Kes telliks Staufenbielist?
Kes telliks Staufenbielist?
Natuke on uuritud sealt kaupa ja ostusoov sügeleb ka juba mõnda aega.
häda ainult selles, et pole ise kunagi netipoodidega tegelenud ja puudub ka Visa konto, paypalidest ja muudest variantidest rääkimata. ei taha vastu pükse ka saada eriti.
võiks teha mingi ühistellimuse, kindlasti tahab keegi veel peale minu sealt midagi soetada.
Et siis oleks vaja kedagi kes teeks sealt tellimuse, mõned on juba sealt tellinud ja kogemused olemas...
ideid?
häda ainult selles, et pole ise kunagi netipoodidega tegelenud ja puudub ka Visa konto, paypalidest ja muudest variantidest rääkimata. ei taha vastu pükse ka saada eriti.
võiks teha mingi ühistellimuse, kindlasti tahab keegi veel peale minu sealt midagi soetada.
Et siis oleks vaja kedagi kes teeks sealt tellimuse, mõned on juba sealt tellinud ja kogemused olemas...
ideid?
kogun vanu vene lennukimootoreid
Mina oleks käpp küll, kuid mul hetkel vabad vahendid selle jaoks puuduvad.
Kui sul on ühises konto, siis seal saab edukalt teha u-kaardi. Ma olen selle abil ostnud kaupa usast ja mingilt saidilt tellisin ka mp3-esid. Suht lollikindel võimalus netist kaupa osta. Kas Hansas on ehk midagi sarnast? kahjuks andmed puuduvad.
http://www.seb.ee/page/0101360218
Aga kui sa kannataks järgmise nädala keskpaigani, siis ma isegi ehk ühineks, kui suudan tabada mõne oma võlgniku. Aga ma midagi kindlat ei luba.
Ja mul poleks selle vastu mitte midagi, et teha üks suurem ühistellimus.
Transa sealt: TRANSPORTATIN COSTS TO ESTONIA ARE 12,90 BY POST ( takes 2-3 weeks ) AND 45.- EUR BY UPS ( 4-5 days)
Kui sul on ühises konto, siis seal saab edukalt teha u-kaardi. Ma olen selle abil ostnud kaupa usast ja mingilt saidilt tellisin ka mp3-esid. Suht lollikindel võimalus netist kaupa osta. Kas Hansas on ehk midagi sarnast? kahjuks andmed puuduvad.
http://www.seb.ee/page/0101360218
Aga kui sa kannataks järgmise nädala keskpaigani, siis ma isegi ehk ühineks, kui suudan tabada mõne oma võlgniku. Aga ma midagi kindlat ei luba.
Ja mul poleks selle vastu mitte midagi, et teha üks suurem ühistellimus.
Transa sealt: TRANSPORTATIN COSTS TO ESTONIA ARE 12,90 BY POST ( takes 2-3 weeks ) AND 45.- EUR BY UPS ( 4-5 days)
hansas saab teha ka taolise virtuaalse Visa accoundi, pannakse sinna niipalju raha kui tehinguks vaja ja suht lollikindel värk pidi olema.
ainult et ma pole ise sinnamaani veel jõudnud.
kui muud üle ei jää, eks ma pean omal käel hakkama saama, loodan et ehk kui kaupa nagunii tellitakse siis oleks kohe käpp omale ka midagi meelepärast soetama, suuremal hulgal tellimisel postikulu ka väiksem ju kui ükshaaval tilgutada.
ainult et ma pole ise sinnamaani veel jõudnud.
kui muud üle ei jää, eks ma pean omal käel hakkama saama, loodan et ehk kui kaupa nagunii tellitakse siis oleks kohe käpp omale ka midagi meelepärast soetama, suuremal hulgal tellimisel postikulu ka väiksem ju kui ükshaaval tilgutada.
kogun vanu vene lennukimootoreid
Mina ilmselt tellin sealt. Kas nädala keskel või lõpus. Huvilisi on siis kopereeruks vaikselt.
Peaks kuskil maha istuma ja asjad paika panema. Alates kolmapäevast peaks seda tegema.
meil: bigchief@hot.ee
Peaks kuskil maha istuma ja asjad paika panema. Alates kolmapäevast peaks seda tegema.
meil: bigchief@hot.ee
Miljon miksi.
Kuskil Tallinnas, ja wifi levialas. Et paneme asja paika ja teeme seal samas tellimuse ära. Saab kohe ka rehnungid ära teha. Ilmselt on lihtsam maksta seal U-kaardiga, mis on virtuaalne krediitkaart. Jääb igasugune jändmine ära ülekannete ja asjadega.
Aga eks paneme täpse aja paika esmaspäev-teisipäev.
Edit:
Fa.Staufenbiel
Hamburger Sparkasse
KTO: 1272114081
BLZ: 20050550
IBAN: DE71200505501272114081
BIC: HASPDEHHXXX
Andis mulle väike kolamine oma ostukorviga.
Aga kopereeruks siiski, väike võitki transa pealt on siiski väike võit 
Aga eks paneme täpse aja paika esmaspäev-teisipäev.
Edit:
Fa.Staufenbiel
Hamburger Sparkasse
KTO: 1272114081
BLZ: 20050550
IBAN: DE71200505501272114081
BIC: HASPDEHHXXX
Andis mulle väike kolamine oma ostukorviga.

Miljon miksi.
Pangaülekande puhul võib arvestada 2-3 tööpäeva kulumist makse kohalejõudmiseks, krediitkaardiga käib see asi nii 2-3 minutiga (olenevalt kauba müüja võimalustest-süsteemidest).
Lauri Laidna - www.pistik.com
Hei Submarin
Minu arust on see nii lihtne, et kohtuma peab alles kauba kättesaamisel. Saadad mulle oma soovid, tõsi, Ropka soovis nagu ka. Omalt poolt tahaksin mingit ettemaksu, et peale minu poolt arve tasumist, võimaliku ümbermõtlemist vähendada. Sorry.
Mul on ka telefon 51919291, minuga kokku saada on lihtsam tööajal (9-16), kus olen tavaliselt "paigas". Töötan Mustamäel.
Minu arust on see nii lihtne, et kohtuma peab alles kauba kättesaamisel. Saadad mulle oma soovid, tõsi, Ropka soovis nagu ka. Omalt poolt tahaksin mingit ettemaksu, et peale minu poolt arve tasumist, võimaliku ümbermõtlemist vähendada. Sorry.
Mul on ka telefon 51919291, minuga kokku saada on lihtsam tööajal (9-16), kus olen tavaliselt "paigas". Töötan Mustamäel.