O: Lama
Vaata http://foorum.hpi.ee/viewtopic.php?t=2693
Seal peaks olema just see mida otsid.
(Loodan, et keegi ei pahanda lingi pärast mis viib teisele foorumile)
Seal peaks olema just see mida otsid.
(Loodan, et keegi ei pahanda lingi pärast mis viib teisele foorumile)
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
- Nullpointer
aga palu telli siis välismaalt,keegi ei sunni sind siit ostma ja minu omagi ei ole vana,ehk 7-8 laadimistsüklit lennutatud ja kaasa hunnik varuosisaarlane wrote:hirmus hind sul allar. poole vähemask ei taha võtta? sellise hinna eest saan välismaalt uue asja koos täis alu komplektiga...
XRAY / XT8
allar
56291000
allar
56291000
Soovid siis midagi sellist http://www.hobbypeople.com/shop/index.p ... s_id=15095
Ja hind ei küüni kahe tuhandenigi. Ostsin ise samast kohast ja olen üsna rahul.
Ja hind ei küüni kahe tuhandenigi. Ostsin ise samast kohast ja olen üsna rahul.
53 401 449
Kopter: T-Rex 450 Sport , Mini Titan E325
Raadio: Spektrum DX6i 2,4GHz
Kopter: T-Rex 450 Sport , Mini Titan E325
Raadio: Spektrum DX6i 2,4GHz
1500kr mitte veel lennanud lama v4, kaks lipot ja laadija. Miskid tagavara labad olid kah.
Soodsamalt sa vist kohe kätte ei saa, ära unusta et lisaks välja toodud hinnale maksad sa ka posti eest, mis antud asjal üle poole hinnast maksab ning tekib ka igasugu jamasid, endale saadeti algselt 72mhz versioon, millel tuli välja et oli lisaks vastuvõtja veel katki,mis lõhkus ühe laba proovil, siis peale pikka minupoolset nende tüütamist saadeti lõpuks ka kuu aja pärast 35mhz osad. St neti hinnad hiinas asuva kauba kohta on just seda ja mitte midagi muud, või noh võib-olla mul on lihtsalt vedanud et iga 3-4-nda kaubaga on mingi jama, mida tore üle maailma lahendada. (/me nüüd jälle kirja kirjutama ebay-sse, miks mul kaks kuud juba üht kaupa pole kätte toimetatud...)
Soodsamalt sa vist kohe kätte ei saa, ära unusta et lisaks välja toodud hinnale maksad sa ka posti eest, mis antud asjal üle poole hinnast maksab ning tekib ka igasugu jamasid, endale saadeti algselt 72mhz versioon, millel tuli välja et oli lisaks vastuvõtja veel katki,mis lõhkus ühe laba proovil, siis peale pikka minupoolset nende tüütamist saadeti lõpuks ka kuu aja pärast 35mhz osad. St neti hinnad hiinas asuva kauba kohta on just seda ja mitte midagi muud, või noh võib-olla mul on lihtsalt vedanud et iga 3-4-nda kaubaga on mingi jama, mida tore üle maailma lahendada. (/me nüüd jälle kirja kirjutama ebay-sse, miks mul kaks kuud juba üht kaupa pole kätte toimetatud...)
zapi,oli see pakkumine? sellise hinnaga isegi võtaks ära.zapi wrote:1500kr mitte veel lennanud lama v4, kaks lipot ja laadija. Miskid tagavara labad olid kah.
ja see pood kust ma kavatseks tellida on siuke koht. http://www.dealextreme.com/products.dx/ ... 801~page.1 postikulu seal ei ole ja siiamaani inimesed keda kohanud olen on siiani poega väga rahul, ning tolli ka üldjuhul ei tule sest saadavad asja nö. "as a gift." ainuke asi see et seal ei ole see kopter laos ja seal ei saa olla kindel kas saad mode1 või 2 kopteri, ning mhz vist pole ka kindel.
sorri segase jutu eest vms.
56481228- Erkki
postikulu vabastuse nimekirjas seal eestit küll nüüd pole,aga eks proovi.saarlane wrote:zapi,oli see pakkumine? sellise hinnaga isegi võtaks ära.zapi wrote:1500kr mitte veel lennanud lama v4, kaks lipot ja laadija. Miskid tagavara labad olid kah.
ja see pood kust ma kavatseks tellida on siuke koht. http://www.dealextreme.com/products.dx/ ... 801~page.1 postikulu seal ei ole ja siiamaani inimesed keda kohanud olen on siiani poega väga rahul, ning tolli ka üldjuhul ei tule sest saadavad asja nö. "as a gift." ainuke asi see et seal ei ole see kopter laos ja seal ei saa olla kindel kas saad mode1 või 2 kopteri, ning mhz vist pole ka kindel.
sorri segase jutu eest vms.
edu!
XRAY / XT8
allar
56291000
allar
56291000