Teeme ära!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Marek

Teeme ära!

Post by Marek »

Hei!

Ma arvan, et enamus on kuulnud meedias aktuaalset üleskutset "Teem ära" või "Eesti puhtaks" vmt. Sellega seoses tekkis mul mõte, et võiksime samuti kord aastaski veidi hoolitseda kohtade eest, mida lennutamiseks kasutame. Järjest rohkem on näha prahti, mis meist üle jääb nendes kohtades: katkised propellerid, traadijupid jne jne. Seega, peaksime korraldama ühe ühise koristamise tunni lennutamise paikades.

Kas on kaasamõtlejaid?

Kohe sulab lumi ära ja enne muru tärkamist oleks vist kõige õigem aeg seda teha. Ma tean, et nt Piibe mnt-l on palju mittemudelistide prahti samuti (nt eelmine kord oli keegi hea inimene Mc Donaldsi eine koos pakkide ja söögijäätmetega rajale visanud) ja seda koristada ei tahaks küll keegi meist aga vähemalt ala, kus me oma autosid pargime ja lennukeid hooldame peaks üle käima - tegelt võiks ka kogu ümbruse üle käia - Eesti looduse heaks ja meie heaolu heaks.

Prügikotid ja kummikindad kaasa ning vähem kui tunnikesega saame tehtud oi oi kui palju. Aprilli keskpaigaks võiks selle ära teha.
Submarin

Post by Submarin »

Ma räägin noh...Marek presidendiks.

Mina olen käpp kui ma muidugi sinna ka ükskord jõuan.
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Marek

Post by Marek »

:D
Post Reply