aku
aku
oleks vaja robbe banditile uut akut kuna vanal on mõlk sees ja ajab veits happet välja . kas osta purkidega(nimh) aku või hoopis lipo aku ja milline
endal olemas uus kiiruseregulaator(vana põles maha) mis on lipo-control 35a (2-4 zellen lipo, 5-12 zellen nimh/nicd). Mootor on ka juba uus ostetud 400/35 6v.
vana aku oli 7 nimh 950 8,4v 950mah.
kas originaal laadja laeb ka lipo akusid
praegune kiiruseregulaator http://www.hype-rc.de/shop_image/produc ... b8ec040056
hind võiks alla tuhande jääda.
äkki asjatundjad aitavad õige valiku teha
endal olemas uus kiiruseregulaator(vana põles maha) mis on lipo-control 35a (2-4 zellen lipo, 5-12 zellen nimh/nicd). Mootor on ka juba uus ostetud 400/35 6v.
vana aku oli 7 nimh 950 8,4v 950mah.
kas originaal laadja laeb ka lipo akusid
praegune kiiruseregulaator http://www.hype-rc.de/shop_image/produc ... b8ec040056
hind võiks alla tuhande jääda.
äkki asjatundjad aitavad õige valiku teha
oman robbe banditit
-
Selle nimh kiitmise vastu olen MINA.Tabri korraliku lipo laadijat lae regulaarselt ja nad on plaju ohutumad kui nimh.Päriselt.Ma tean[J] wrote:LiPo-l peab olema spetsiaalne LIPO laadija. Kuni NiMh-d nii lõhki lähevad, et vedelast tühjaks jooksevad LIPO-sid osta ei tohi. NiMh on odav ja igati kõlbulik, lisaks ka tugev ja ohutum.
Lipod ei ole ohtumad kui NiMh. (täna veel mitte)motokrosser wrote:Selle nimh kiitmise vastu olen MINA.Tabri korraliku lipo laadijat lae regulaarselt ja nad on plaju ohutumad kui nimh.Päriselt.Ma tean[J] wrote:LiPo-l peab olema spetsiaalne LIPO laadija. Kuni NiMh-d nii lõhki lähevad, et vedelast tühjaks jooksevad LIPO-sid osta ei tohi. NiMh on odav ja igati kõlbulik, lisaks ka tugev ja ohutum.
Isegi korralikult laadides ja matse mitte andes ei ole ohutumad, ses suhtes, et kui nyyd kogemata saab matsu või liiga tyhjaks/täis, on see nö. ohutus kiire kaduma võinii.. Õigem oleks öelda, et korralikult lipot kasutades ei juhtu temaga midagi, aga nikkel akudest ohutum ta nyyd kyll pole.
Lipo aku kaalub sama mahu juures vähem, niiet sa saad panna suurema mahuga aku, ja võimalik, et lennukaal jääb madalamaks kui enne.Lennuaega saad tänu lisamahule juurde.max wrote:vana aku läks kukkumise peale katki, mitte laadimise ajal
või tasuks ka mingi uus võimsam mootor osta
ja milline lipo laadja oleks algajale parim
kas lipo akuga saab siis ka kauem lennata või vähem?
Hei,
olen banditiga lennanud ja ta lendab küll, aga ta on mõnevõrra liiga väike ja raske (kiire) minu maitse jaoks. Soovitan soojalt LIPO aku peale üle minna, kuna nii saad lennuki kaalu väiksemaks ja kiiruse maha. Mitte mingil juhul ära tee midagi sellist, mis lennuki kaalu veelgi suurendab. LiPo aku ja laadija maksavad teadagi raha, aga imho see tasub ära. Aku tasub võtta uuem generatsioon, mis on kasutades ohutum (Robbe oma ntx). Seda esiteks.
Teiseks, soovitan teha oma bandit korda ning võtta ta kaasa mõnele kooslennutamisele. Päris kindlalt leiad seal kellegi, kes aitab lendamisega ja see on väga abiks.
Andrus
olen banditiga lennanud ja ta lendab küll, aga ta on mõnevõrra liiga väike ja raske (kiire) minu maitse jaoks. Soovitan soojalt LIPO aku peale üle minna, kuna nii saad lennuki kaalu väiksemaks ja kiiruse maha. Mitte mingil juhul ära tee midagi sellist, mis lennuki kaalu veelgi suurendab. LiPo aku ja laadija maksavad teadagi raha, aga imho see tasub ära. Aku tasub võtta uuem generatsioon, mis on kasutades ohutum (Robbe oma ntx). Seda esiteks.
Teiseks, soovitan teha oma bandit korda ning võtta ta kaasa mõnele kooslennutamisele. Päris kindlalt leiad seal kellegi, kes aitab lendamisega ja see on väga abiks.
Andrus