Tere.
Mul on mure oma autoga - õigupoolest küll varuosadega. Kuna olen algaja siis on mu vajadused veel väikesed aga põhimureks paistab kujunema see, et elan Viljandis. Ega ei leidu kedagi head inimest siitkandist, kes tegeleks sama asjaga ja kelle kaudu oleks võimalik osta "esmatarbekaupu" - küünlaid, kütust, filtreid... Tobe ju 500 krooni eest sõita Tallinnasse, et osta 50 kroonist küünalt. Näiteks Tartu oleks juba märksa parem variant aga seal ei paista vist ühtki mudeliäri olevat.
Teine küsimus oleks veel teadjatele: kas oleks kuidagi mõeldav vahetada HPI Firestorm´i pullstarter elektristarteri vastu??
Paluks veidi abi
Kasutaks hea meelega aga näiteks kütust ei saada ju keegi ei cargo ega postiga.
500 kr. eest ainult küünlaid osta on algaja jaoks vist ikka liiga palju. Ostaks ka mõne õhufiltri elemendi, aga ei ole halli aimu millise teise firma omad sobivad HPI Firestormile. HPI mehed kahjuks mu meilidele enam ei vasta
500 kr. eest ainult küünlaid osta on algaja jaoks vist ikka liiga palju. Ostaks ka mõne õhufiltri elemendi, aga ei ole halli aimu millise teise firma omad sobivad HPI Firestormile. HPI mehed kahjuks mu meilidele enam ei vasta
Kuna sul HPI, siis soovitan nende poole pöörduda - kõige lihtsam samm ju. Neljapäeva õhtuti on mehed oma kontoris/laos ja siis helista neile näiteks, saad kõige paremini jutule.
Küünaldest kasutasin just viimati LRP küünlaid, pidavat head olema ja kestsid ka minul nii vähe kui kasutasin. 65kr tükk - ega odavamalt ei saa kuskilt ühtegi! Kindlasti saadetakse hpi.ee poolt kaupu ka postiga.
Küünaldest kasutasin just viimati LRP küünlaid, pidavat head olema ja kestsid ka minul nii vähe kui kasutasin. 65kr tükk - ega odavamalt ei saa kuskilt ühtegi! Kindlasti saadetakse hpi.ee poolt kaupu ka postiga.
Lauri Laidna - www.pistik.com
-