on plaanis hakata konstreerima esialgu off-road rada Tartu lähedale. Selleks oleks mul mõned küsimused. Kas oleks üldse Tartu lähedale uut rada vaja? see koht on 14 km Tartust Põlva poole. Ma tahaks ehitada kõigile standarditele vastava täismõõtudes off-road raja. Sinna samma oleks plaanis ehitada hiljem ka on-road asfalt-rada ja vajalikud kohad paadi-, lennuki- ja helikoperimudelite sõidutamiseks. Seal on hetkel olemasolev tiik. Mõtlesin, et off-road rada võiks osaliselt sildadega üle tiigi sõita. Tahaks teha kvaliteetse ja huvitava raja. Idee on selles, et teha selline mugav ja ilus kompleks, kus mudeldajatel oleks hea sõita ja võistelda, aga kus oleks võimalik korraldada ka suuremaid üritusi, kus oleks kohal ka pealtvaatajad. Sinna kohta viib asfalttee ja kohalejõudmine võtab umbes 10 minutit Tartu piirist. Maad on seal palju ja arendamisvõimalused on suured. Samuti ei ole tegemist lihtsalt põlluga, vaid halastatud kohaga, mis muudaks kompleksi hubasemaks. Seal on elekter ja vesi. rada saaks valgustada. Seal saaks toitlustada. On olemas internetiühendus. Ma oleks nõus sinna päris kopsakalt investeerima, kui huvi oleks piisav. Palungi teie abi raja osas. Milline see rada olla võiks? Ja kas seda oleks reaalselt vaja? Kas sinna oleks üldse käijaid. Kindlasti tahaks ma täpseid nõudeid rajale, et vaadata, kuidas see sinna mahutada. Milline võiks olla off-road raja materjal? originaalis on seal suure savisisaldusega liivapinnas. Pigem ikkagi savi, sest kuivdes on see täiesti kõva. Panen kaasa ka poolelioleva 3d-pildi kavandatavast rajast.

ja siin üks pilt olemasolevast kompleksist

Martti