O: 2 või 4 kasutatud MS talverehvi

Teemast mööda vestlus... ehk kõik mis pole seotud mudelismiga!
Post Reply
lauri
Administrator

O: 2 või 4 kasutatud MS talverehvi

Post by lauri »

205/60/R16 :)
Lauri Laidna - www.pistik.com
Henri

Re: O: 2 või 4 kasutatud MS talverehvi

Post by Henri »

lauri wrote:205/60/R16 :)
Kui keerad veerennist vihuri maja poole. Siis seal nurga peal, enne ameerika auto väravatest sisse sõites, on fantastiline rehviurgas. Ma olen seal varsti juba 5 aastat oma kummivärki ajanud. Tipp-topp teenindamine ja alati leiab riiulist mõne täitsa bueno rehvijooksu või paari.
Miljon miksi.
lauri
Administrator

Post by lauri »

Abiks soovitus, lähen uurin järele... tavaliselt sellised rehviurkad masendavad ja valik nullilähedane või ainult väga õnneliku käega inimestele.

Mure lihtsalt selles, et 4-st on 2 rehvi ära kulunud ja 2 on väga kõlbulikud veel. Ei tea, kas sealsed mehed ka asjalikud rehvi paigaldajad on? Mul kahel korral kogemus olnud, kus pean paar päeva peale paigaldust uuesti sama paigaldajat külastama :evil:
Henri

Post by Henri »

lauri wrote:Abiks soovitus, lähen uurin järele... tavaliselt sellised rehviurkad masendavad ja valik nullilähedane või ainult väga õnneliku käega inimestele.

Mure lihtsalt selles, et 4-st on 2 rehvi ära kulunud ja 2 on väga kõlbulikud veel. Ei tea, kas sealsed mehed ka asjalikud rehvi paigaldajad on? Mul kahel korral kogemus olnud, kus pean paar päeva peale paigaldust uuesti sama paigaldajat külastama :evil:
No ma ei käiks seal muidu 5 aastat. Töö on kiire ja korralik. Eelmine aasta sain ma sealt pea tutikad nokia hakkapeliita jooksu 1500 eeksuga. Kui sobivat ei leia siis küsi. Normaalne inimene peab seda kohta.

Aga eks sa ise tead. Kellele ema, kellele tütar.
Miljon miksi.
lauri
Administrator

Post by lauri »

Käidud, asjalik... oleks isegi kohe löögile saanud aga polnud endal eile aega, leppisime tänaseks kokku! Sain kiir-korras autole "uut" kasutatud 2 talverehvi alla, nii 100kr tükk 16-tolli - not bääd :) Kevadel siis vast samasse kohta suvekumme panema...
Post Reply