T-Rex 700

Arutelu helikopteritest ja teistest "liikuva tiivaga" mudelitest

Moderator: Kristjan

Post Reply
JazZ

T-Rex 700

Post by JazZ »

Mul tekkis suurushullustus + Suur pidi moes olema :D

Ja see on suur...
Image

Length: 1335mm
Height: 450mm
Main Blade Length: 690~710mm
Main Rotor Diameter: 1562~1602mm
Tail Rotor Diameter: 281mm
Ready to fly weight (no fuel) is an incredible 4.2Kg

Ühesõnaga tekkis mõte et mul on seda vaja (ma ei tea kui hea see mõte on). Kiitke heaks või laitke maha...
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
AndrusT

Post by AndrusT »

Ah suurega on ainult jamad. Väikse kopteriga lendasin palju. Suurega pole pooltki seda saanud. Viimane asi mis oli, regu läks rikki. Pole asendust saanud. Kogu see mudelism hakkab koppa ette võtma, sest igasugu juppide tellimise ajad on üle mõistuse pikaks veninud. Suure jupid on ka liiga kallid. :-(

(Vabandust kirumise pärast, olen vist halvas tujus)
mart63

Post by mart63 »

Plaanid nitrokat või elektrikat?
Mina isiklikult võtaks T600, jupid rohkem saadaval, rohkem kogemusi ja juttu foorumites, odavam + imo suurus juba vägagi piisav, et teha head lendu stabiilse masinaga. See minu arvamus lihtsalt.
Last edited by mart63 on Mon Sep 05, 2011 17:45, edited 1 time in total.
JazZ

Post by JazZ »

AndrusT wrote:Ah suurega on ainult jamad. Väikse kopteriga lendasin palju. Suurega pole pooltki seda saanud. Viimane asi mis oli, regu läks rikki. Pole asendust saanud. Kogu see mudelism hakkab koppa ette võtma, sest igasugu juppide tellimise ajad on üle mõistuse pikaks veninud. Suure jupid on ka liiga kallid. :-(

(Vabandust kirumise pärast, olen vist halvas tujus)
Ma kujutan ette et nitrokaga võivad ainult jamad olla :)
Align'i juppide saadavusega Eestis peaks lähiajal asjad positiivses suunas liikuma... aga jah, suurema jupid on kallimad, loogiline ka.
Saad andeks, pole hullu :)
mart63 wrote:Plaanid nitrokat või elektrikat?
Mina isiklikult võtaks T600, jupid rohkem saadaval, rohkem kogemusi ja juttu foorumites, odavam + imo suurus juba vägagi piisav, et teha head lendu stabiilse masinaga teha. See minu arvamus lihtsalt.
No tekkis mõte et prooviks nitro kopteri ka ära, elektrikas mul juba on. Jupid pole probleem ma arvan, juttu on 600 kohta kindlasti rohkem jah, aga 700 on... suur.
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
[J]

Post by [J] »

Müügireklaam:
This is the latest design from the well established Align range & marks their 1st model in the 90 size market. It has once again been designed & developed by Jason Krause so it is sure to be a winner! Specification is very high with a high use of alloy & carbon fibre throughout.
Jason Krause koduleht, kes veel ei tea:
http://www.jkheli.com/
Seal on palju häid videosid.
Post Reply