inverted 4 takti mootor
inverted 4 takti mootor
Küsimus suurele ringile.Mida peaks jälgima kui panna lennukile 4 taktiline mootor jalad ülespoole? Nii mahub ju kapoti alla paremini ära.Jänkide foorumites on koledad õuduslood sellest et mootorit on pea võimatu käivitada ,et sureb suvaliset välja jne.Ühesõnaga - kuidas need paagi ja karpa omavahelised suhtlemised peaksid toimima,et küünalt ära ei uputaks.Nii ju ometi lennatakse- ma oma silmaga kollasel platsil seda näinud-siis ei tabanud ära,et küsida.
Re: inverted 4 takti mootor
Hmm, kollane & 4-taktine, siis vast kas mind (P40) või Raitsi nägidcbjuss wrote:Küsimus suurele ringile.Mida peaks jälgima kui panna lennukile 4 taktiline mootor jalad ülespoole?
....
Nii ju ometi lennatakse- ma oma silmaga kollasel platsil seda näinud-siis ei tabanud ära,et küsida.

Aga IMHO miskit erilist tegema ei pea - vähemalt mina ei ole teinud.
Kahetaktistel on rohkem probleemi sellega, et jooksutab silindri põlemiskambri kütust täis ja siis on mootor kinni (vedelik kuripatt on halvemini kokku surutav, kui gaas). Seevastu neljane laseb kogu kogunenud sodi ilusti klapiavast välja valguda.
Aga vaadata tasub tõenäoliselt seda, et mootor & karbuss kütusepaagist liiga allapoole ei satuks, muidu võib jätkusuutlik iseväljavoolamine tekkima hakata.