Üle 40A ESC-d
Üle 40A ESC-d
Väga head, aga ka suhteliselt kallid on JETI "ADVANCE" ja "SPIN" tüüpi ning Schulze võimsamad ESC-d. Samas on olemas 3-4 korda odavamaid üle 40A regulaatoreid.
Kas keegi oskab pakkuda testitud ja normaalselt (ei tekita häireid jne.) töötavaid umbes 60A variante?
Kas keegi oskab pakkuda testitud ja normaalselt (ei tekita häireid jne.) töötavaid umbes 60A variante?
Hea ja kallima saad kullost,Roxxy+programcard,kõik võimalused ka mootori revers(autole) on peal,ca. 1800.- eek,kasutan ka seda.
Odavamaid vaata staufenbielist Dymond Smart+programcard, 60-65 eur+transa 30eur.+programcard 10eur, ka selline on kasutuses.
Üldiselt 60A ja rohkem,korralikku alla 100.- euri ei saa.
Odavamaid vaata staufenbielist Dymond Smart+programcard, 60-65 eur+transa 30eur.+programcard 10eur, ka selline on kasutuses.
Üldiselt 60A ja rohkem,korralikku alla 100.- euri ei saa.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
-
Võin pea pakule panna kvaliteeti garanteerides!
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1661
-
Roni ennem oma nahast välja, kui selle turule viideerikkarts wrote:Võin pea pakule panna kvaliteeti garanteerides!
Mina küll ei julgeks peale nelja-viite kasutuskorda sellise seadme kvaliteedis nii kindel olla. Ma ei väida, et antud kraam peaks ebakvaliteetne olema, aga ei julgeks ka teistpidi väita.
Mis suure A-ga regud kalliks teeb, on tõenäoliselt nõutavad ülikvaliteetsed (ülipuhtad) pooljuhtmaterjalid. Suuremate amprite korral läheb ka õige pisut takistuse suurenemist ülikuumaks maksma. PS. Ka "lülitireziim" tahab puhtust kiiremaks siirdeks, ning sellele vaatamata ei lülitu ta momentaalselt.
-
Noh võtke ta minult proovida ja kasutage seda niipalju kui süda ihkab mitme nädala jooksul, loomulikult kasutades teda nagu ettenähtuda ja mitte püüda 5kW mootorit sellega ringi ajada.
Noh vaadates teda lähemalt võin väita et jõuahela rajadele on peale joodetud lisaks vask 1,5mm latt mis näitab seda et üritatakse siiski mõistusega võtta asja ja mitte niisama peenele rajale ülivõimsaid transe joota ja meeletut voolu läbi suruda. Regus on kasutud kondensaatoreid ja konded on Low-ESR.
Üldiselt soovitan RC-Group'is ringi kolada ja lugeda mida hobbywingidest räägitakse ja just sellepärast ma ka selle regu ostsin.
Ajad on muutunud kus arvatakse et kõik mis ei ole euroopast ja USA'st on saast. On ka hiina tooteid mis leiavad ka oma tunnustatud koha turul. Paraku välja filtreerida see õige ei ole nii lihtne. Ja kõige naljakam on see et paljud tuntud nimedki kleebivad oma nime sinna peale ja müüvad 2 korda kallimalt. Hiina tooteid võib laita nende toe/garantii pärast ei toimi nagu kellavärk näit kui võrrelda Castle Creation'iga kes vahetab igaljuhul su regu välja ja kui selgub et sinul süül see tasu on väike 30-50% regu hinnast.
Ma olen omanud auto regu Mis omaarust pidi olema nimi nagu BK Warrior (tuntud paadimeeste seas) mis kärsas nii sisse et leek oli üleval mitmendal korral! Ja garantii oli loomulikult olematu. Samas tuntud Schulze regud!? ooo tõesti toodavad võimsaid asju nimi missugune hinnast ma ei räägigi aga paljudel on regud sisse kärsanud ei hakka rääkima ja paljud neist garantii alla läinud? Ütlen kohe ÜKSIKUD ja needki suure võitlemise peale!
