See nädalavahetus on kokku 3 paraadi: Eesti Kaitseväe paraad, "pingviinide" paraad ja filmimaailma tähtsate ninade paraad Oscarite jagamise eel. Loodetavasti leiame selle möllu sees ka aja mil kasvõi korra lennutada saab, kasvõi Eesti juubeli auks.
Eks vaatame, kuis ilmaga lood on.
Laupaks lubatakse tuult, pühapaks jällegi vihma. Hetkel näib parim valik olema nende kahe vahepeal, ehk siis pühapäeva varahommikul.
Muideks, teeks millalgi ühe suuremat sorti virtuaallendamise kah?
Peabki vist nädalavahetuse lennutamise ära jätma,ilmateade küll midagi head ei luba,gripipoiss piinab ka veel veidi.Kuid kui kindlaid minejaid on, lööks ka kampa .Isu lennutada on igatahes suur.,
Praegu näitab tuult 6-10 m/s,talutav.Kas keegi teab mis suunaga Piibe lennurada on.Kui jääb tuulesuunaga ühte on OK.Kas keegi Kollasele läheb arvan,et seal on tuulega ohutum,ruumi rohkem.
Raits wrote:Praegu näitab tuult 6-10 m/s,talutav.Kas keegi teab mis suunaga Piibe lennurada on.Kui jääb tuulesuunaga ühte on OK.Kas keegi Kollasele läheb arvan,et seal on tuulega ohutum,ruumi rohkem.
Praeguse WindGuru järgi võiks tuul olla suht hästi piki lennurada. Võibolla et pisut maantee poolt.
Olin 11.30 Piibel ,üksi,tuul oli suht tugev,lennata sai.Maanduda oli veits ebamugav,lennuki kiirus maandumisel oli peaaegu 0 ,üles-alla raputas aga kõvasti.Tegin mõned lennud,kõik jäi terveks.Kuna ei viitsind enam üksi kauem olla,sõitsin koju.
No aga miks siis ei tulnud nii nagu kokkulepitud, et peale paraadi? Meie lendasime mingi 14 ajal. Olud olid samad. Kõik jäime terveks, isegi Aleksanderi kerge F3A. Kohe ka pildid.
PS! Kuno lennukile panime GPSi peale, homme vast viskan graafika üles, mis näitab teekonna, kõrgused ja kiirused. Võin öelda, et max kiirus oli Kunol 177 km/ h
Ma olin veidi varajane jah,ei viitsind kodus lihtsalt kauem istuda.Kui homme ilma ,on katsun ka minna.Muide lennutasin ka el. plaanerit.Muidu oli kõik hea aga päris ruttu vajus alla.Pidi kiiruse hoidmiseks lihtsalt alla suruma,muidu kippus tagurpidi lendama.Teine lennuk oli uus CAP 232.
Hommikut!Mis täna, plaanis on?Praeguste ilmaoludega võiks lennutada küll.Mina hakkan varsti minema.Kuna Kollane on mudane ja sinna vist keegi ei lähe põrutan Piibe poole.Kl 11.30 tahaks kohal olla.
Marek wrote:
PS! Kuno lennukile panime GPSi peale, homme vast viskan graafika üles, mis näitab teekonna, kõrgused ja kiirused. Võin öelda, et max kiirus oli Kunol 177 km/ h
177 km/h on täiesti uskumatu kiirus - endale ei tundunud asi sugugi nii kiire olevat,aga ilmselt suur mudel tundub visuaalselt aeglasem.Kui tuule kiirus maha arvata - selline 10+m/sek,siis jääbki järele mingi ca 130km/h,mis on suht normaalne.Keskmine kiirus oli minu mäletamist mööda mingi 50 km/h - vigurlennu mudeli jaoks suht OK kiirus.