F3A Sport III etapp Ridali lennuväljal 27. juulil 08.
F3A Sport III etapp Ridali lennuväljal 27. juulil 08.
Tere!
Nagu lubatud korraldan juulis F3A etapi mina. Palun registreeruge!!!
Võistluspäeval registreerumine kohal kella 11ni. Osavõtutasu 150 eek.
Maksmine kohapeal.
Nagu lubatud korraldan juulis F3A etapi mina. Palun registreeruge!!!
Võistluspäeval registreerumine kohal kella 11ni. Osavõtutasu 150 eek.
Maksmine kohapeal.
Last edited by Marek on Thu Jul 03, 2008 23:14, edited 1 time in total.
aja kohta peaks Einariga rääkima,miski pole võimatu,aga paljud põlgavad kaugeks ilmselt.
siiani oleme hakkama saanud,laupäeval ka suured lendasid koos mudelitega.võistlust hakkaks segama,aga võimalik ju sättida nii et saaks võistluse maha pidada.
kui Einar loeb eks ta kommenteerib ise
siiani oleme hakkama saanud,laupäeval ka suured lendasid koos mudelitega.võistlust hakkaks segama,aga võimalik ju sättida nii et saaks võistluse maha pidada.
kui Einar loeb eks ta kommenteerib ise

53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
Kuna kuupäev on veel lahtine, siis võiks varasematelt võistlejatele ütle küsida, kellele mis kuupäev sobib. Viimati oli tõesti kohal ainult 4 võistlejat. Samas eelmise aasta viimasel etapil lausa 8tk. Mehed ja lennukid on ometigi alles ju, niiet pole muud kui kava trennis paar korda läbi lennata ja võibki juba veidi sõbralikult võistelda.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Mul on ka kahju väese osavõtjate arvu pärast. Minusugusest pole võistlejat ka eriti loota. Nokitsen-lennutan rohkem oma lõbuks ja kõrvalhobi korras.Marek wrote:Kahju et aint nii vähesed võistlusest huvitatud. Ootaks kommenteerimist kõigilt, ka neilt, kes siiani pole osa võtnud.
Samas, kui võistluste ajal kõik muutujad omavad sobivat väärtust, siis olen iga kell nõus olema võistluste tola ning iga arvesse võinuks minna manöövri üle õnnelik.
daapn
PS: laisk olen ka.
-
ilmselt küll,kuna sellisel üritusel hulga rahvast siis majake täis kindlasti.Ropka wrote:ööbimine ainult telkides?
lähim majutus http://www.hot.ee/podramaja3/
53457079
Ridali lennuklubi.
Ridali lennuklubi.
-
Palun need, kes soovivad võistelda aga ei oma FAI litsentsi saatke mulle PS-iga oma perenimi ja eesnimi, koduaadress, sünniaeg, sünnikoht. Lisaks varuge üks passipilt ja tehke Laurile ülekanne 250 eek (alla 18 a vist 25 eek). Maksta saab ka Ridalis 25-27 juuli kella 11ni. Ilma litsentsita võistelda ei saa. Võistlusteni on piisavalt aega, nii et ajage see asi korda.
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t ... t=litsents
(ärge sellele tähtajale seal hetkel tähelepanu pöörake)
PS! Kui siin on mõni, kes soovib kindlasti auväärset kohtunikutööd teha siis palun andke märku. Väljaõpe vajadusel täiesti tehtav. Mul on 2 DVD õpetustega ja soomlastelt ja nende läbivaatamisel võite kohtunikuks olla.
PS2! Palun saatke samuti PS-iga mulle teade võistlemise soovist, et saaksin teha nimekirja. Viisakas oleks, ja ma oleks väga tänulik, kui enne 25dat oleks kõik võistlejad mulle teada. Tänan! Väga lahe oleks ka Teie plaanitavat sageduse numbrit teada
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t ... t=litsents
(ärge sellele tähtajale seal hetkel tähelepanu pöörake)
PS! Kui siin on mõni, kes soovib kindlasti auväärset kohtunikutööd teha siis palun andke märku. Väljaõpe vajadusel täiesti tehtav. Mul on 2 DVD õpetustega ja soomlastelt ja nende läbivaatamisel võite kohtunikuks olla.
PS2! Palun saatke samuti PS-iga mulle teade võistlemise soovist, et saaksin teha nimekirja. Viisakas oleks, ja ma oleks väga tänulik, kui enne 25dat oleks kõik võistlejad mulle teada. Tänan! Väga lahe oleks ka Teie plaanitavat sageduse numbrit teada

