M: SUURPUHASTUS #2, laadijad, toited, akud

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
ints

M: SUURPUHASTUS #2, laadijad, toited, akud

Post by ints »

Myyn... Kõik asjad on väga heas korras ja toimivad suurepäraselt, kui just eraldi muud märgitud pole. Samas, mingit garantiid ei anna... [mainitud selleks, et oleks EU seadustele vastav kuulutus;)]

Kontaktiks: email koolon indrek punkt hiie ätt mail punkt ee või sms gsmile 51-12172

Olgu veel mainitud, et all on toodud võimalikult soodsad võrdlushinnad... Et saada reaalselt võrreldavat hinda siin peab arvestama, et näiteks raskete starterimootorite transpordile võib kuluda oluline määr raha. 30usd kuni 50 eur on näiteks täiesti realistlik. Mina olen kunagi selle juba kinni maksnud...

6. Universaallaadija Orbit Microlader v6.4 [kasutatud]:
Image

- http://www.orbitronic.de/
- Universal charger, up to 6 A, 1-30 NiMh/NiCd- or 1-? Lithium LiPo / LiIon cells. Firmware upgrade (to 6.5) järel kuni 11 LiPo/LiIon/LiFe võimeline.
- firmware 6.4 (uuendatav viimaseks, st. v6.5eks kiibi uuendamisega, mis maksab ca 20 eur plus transa Saksamaalt, kuid hetkel pole erilist mõtet)
- UUE hind 200 eur + transa
- Adapter Microlader / LiPo-Checker ca 10 eur (LiPo balanceri tagasissideks);
- paar aastat tagasi läbinud 100% kontrolli tootja juures seoses sooviga täpsemaks kalibreerida
- saab yhendada RS232 pordi kaudu arvutiga, PROGE KAASA;
- võrdväärne uuega
- toite ja laadimisotsad on mõlemad 4mm banana-pistik
- toiteks 12V DC (alalisvool), toiteks sobib hästi Maas (vt. #7)
= annan ära vaid 2500 eek eest !!!

NB! balanseerija tagasiside adapter (pildil samuti näha, toimib vaid Orbiti balanseerijatega - üks selline siin all samuti müügis) samuti tasuta kaasa!!!

7. Eelmise juurde sobiv toiteplokk 22A
Image
kõrgus 12cm
laius 20 cm
sügavus 26 cm

Hind Saxamaal miski 100++ eurot minimaalselt... Näiteks 129 eur kanti... Kohati ka pigem 2x niipalju. Transa on ka piisavalt kallis ;) Ma usun, et 1200..1600 eek vahele võiks teise ära anda...
- NB! See ei ole mingi odav impulsstoitekas!
= paku hind!

8. Robbe toiteplokk 7A 12V laadija toitmiseks Power Peak Switch Power Supply 7
Image

http://at.robbe-online.net/rims_at.stor ... w/1&2D8415
- hind Saksamaal ca 62 eur (=1000eek) + transa;
- varustatud 4mm banaanpistiku pesadega, võib erineda pildil olevast pistikutüübist tootja/realisatsiooni poolest
- Input voltage: 230 V AC, 50Hz, Load current: 7.00 A, Current drain: 0.75A, Dimensions: 100 x 70 x 65 mm, Weight: 215 g
- praktiliselt uus!
- annan ära 800 kr eest!
- sama kehtib teise eksemplari kohta kah
9. Tutikas Futaba pardaaku NR4F1500
- müüdud Kristjanile...

10. Tutikas Futaba laadija pardaakule
Image
Image
- Saksamaal ca 20 eur + transa
= paku hind
34. Kasutatud [aga nagu uus] laadija Simprop Intelli-Control V3
- myydud
Last edited by ints on Wed Jul 29, 2009 18:43, edited 8 times in total.
ints

Post by ints »

bump...
steeze

Post by steeze »

Laadijast Simprop Intelli-Control V3 väga huvitatud, kus kohas asub?:D
ints

Post by ints »

Kas Sa oled mu PMi kätte saanud?
ints

Post by ints »

Lisaks on yle jäänud veel kyynlatoiteid:

1. ja 2. Aku plus RCA pistik tüüpi (eeldab vastu kasvõi isetehtud glow extenderi RCA pistikupesast plus krokodillist vms.)

