käidud ja koht nähtud...Kohale tulid Kristjan, Reivo ja veel keegi noorsand kelle nime ma hetkel ei oska seostada...
Kokku sai lepitud siis uue platsi kasutamise luba Sisekaitse Akadeemia staadioni kõige tagumises osas.... Koht tundub meie hinnanguil lausa ideaalne lennutamiseks ja samas ei tohiks segada kedagi. Ainult esmakordse kohaletuleku peaks tegema koos et teaks järgmine kord kuhu ja kuidas tulla ja parkida.
Kui kellelgi on veel küsimusi või ettepanekuid siis las tulla kas läbi foorumi või telefoni....
Ma arvan et võrdväärne kollasega kui isegi mitte tasasem...kohati lausa väga ilus tasane...eks me peame oma avalennu tegemisel kokku leppima stardi ja maandumise raja mida siis kasvõi hiljem oma kontrolli all hooldada...
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Käisin täna ka seal esimest korda. Tegelikult tundus mulle pind suht konarlik, ainus koht kuhu oma Acromasteriga maanduda julgesin oli võrkpalli platsile kahe raud posti vahele