-
Tuulekott tegi paraja vingerpussi ja nii me seda asja lahendasime, lõbus oli igatahes: http://uk.youtube.com/watch?v=UWkOkG1F4JU
Vabariigis F3A klassis neljandaks tulla ei olegi sugugi keeruline, keerad asja mättasse ja neljas koht ongi käes..., tähtis pole võit, vaid osavõtt. Kindlasti viige etapp läbi, muidu tundub tagasilöögina.
Vabariigis F3A klassis neljandaks tulla ei olegi sugugi keeruline, keerad asja mättasse ja neljas koht ongi käes..., tähtis pole võit, vaid osavõtt. Kindlasti viige etapp läbi, muidu tundub tagasilöögina.
Last edited by Einar Ridalist on Fri Jul 25, 2008 8:52, edited 3 times in total.
Õnneks oli 5 võistlejat (kuigi alguses nimekirjas lausa 7) lõpuks koos ja võistluse pidasime ära.
F3A III etapp Ridalis:
Ilm:
päikesepaisteline, + 23 C, tuul 2-4 m/s
kohtunikud:
Keks
Marek (peakohtunik)
Irja
Tulemused:
Raivo 1000
Tarmo 994
Kuno 975
Mart 882
Reivo 869
Õnnitlused veelkord kõigile!!! Sest võitsid kõik, kes osa võtsid. Tänan ka Keksi ja Irjat kes tegid super töö (3 h põletava päikese käes max kontsentreeritusega hindeid jagada pole kerge). PS! Kohtunike tase oli max ühtlane, suurimad erinevused punktide andmisel kõikusid kuni 3 punkti piires, mis näitab, et kõik olid ühel tasemel ja seega tuli võistlejate paremuse järgi järjestamine vast max hästi välja.
Järgmise etapini siis!
PS! Hetkel on osalemise eest maksnud vaid Raits.
Palun siis ülekanne teha Marek Tamme nimele, 10010573701010, F3A võistlus ja oma nimi.
Ja palun saatke oma FAI numbrid ka mulle PS-iga.
F3A III etapp Ridalis:
Ilm:
päikesepaisteline, + 23 C, tuul 2-4 m/s
kohtunikud:
Keks
Marek (peakohtunik)
Irja
Tulemused:
Raivo 1000
Tarmo 994
Kuno 975
Mart 882
Reivo 869
Õnnitlused veelkord kõigile!!! Sest võitsid kõik, kes osa võtsid. Tänan ka Keksi ja Irjat kes tegid super töö (3 h põletava päikese käes max kontsentreeritusega hindeid jagada pole kerge). PS! Kohtunike tase oli max ühtlane, suurimad erinevused punktide andmisel kõikusid kuni 3 punkti piires, mis näitab, et kõik olid ühel tasemel ja seega tuli võistlejate paremuse järgi järjestamine vast max hästi välja.
Järgmise etapini siis!
PS! Hetkel on osalemise eest maksnud vaid Raits.
Palun siis ülekanne teha Marek Tamme nimele, 10010573701010, F3A võistlus ja oma nimi.
Ja palun saatke oma FAI numbrid ka mulle PS-iga.
Tore näha võistlejate nimekirjas ühte uut nime
ja veel toredam, et võistlus siiski peetud sai. Kuid nagu tabavalt mainiti, siis potensiaalseid F3A Sport lennukeid ja piloote oli kohal kordades rohkem, kui võistlusel osales...

Lauri Laidna - www.pistik.com