Kas keegi oskab ütelda, mis nipiga tsüanakrülaat Robbe sekundiliimi riidelt eemaldada saab?
K.
Kiirliimiplekk riide peal
Ei saagi vist, mul jäi ilus ümar laik pükste peale ja see nii kõva, et riie lihtsalt murdus tükkideks tuli ilusti pükstelt ära koos riidega...
näppudelt olen ise liivapaberiga seda väga edukalt eemaldanud, nahk jääb alles aga CA läheb kenasti liivaka abil minema!
näppudelt olen ise liivapaberiga seda väga edukalt eemaldanud, nahk jääb alles aga CA läheb kenasti liivaka abil minema!
Lauri Laidna - www.pistik.com
Spetsiaalne debonder on kah müügil. Ise kasutanud pole aga inimesed on päris imelike asju sellega lahti saanud. Mõjumisaeg on oluline ja see, et kraam ära ei saaks aurata. Mingi niiske nutsakas peale ja tihedalt kahe kile vahele tundideks. Enne proovi muidugi peidetud riidekoha peal järgi, et kuidas riie seda üle elab.
Arne
Arne
Atsetoon töötab kindlasti,olen ise kasutanud nii käte,kui ka riiete puhastamiseks.Avastus iseenesest pärineb naiste maailmast - sama liimi kasutatakse plastmassist kuntstküünte paigaldamisel.Ja nende küünte eemaldamisel kasutatakse atsetooni (spetsialistidel on see küll vähe teise markeeringuga pudelis ja lõhnastatud).Liimid osutusid ka identseteks,vähemalt lõhna ja toime järgi otsustades.Muidugi ei saa soovitada mudellennunduses kasutatavat liimi hoolimata hinnast (3x odavam) küünte paigaldamiseks (tegelikult võib olla inimeste peal kasutatav liim on äkki siiski vähe erinev),kuid kasulik info on saadud,nii,et proovi julgesti.
Ja inimese naha liimimiseks ongi nats erienv:
Cyanoacrylate is the generic name for substances such as methyl-2-cyanoacrylate, which is typically sold under trademarks like Superglue and Krazy Glue, and 2-octyl cyanoacrylate or N-butyl-cyanoacrylate, which are used in medical glues such as Dermabond and Traumaseal. Cyanoacrylate adhesives are sometimes known as "instant adhesives". The acronym "CA" is quite commonly used for industrial grades.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyanoacrylate
Cyanoacrylate is the generic name for substances such as methyl-2-cyanoacrylate, which is typically sold under trademarks like Superglue and Krazy Glue, and 2-octyl cyanoacrylate or N-butyl-cyanoacrylate, which are used in medical glues such as Dermabond and Traumaseal. Cyanoacrylate adhesives are sometimes known as "instant adhesives". The acronym "CA" is quite commonly used for industrial grades.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyanoacrylate