Vigurlennu F3A 2008 kalender / F3A II etapp
Vigurlennu F3A 2008 kalender / F3A II etapp
Panen siia üles infot enamvähem kindlate kuupäevade kohta 2008. aastal.
UUS TOIMUMISAEG!!!9.-11.05.2008 Viljandi - F3A koolitus, lennutamine, juhendamine (võistlejad, kohtunikud) ja õpetamine ning kindlasti leitakse ka muudele mudelitele õhuaega. Esimene F3A võistlus. Soomlasi lubanud kohale tulla mitmeid.
Eesti F3A võistlused (Sport, Nordic?):
11.05.2008 1/4 osavõistlus Viljandis
21.06.2008 2/4 osavõistlus Vasalemmas
Soome F3A meistrivõistluste etappide toimumine (Sport, Nordic, FAI):
07.-08.06.2008 SM 1/3 Kuopio (~400km Helsingist)
28.-29.06.2008 Turus harjutusnädalavahetus, koolitus, lennutamine (a la Viljandi)
25.-26.07.2008 SM 2/3 Oulu (Kesk-Soomes)
16.-17.08.2008 SM 3/3 Hämeenkyrö (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
Model Expo Helsingi Messukeskus
25.-27.04.2008 Mudelite mess ja kohal ka vigurlennu mehed oma tiimiga
Freestyle-võistlused Soomes:
23.-25.05.2008 Jämijärve lennuväli? (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
08.-10.08.2008 Jämijärve lennuväli? (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
F3A EM 2008:
23.-30.08.2008 Itaalia, Perugia. http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1345
UUS TOIMUMISAEG!!!9.-11.05.2008 Viljandi - F3A koolitus, lennutamine, juhendamine (võistlejad, kohtunikud) ja õpetamine ning kindlasti leitakse ka muudele mudelitele õhuaega. Esimene F3A võistlus. Soomlasi lubanud kohale tulla mitmeid.
Eesti F3A võistlused (Sport, Nordic?):
11.05.2008 1/4 osavõistlus Viljandis
21.06.2008 2/4 osavõistlus Vasalemmas
Soome F3A meistrivõistluste etappide toimumine (Sport, Nordic, FAI):
07.-08.06.2008 SM 1/3 Kuopio (~400km Helsingist)
28.-29.06.2008 Turus harjutusnädalavahetus, koolitus, lennutamine (a la Viljandi)
25.-26.07.2008 SM 2/3 Oulu (Kesk-Soomes)
16.-17.08.2008 SM 3/3 Hämeenkyrö (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
Model Expo Helsingi Messukeskus
25.-27.04.2008 Mudelite mess ja kohal ka vigurlennu mehed oma tiimiga
Freestyle-võistlused Soomes:
23.-25.05.2008 Jämijärve lennuväli? (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
08.-10.08.2008 Jämijärve lennuväli? (Tampere lähedal ~250km Helsingist)
F3A EM 2008:
23.-30.08.2008 Itaalia, Perugia. http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1345
Last edited by lauri on Tue Mar 17, 2009 13:48, edited 6 times in total.
Lauri Laidna - www.pistik.com
No kui korraldajaid on, siis miks ka mitte. Ise lootsin, et vähemalt ühe etapi võiks Tartu või mõni muu Lõuna-Eesti seltskond korraldada, kuid huvi on seni null olnud.
Ise küll üle 4 etapi ei viitsi korraldada... Kui sedagi
Võiks ka korralduse poole ära jagada kuidagi, siis miks ka mitte.
Ise küll üle 4 etapi ei viitsi korraldada... Kui sedagi

vasalemma ka
Tere!
Võitluste korraldamiseks on vasalemma plats kindlasti suve alguseks valmis.Selle suve muru kasvamine ei õnnetunut nii hästi kui oli soov. Aga suveks 2008 töökorras. Rullimistööd yms. saab tehtud ja ongi korras.
Tahan ka osaleda ,juba lennuk soetatud. Nüüd kovasti trenni.
Ja uudiseid platsist panen leheküljele.
Võitluste korraldamiseks on vasalemma plats kindlasti suve alguseks valmis.Selle suve muru kasvamine ei õnnetunut nii hästi kui oli soov. Aga suveks 2008 töökorras. Rullimistööd yms. saab tehtud ja ongi korras.
Tahan ka osaleda ,juba lennuk soetatud. Nüüd kovasti trenni.
Ja uudiseid platsist panen leheküljele.
Väga hea... tahaks eri kohtades võistlusi korraldada:
Vasalemma, Viljandi, Riidaja, Haapsalu lennuväli, Kollane plats...
Marek, sa ise võiks ju üks võistluste korraldaja olla! Korraldaja ei saa olla mingi firma, OÜ või grupeering, vaid ikkagi üks inimene.
Isiklikult arvan, et 4 võistlust oleks üpris optimaalne. Soomlased tõmbasid varasematel aastatel toimunud neljalt võistluselt isegi kolme peale meistrivõistluste etappide arvu. 8 võistluse puhul saame iga etapi kohta vähem osalejaid. Mina pooldaks näiteks 4 karikasarja etappi ja siis võib veel eraldi võistlusi korraldada. Näiteks "Mareki F3A võistlus Kollasel - mustikamuffini auhinnale"
Vasalemma, Viljandi, Riidaja, Haapsalu lennuväli, Kollane plats...
Marek, sa ise võiks ju üks võistluste korraldaja olla! Korraldaja ei saa olla mingi firma, OÜ või grupeering, vaid ikkagi üks inimene.
Isiklikult arvan, et 4 võistlust oleks üpris optimaalne. Soomlased tõmbasid varasematel aastatel toimunud neljalt võistluselt isegi kolme peale meistrivõistluste etappide arvu. 8 võistluse puhul saame iga etapi kohta vähem osalejaid. Mina pooldaks näiteks 4 karikasarja etappi ja siis võib veel eraldi võistlusi korraldada. Näiteks "Mareki F3A võistlus Kollasel - mustikamuffini auhinnale"