Meil on siin olukord suht nutune kohalikke esindajaid pole mille toe eest võiks regu eest ülemaksta. Samas ka mõningaid euroopa tooteid ei saa ka kvalifitseerida kui kvaliteet tooted ja garantii olematus samuti.
Üldiselt valik on teie.
Noh vaadates teda lähemalt võin väita et jõuahela rajadele on peale joodetud lisaks vask 1,5mm latt mis näitab seda et üritatakse siiski mõistusega võtta asja ja mitte niisama peenele rajale ülivõimsaid transe joota ja meeletut voolu läbi suruda. Regus on kasutud kondensaatoreid ja konded on Low-ESR.
Üldiselt soovitan RC-Group'is ringi kolada ja lugeda mida hobbywingidest räägitakse ja just sellepärast ma ka selle regu ostsin.
Ajad on muutunud kus arvatakse et kõik mis ei ole euroopast ja USA'st on saast. On ka hiina tooteid mis leiavad ka oma tunnustatud koha turul. Paraku välja filtreerida see õige ei ole nii lihtne. Ja kõige naljakam on see et paljud tuntud nimedki kleebivad oma nime sinna peale ja müüvad 2 korda kallimalt. Hiina tooteid võib laita nende toe/garantii pärast ei toimi nagu kellavärk näit kui võrrelda Castle Creation'iga kes vahetab igaljuhul su regu välja ja kui selgub et sinul süül see tasu on väike 30-50% regu hinnast.
Ma olen omanud auto regu Mis omaarust pidi olema nimi nagu BK Warrior (tuntud paadimeeste seas) mis kärsas nii sisse et leek oli üleval mitmendal korral! Ja garantii oli loomulikult olematu. Samas tuntud Schulze regud!? ooo tõesti toodavad võimsaid asju nimi missugune hinnast ma ei räägigi aga paljudel on regud sisse kärsanud ei hakka rääkima ja paljud neist garantii alla läinud? Ütlen kohe ÜKSIKUD ja needki suure võitlemise peale!
Meil on siin olukord suht nutune kohalikke esindajaid pole mille toe eest võiks regu eest ülemaksta. Samas ka mõningaid euroopa tooteid ei saa ka kvalifitseerida kui kvaliteet tooted ja garantii olematus samuti.
Üldiselt valik on teie.
Selliste regude sees on virnades parralleelülituses töötavaid üliväikse takistuse ja suure võimsusega väljatransistoreid. Need on ühekaupagi kallid asjad.
Mida rohkem neid ritta laotakse, seda suuremad voolud ja väiksem takistus.
Näiteks 170A-se Schulze takistus on umbes 0,0018 oomi. Castle Phoenix-125A -le pakutakse 0,0006 oomi.
See ilmselt peamine kõrge hinna põhjus.
Eelkõnelejate väidet, et silt ja maa maksab usun ka täielikult.
Mida rohkem neid ritta laotakse, seda suuremad voolud ja väiksem takistus.
Näiteks 170A-se Schulze takistus on umbes 0,0018 oomi. Castle Phoenix-125A -le pakutakse 0,0006 oomi.
See ilmselt peamine kõrge hinna põhjus.
Eelkõnelejate väidet, et silt ja maa maksab usun ka täielikult.
Jah tõesti, ja neende summaarne sisetakistus määrab lõppvõimsuse.regude sees on virnades parralleelülituses töötavaid üliväikse takistuse ja suure võimsusega väljatransistoreid
Sellel takistusele mahajääv energia soojendabki meie ESCd. Kui kolmekomponentses valemis üks komponent (pinge, vool, takistus) ei klapi, ei suuda me süsteem eralduvat soojusenergiat salvestada-hajutada ja me värk küpseb ära.
Mida ma öelda tehan? Füüsikaseadused kehtivad kõigi jaoks, nii Castle Phoenixi, kui ka osava külamehe jaoks, kes midagi kokku tinutab.
FET transistoride takistus määrab võimsuse, lisajahutused jne. on juba teisejärgulised.