Kas ja kus Pärnus
- mg3a1@hot.ee
Kas ja kus Pärnus
Sooviks teada kas keegi siit foorumist Pärnus ja selle lähiümbruses lennukeid ja helikoptereid lennutab? Tuleks vaataks ja õpiks kah midagi. Piibe ja kollase nagu et kauged minu jaoks(ca 108,36km).
Võta selle seltskonnaga kontakti, seal jagatakse infot ja haridust mudellennukite alal. http://www.tehnikamaja.ee/lennuk.html
Re: Kas ja kus Pärnus
Seda sooviks mina ka teada. Ise lennutan T-rex 450S kopterit, pigem siiski hõljutan kui lennutan. On Pärnu kandis mingi plats ka kus lendamas käiakse?mg3a1@hot.ee wrote:Sooviks teada kas keegi siit foorumist Pärnus ja selle lähiümbruses lennukeid ja helikoptereid lennutab? Tuleks vaataks ja õpiks kah midagi. Piibe ja kollase nagu et kauged minu jaoks(ca 108,36km).
Ei hakanud uut teemat tegema, aga selle teema võiks uuesti ülesse võtta.
Huvitav kas sellel seltskonnal on mingi plats kus oleks võimalik lennata? Tunneb keegi sealt kedagi äkki ja saaks asja uurida?
Huvitav kas sellel seltskonnal on mingi plats kus oleks võimalik lennata? Tunneb keegi sealt kedagi äkki ja saaks asja uurida?
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
- mg3a1@hot.ee
Kunagi on hilja, varem oleks vaja seda teha :)
Palju Pärnu kandis üldse inimesi on kes millegagi lendavad? Käed püsti!
Kui neil on mingi põld, siis võibolla on võimalik nendega kokkuleppele saada mingi osa pügamises?
mudellend.ee lehelt tuleb välja, et see on ainuke Pärnus tegutsev klubi sellel alal, mingi klubi kaudu on seda platsi asja lihtsam ajada ma arvan, seega peaks ikkagi nendega ühendust võtma...
Palju Pärnu kandis üldse inimesi on kes millegagi lendavad? Käed püsti!
Kui neil on mingi põld, siis võibolla on võimalik nendega kokkuleppele saada mingi osa pügamises?
mudellend.ee lehelt tuleb välja, et see on ainuke Pärnus tegutsev klubi sellel alal, mingi klubi kaudu on seda platsi asja lihtsam ajada ma arvan, seega peaks ikkagi nendega ühendust võtma...
- mg3a1@hot.ee
Ma ei tea palju minust neljapäevaks asja on, olen suutnud omale mingi haiguse külge sebida :( Kui Sul on võimalik, siis mine käi ära ja vaata mis nad räägivad.
Enda kontakti panen Sulle privasse.
Enda kontakti panen Sulle privasse.