1. - element 3300mAh NiMh (50+ laadimistsüklit?) - 75 eek?paku!
(Renovaaris maksab hetkel ainult selline uus element 190 eek)

2. - praktiliselt uus element 3600mAh NiMh (max. paarkümmend laadimistsüklit) - myygis 2 eksemplari - a 125 eek?paku!
(Renovaaris maksab hetkel (mina ostsin mäletamist mööda kallimalt) ainult selline uus element 200 eek, lisaks on siin veel kullatud RCA pistik ja kvaliteetne silikonjuhe...)

Image
Image
3. KVALITEETNE Dubro küünlatoide
- myydud

Vajadusel saab ka tutika Graupneri laadimusjuhtme mudelite poe letihinnaga (78 eek, pakendis).

4. LiIon kopteri pardaaku (2s2p), hooaeg kasutatud. eRCMarketi LiIonid, kui ma ei eksi 1400mAh cell, st. antud pakk on 2800mAh-ne. Hetkel maksab 1 element 11..15 eur, annan kõik 4 koos originaal Deans pistikuga ära 360eek?paku! eest!!! Mahtuvus on nagu uuest peast, aga talvel külmaga pole ma nendega üle 2 lennu teinud, sest antud element käitub nagu tüüpiline LiIon - külmaga mahtuvus väheneb... Hetkel mahtuvust mingi 1750+ mAh. Saada: 2 tk.

Image
1 myydud - teine veel alles!
5. LiPo Balancer Stick
- myydud
ints

Post by ints »

Seoses yleminekuga uuele balansseerimissüsteemile on siis veel veidi ülejääke [kasutatud, aga visuaalselt/sisuliselt seda ei märkaks]:

1. Veel üks LiPo balansseerija, 5s, Orbit. Koos võimalusega anda Orbit tüüpi laadijatele tagasisidet balansseerimise toimumisest. Lisaks kaasa üleminek, mis balansseerija originaalis BEC tüüpi pistikud ühendab kokku 2,54mm sammuvahega 4s balansseerimispistikuks [peaks sobima näiteks Kokam, Robbe, Graupner balansseerimispistikuga akudele]. Vist leian yhe akule balansseerimispistiku ehitamise komplekti ka veel kauba peale... ;)

NB! Toimib kõikide LiPo programmiga laadijatega, st. MITTE ainult Orbitiga. Vaid tagasiside on Orbit-spetsiifiline, muudel juhtudel jääb ühendamata [nagu "tavalistel" laadija/balansseerija süsteemidel ongi tavapärane]. Ja balansseerimispistik peab siis idee järgi olema ühendatud akuga kogu laadimise aja.

Image
Image

Hind: 600 eek.
NB! Koos laadijaga ostes saab balanseerija kaasa poole hinnaga!

2. Kokam 2s ülepinge kaitsja/laadimisjuhe (4mm banaanid [turvakaitsega st. kallis Hirschmann'i pistik, 280 eek paar Tevalos http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/ ... =40-217-05 ] ühes otsas, Deans Ultra teises otsas. Abiks juhtumitel, kus olete laadija pannud tööle vale programmiga või valinud vale elementide arvu. Idee järgi peaks siis ära hoidma aku plahvatamise/tulekahju, lülitades aku laadimisahelast välja jms. Kasutasin edukalt - kuid mu uus superhyperkallis-osav Schulze Pro balancer oskab sama asja ise.

Hind: 450 eek.

3. Kokam 3s ülepinge kaitsja/laadimisjuhe (4mm banaanid [turvakaitsega st. kallis Hirschmann'i pistik, 280 eek paar Tevalos http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/ ... =40-217-05 ] ühes otsas, Deans Ultra teises otsas. Abiks juhtumitel, kus olete laadija pannud tööle vale programmiga või valinud vale elementide arvu. Idee järgi peaks siis ära hoidma aku plahvatamise/tulekahju, lülitades aku laadimisahelast välja jms. Kasutasin edukalt - kuid mu uus superhyperkallis-osav Schulze Pro balancer oskab sama asja ise.

Hind: 450 eek.

2 ja 3 koos pildil:
Image
ints

Post by ints »

Bump.... Kõik piltidel toodud esemed endiselt müügis ;-)
siimpart

Post by siimpart »

kas laadija ka weel alles?
ints

Post by ints »

Orbit on alles. Teised müüdud.

Võib vabalt ka hinnapakkumisi teha. Äkki mul on riiulisse vaba ruumi vaja või midagi ;-)
Post Reply