Vigurlennu kohapealt niipalju, et kui Lõuna-Eesti mehed väga ei aktiviseeru (eelmisel aastal polnud ühtegi osalejat Tallinnale kaugemalt kui Keila
), siis kaob mõte võistluste korraldamiseks Lõuna-Eestis. Niiet tundub, et Kollane saab ka vigurlennu jaoks põhiliseks platsiks.

Kuigi Vasalemma plats peaks ka see aasta valmis olema... Vigurlennus on minumeelest tähtis see, et võistlused toimuksid erinevates kohtades (eri ilmaartes, erinevate taustadega). Nii ei teki olukorda, kus kõik "oma platsi peal" oskavad lennata, kuid võõras kohas on imelik tunne ja kõik läheb sassi 

pole varem korraldanud aga 1 ürituse võiks siin kandis teha küll näiteks ridalis.
kuna omal kogemus puudub võistluste korraldamisel siis ei julgeks päris oma õlgadele võtta kui keegi nats aitaks siis vist saaks hakkama küll.
kui on mõni vaba aeg või siis teeks lihtsalt ühe rohkem arvan et huvilisi ikka oleks.
kuna omal kogemus puudub võistluste korraldamisel siis ei julgeks päris oma õlgadele võtta kui keegi nats aitaks siis vist saaks hakkama küll.
kui on mõni vaba aeg või siis teeks lihtsalt ühe rohkem arvan et huvilisi ikka oleks.
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Võin juunis teha küll, juuli ja august ongi kiirem juba siis oleks hea, kui Kuno või Marek või keegi teine ka orgunniks oma võistlused ära. 21. juuni tundub ok. Vaatan õhtul kalendrit ja pakuks kõik kuupäevad välja... siis saab läbi arutad aja kui enamikule sobib, jääb kuupäev kehtima. Kui tuleb palju vastuargumente, tõstame veidi ringi.
Teeme jah 21. kuupäeval. Ma teeks Kollasel, on paremaid ettepanekuid ?
võistlus ja avamine
OK! Teeme vasalemmas võistluse.
Ja avamise ka.
Pole probleem.Suvepuhkus ja ongi hea nädala sees tulla platsi korrastama.
Ja avamise ka.
Pole probleem.Suvepuhkus ja ongi hea nädala sees tulla platsi korrastama.
Teeme nii. Võistlus võiks alata kell 12, see pole liiga vara ja kui on kehv ilm, siis kannatab ka paar tundi edasi lükata ja paremat ilma oodata näiteks kella 14-15ni.
Peaksime siis sektori markeerimise ka tegema, ega Vasalemmas sektor maha märgitud pole?
Peaksime siis sektori markeerimise ka tegema, ega Vasalemmas sektor maha märgitud pole?
Nonii, tundub, et laupäev on ilm keskmise tuulega ja hoovihmane. Aga tundub, et peale lõunat läheb järk-järgult lahedamaks.
Kuidas siis lood võistlejatega on? Kõik ikka tulemas? Vanad kalad ka? Mina olen seal vast juba varahommikul kohal ja vajadusel saan aidata raja märgstamisega jne, nt tööriistad on mul isa suvilas, mis seal läheduses. Nii et kui Lauri midagi vajad, siis anna teada.
Kõik võistlema!!!
Kuidas siis lood võistlejatega on? Kõik ikka tulemas? Vanad kalad ka? Mina olen seal vast juba varahommikul kohal ja vajadusel saan aidata raja märgstamisega jne, nt tööriistad on mul isa suvilas, mis seal läheduses. Nii et kui Lauri midagi vajad, siis anna teada.
Kõik võistlema!!!
Märgid tuleb maha panna... uurin Reivolt, äkki ta saaks seda kollast toru 100mm? Teine variant teha lipud, ehituspoest puupulk ja sinna mingi "kalts" otsa a la Viljandis.
Koguneks 11 paiku hiljemalt. Ma ise pean platsilt igathes 15.30 juba läinud olema kahjuks.
Kohtunikke ootaks ka, muidu ei vea välja hästi...
Taivo lubas ühineda, kui lennuk korda saadakse (Viljandi väikesed või suuremad hädad veel ravimata).
Cuprum võistleb? Kui ei, siis on kohtunik! Sama jutt Reivoga
Kes veel "muidumehed", aga vigurlendu näinud, siis kohtunikuks!
Koguneks 11 paiku hiljemalt. Ma ise pean platsilt igathes 15.30 juba läinud olema kahjuks.
Kohtunikke ootaks ka, muidu ei vea välja hästi...
Taivo lubas ühineda, kui lennuk korda saadakse (Viljandi väikesed või suuremad hädad veel ravimata).
Cuprum võistleb? Kui ei, siis on kohtunik! Sama jutt Reivoga