Sooviks osta järgmises mõõdus propellerilabasid.
13 x 7
14 x 7
Mudelipodides,millest olen siiamaani tellinud,neid mõõtu labasid hetkel pole.
Esmasp lähen ka kullose vaatama igaks juhuks.
Ehk on kellelgi vedelemas,või teab soovitada mõnda netipoodi kus suurem valik.
O: Klappiva propelleri labad.
O: Klappiva propelleri labad.
Last edited by Ervin2 on Tue Mar 11, 2008 11:43, edited 1 time in total.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Hei!
Tellin sageli asju Hölleinist.
Eriti siis, kui mujalt asju saada pole. Kui neil ka hetkel listis mulle sobilikku pakkuda pole, siis olen poodi helistanud ja uurinud, et kas saavad leida. Siiani olen sealt abi saanud. Soovitan sooojalt.
Mis väljaarvutatud propelleri väärtustesse puutub, siis on need iga propelleri tootja jaoks erinevad, ehk Aeronaudi ja Graupneri sama läbimöödu ja sammuga propellerid toimivad erinevalt.
Kui sul arvutused Aeronaudi labade jaoks tehtud, siis kindla soovitud tulemuse saad vaid nendega.
Parimad kogemused siiani Aeronaudi CAM-Carbon ja Freudenthaler labadega. Kerged, väga hea kasuteguriga.
Tellin sageli asju Hölleinist.
Eriti siis, kui mujalt asju saada pole. Kui neil ka hetkel listis mulle sobilikku pakkuda pole, siis olen poodi helistanud ja uurinud, et kas saavad leida. Siiani olen sealt abi saanud. Soovitan sooojalt.
Mis väljaarvutatud propelleri väärtustesse puutub, siis on need iga propelleri tootja jaoks erinevad, ehk Aeronaudi ja Graupneri sama läbimöödu ja sammuga propellerid toimivad erinevalt.
Kui sul arvutused Aeronaudi labade jaoks tehtud, siis kindla soovitud tulemuse saad vaid nendega.
Parimad kogemused siiani Aeronaudi CAM-Carbon ja Freudenthaler labadega. Kerged, väga hea kasuteguriga.