Kas keegi teab millist lakki kasutada, et kaitsta nitrovärviga(spray) värvitud klaasplast kere kütuse ja kriimude eest? Oluline just et hakka mullitama või kortsuma nitrovärvi peal, aga et kannataks nitrokütust.
Nitrometaan on see mis lahustab värvi.
Ostsin Kemiflorast kahekomponentset autolakki, matt mustale jäi peale ok, aga oranzi tõmbas kortsu mõlemad Duplicolor'i spray'd. Kui ära kuivab, eks tuleb jälle lihvima hakata..
Hei Mart,
kardan, et see must ei olnud DupliColor. See minu poolt pandud värv oli mingisugune kuumakindel spray. Kahjuks olen pudeli ära visanud ja ei oska täpselt öelda mis marki see oli.
oma kogemustest võin öelda,et ükski poes müüdav spray värv või lakk kütust ei kannata.Tasapisi lähevad need kõik pehneks ja koledaks.Olen proovinud ka vesialusel parketilakki-see peab kõige kauem vastu aga annab ka lõpuks alla.Ainuõige on ilmselt nagu Raits soovitab-autolakk.See peaks kõik solvamised välja kannatama
See Duplicolori oranz oli vist mingi praak või aegunud kraam. Ostsin mingi kõige odavama; Soome firma "Maston" oranzi, proovitüki peal ilus ja lakki proovisin peale ja ei mingit kortsumist.. Plussiks veel see, et on sama tooni või väga lähedal oranzile kattekilele mida kasutasin. Eelmine ei läinud kokku: http://gallery.pistik.com/view_photo.ph ... uickle_001
Super oleks kogu asi lakkida püstoliga, pinstliga tuleb kiht palju paksem ning mitte nii sile.